- Poruka
- 402.771
Da li koristite karticu vaseg partnera/supruga?![]()
Ko to jos radi......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li koristite karticu vaseg partnera/supruga?![]()
Китом бре

Draga Samara, ne moze kada se organ ne Dize.Znas kako Balasevic peva, Imo sam strasnog pevca, i na kisi i na suncu, uvek je stajo pravo.![]()
Mame mi..
Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.
Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde bre da ga trazim.?
Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna
Ne isplati ti se to. Svi se razilaze. Samo ces imati jos jedan problem. Onaj ko nije u braku taj gleda da udje, a onaj koji je gleda da izadje. Najidealnija prica ti je kad ides kod tog nekog i taj kod tebe i stajes koliko zelis. A cim si stalno s nekim to brzo dopizdi.
Ne isplati ti se to. Svi se razilaze. Samo ces imati jos jedan problem. Onaj ko nije u braku taj gleda da udje, a onaj koji je gleda da izadje. Najidealnija prica ti je kad ides kod tog nekog i taj kod tebe i stajes koliko zelis. A cim si stalno s nekim to brzo dopizdi.
Hocu i ja da se ozenim al jbbg jos uvek nikako da nadjem odgovarajucu devojku. Jedina prednost i pored toga sto sam dobreno zagazio u 33god je ta sto muski rok upotrebe malo duze traje.
Mame mi..
Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i gde bre da ga trazim.?
Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Dobro ti kazu-vreme je da osnujes porodicu
Za dobar brak je potrebno iskustvo,koje niko nema,ako se ne varam
Verovatnoca da ces super lika naci je velika,jer si ti super lik,i fenomenalna devojka.Za to ne brini.Ako si resila da se udas,onda je samo jedno bitno-da ne odustajes.Neka ti taj plan bude uvek negde u mislima,i posmatraj.Posmatraj ljude,merkaj,kreci se,sklapaj poznanstva.To mozes da ostvaris na dva nacina-jedan je da promenis posao,ili radnu sredinu,a drugi nacin je da pocnes da kopas po rodbini,i ponovo uspostavis veze sa nekim starijim drustvom,pa onda tu padnu okupljanja,veselja,druzenja,i uvek se pojavi neko ko je kvalitetan a slobodan.
ocu da se dezintegrisem, svaka ebada je previshe ebada
!!!!
- - - - - - - - - -
pa jeste valja jedino svadba, to su vrata, i zato se toliko i slavi, jedino je to sto ima smisla ta terevenka sa hranom
i pucanjem ko voli
- - - - - - - - - -
treba da nadjes neku gde si ti inferioran i gde se ti plasis da ces njoj da dopiz.dis
onda ces morati da krenes na neki nacin da radis na sebi

upravo si opisao devojku za zezanje ne za kucu ,kad god vam neko daje ovakav opis devojke jos plus- dobar drug ,dobar ortak ,ima puno muskih prijatelja,itd... odma je precrtavajte !!!!!!!!!!Dobro ti kazu-vreme je da osnujes porodicu
Verovatnoca da ces super lika naci je velika,jer si ti super lik,i fenomenalna devojka.Za to ne brini.Ako si resila da se udas,onda je samo jedno bitno-da ne odustajes.Neka ti taj plan bude uvek negde u mislima,i posmatraj.Posmatraj ljude,merkaj,kreci se,sklapaj poznanstva.To mozes da ostvaris na dva nacina-jedan je da promenis posao,ili radnu sredinu,a drugi nacin je da pocnes da kopas po rodbini,i ponovo uspostavis veze sa nekim starijim drustvom,pa onda tu padnu okupljanja,veselja,druzenja,i uvek se pojavi neko ko je kvalitetan a slobodan.
ocu da se dezintegrisem, svaka ebada je previshe ebada
!!!!
- - - - - - - - - -
pa jeste valja jedino svadba, to su vrata, i zato se toliko i slavi, jedino je to sto ima smisla ta terevenka sa hranom
i pucanjem ko voli
- - - - - - - - - -
treba da nadjes neku gde si ti inferioran i gde se ti plasis da ces njoj da dopiz.dis
onda ces morati da krenes na neki nacin da radis na sebi
Dobro razmisljas ali sadasnjost je takva da sve to jako tesko ide....Ludi su otudjeni ,malo se druze a odnosi suprotnih polova su sve komplikovaniji.Posmatram svet oko sebe i vidim mnogo usamljenih devojaka i mladica.
upravo si opisao devojku za zezanje ne za kucu ,kad god vam neko daje ovakav opis devojke jos plus- dobar drug ,dobar ortak ,ima puno muskih prijatelja,itd... odma je precrtavajte !!!!!!!!!!
Dobro, ako nemate nista ozbiljno mozete se malo poigrati kao macor sa misom i malo se izivljavati i dati joj lazne nade pre pedaliranja u buljanfer.
A sinoc je tako rokalo od gromovaDobro ti kazu-vreme je da osnujes porodicu
da mi bi krivo sto se do ove grmljavine ne udadoh...da me tesi..
Treba samo neko uporan da te puni ljubavlju, svaki dan da eksplodira u tebi i posle par godina, truda oko dece, rada na poslu i preživljavanja, pobeći ćeš opet mami na kazanče![]()
Sve što se ne uda do 25te godine je roba sa felerom.

,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
a temu sam namerno otvorila u prvom licu jednine....
..![]()
U cemu je feler kod takih djevojaka,![]()

Mame mi..
i gde bre da ga trazim.?
i zato