Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma arone, to ti je bar lako.

cokoladna_torta_24512938.jpg

Super lik je opis za devojku koja je fer,korektna,dobre naravi.
A fenomenalna se ovog puta odnosi na izgled.Obracao sam se Nini,a ona ima bas lepo lice.
Ne znam sta ti tu nije jasno.
A najbolje "devojke za kucu"kako si ih nazvao su po tebi neki mrgudi ili mutavice koje po celi dan cute?
lepo lice kazes , znaci ima i fizicke predispozicije za manipulacijama....
ti muzjaci za kojima ona zudi nece nju vise.
to ja zovem alfa udovice ,nisu bile u braku ali ko da jesu, raskidi bolni ko razvodi, i ostaju u vecitom cekanju da ih ponovo neki pozove,, nesvesne prolaska vremena.

lepo lice kazes , znaci ima i fizicke predispozicije za manipulacijama....
ti muzjaci za kojima ona zudi nece nju vise.
to ja zovem alfa udovice ,nisu bile u braku ali ko da jesu, raskidi bolni ko razvodi, i ostaju u vecitom cekanju da ih ponovo neki pozove,, nesvesne prolaska vremena.
kizo je pametan covek kod koga ima mnogo pametnih reci

Jeste. KiZo je jako pametan covek:klap:

Al kada bi se zezali :D Naravno da je bitno i kako cura izgleda. Ko misli da ga ružna žena ne može i neće prevariti se grdno vara. Bitno i da je pametna. I polupismene seljančice itekako znaju da švrljaju. Prema tome lijepih i pametnih žena se plaše samo muškarci koji nisu sigurni u sebe i oni koji traže ženu kojoj će one odeređivati šta i kada da radi.

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna
sa takvim stavom ocu ovo ocu ono ocu sve
moras da budes najbolja u svemu po svakoj osnovi u zivotu

hmmm ? think about it

- - - - - - - - - -

vis to je glavni zenski problem. udaja kao kompenzacija minulim fejlovima. zato zeniti samo mlado neprskano i poslusno

di to idemo di to srljamo te sto su majke trebale biti ajaoooooooo

- - - - - - - - - -

pa sam naslov sve kaze.... HOCU da se udam, ne ZELIM da se udam nego HOCU

p[a sta da ti kazem HOCI, za brak trebaju dvoje hocnih da bi se hoceli a sa spikom HOCU svaki normalan men ce da kaze pa dobro HOCI

Al kada bi se zezali :D Naravno da je bitno i kako cura izgleda. Ko misli da ga ružna žena ne može i neće prevariti se grdno vara. Bitno i da je pametna. I polupismene seljančice itekako znaju da švrljaju. Prema tome lijepih i pametnih žena se plaše samo muškarci koji nisu sigurni u sebe i oni koji traže ženu kojoj će one odeređivati šta i kada da radi.

Kad se samo setim Studentskog doma.:hahaha:

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

:D

Polako , bre sas tu udaju/zenidbu !;)

Znas li Ti za ono :
"Ko se na brzinu udeje ili zeni , taj se na polako kaje ..." ? :rtfm:

:bye:

cak sam imala i temu part2 :rotf:

- - - - - - - - - -

Ko tebe stavi za moderatorku tako smotanu...
Ja prvi te ne bi uzo za ženu a kamoli još da mi i kuče šetaš...
Ni krastavce da kiseliš ne znaš a oš da se udaš...
A sumljam da si i nevina...
Ma nema šamse da se udaš u narednih 15 dodina...

a Ljubota me oduvao iz prve...:rotf:

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Nisam kompetentan kad cujem recu brak prinose mi secera i vode :mrgreen:

jojj bas sam se raznezila :zaljubljena: citajuci ponovo srecem gomilu sjajnih forumasa i forumasica koji su pisali na ljisu tada
..bila je velika i lepa zaebancija i atmosfera do yaja..mnogih danas nema na forumu ili ne pisu i bas mi je zao....divni su bili

Back