Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pare samo ljaksere kvare.
Pare samo sirotinja potencira,
ljubav je svetinja, svatkog,
imućnijeg sina...
Dok na dnu trče za paštete na rasprodaji,
ja bi se sa devojkom provodio vrijeme u Kinu i dugim šetnjama, ali to tkomu krče crijeva nemože skapirat.

Nina je carica zborišta i nije uljudno
da Ti polaže račune za njene financije.
Pa da, magare niko ne zove, ono se samo javlja.

I ja to isto tražim… počela sam da čeprkam po mlađim generacijama.
Ovi moje godište i stariji su izgubljeni slučajevi, ako se ispostavi da su i mlađi katastrofa prelazim na žene i javljam ti se na pp :lol:

Tolika kriza? :lol:

Moje iskustvo sa ovima od 40-45 je takvo da su ili depresivni (tužno oženjeni, u stisci s parama i problemima) ili infantilni, normalne nisam našla.
Od 35-40 su ili prepadnuti od braka i obaveza ili u panici da se žene i prave decu.
Sad istražujem 30-35… vidim da je zabavna generacija, videću da li od njih može da se napravi nešto.

:flert:

Imas li miraz? :mrgreen:

Moje iskustvo sa ovima od 40-45 je takvo da su ili depresivni (tužno oženjeni, u stisci s parama i problemima) ili infantilni, normalne nisam našla.
Od 35-40 su ili prepadnuti od braka i obaveza ili u panici da se žene i prave decu.
Sad istražujem 30-35… vidim da je zabavna generacija, videću da li od njih može da se napravi nešto.
Čekaj da prođe svetsko prvenstvo.

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
шта ти је бре жено? :lol:
:mrgreen:

Nemoj Nina da se udaješ, nisi luda. Pogledaj samo ovdje forumašice....sve ove neudate i razvedene pršte od sreće, sve pjevuše po temama koliko su zadovoljne u životu. A ove udate jadnice reže na svakoga, započinju kavge, svakome ima nešto da prigovore...valjda poludjele od Štokholmskog sindroma, ali nemoj ni meni vjerovati....ja sam ti udata i luda. :mrgreen:
Au sto ga izvrnu :roll:
Prvo ja ne rezim na svakog, nego ko zasluzi, svadjam se ako mi se svadja.
A nacula sam da si ti toliko zadovoljna da i dopunjavas sa strane.

Ajd javi na kraju konacnu statistiku :lol:

Au sto ga izvrnu :roll:
Prvo ja ne rezim na svakog, nego ko zasluzi, svadjam se ako mi se svadja.
A nacula sam da si ti toliko zadovoljna da i dopunjavas sa strane.
74KT.gif

Back