Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inace sorry ja nisam uopste citala vase rasprave pre mog komentaraXDD
svuda i uvek imaju komplikacije u zivotu al to se da prevazici ako ti je stalo do nekog..
a inace najlakse nabaviti neciju spermu,posebno u danasnje vreme kad ljudima trebaju pare..
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...7774-Kupila-spermu-quotna-crnoquot-za-30-evra

ma nema problema, nije bilo rasprave, razgovaramo...
nije problem kupiti spermu, vec kakvu spermu..
ne znash da li donator ima neku bolest, da li se drogirao, da li mu je iq veci od broja cipela, i slichno...
nadam se da razumesh shta zhelim reci...
dam je to tako lako, svi koji ne mogu da imaju decu bi ishli na veshtachku oplodnju...
a chak se deshava da se ne primi...da tu spermu zhenin organizam ne prihvati...

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna
,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj, можеш да имаш без да се удајеш.

Колико имаш година?

Nerealna očekivanja i manjak sreće najveći su neprijatelji braka.
A s obzirom da smo svi mi pomalo nerealni u očekivanjima i da nikad ne znaš kad će sreća da ti okrene leđa, polako, ne žuri. :)
Sretna možeš biti i bez tog lista papira.

Oću i ja da se udam, ovaj ženim, al sam dovoljno svestan da sutra ja treba da živim sa tom ženom, a ne neko drugi, te im pomoć pri traženju ne ištem niti slušam kad se sami nude. Mslm, bolje i tako nego kad krenu sa tipskim predlozima, konkretno za gde odvale časove plesa, badmingtona i friklajmbing... nema razlike nego kad onaj vračar savetuje nekome da stavi šerpu na glavu, udara u nju i vrti se u krug i osobu svog života će upoznati u bistrou iza Žel stanice, u utorak u 14:35h.

ma nema problema, nije bilo rasprave, razgovaramo...
nije problem kupiti spermu, vec kakvu spermu..
ne znash da li donator ima neku bolest, da li se drogirao, da li mu je iq veci od broja cipela, i slichno...
nadam se da razumesh shta zhelim reci...
dam je to tako lako, svi koji ne mogu da imaju decu bi ishli na veshtachku oplodnju...
a chak se deshava da se ne primi...da tu spermu zhenin organizam ne prihvati...

pa platis privatno prvo da odradi sve testove,procitaj link sta su ovi radili...mislis da je tesko navatati nekog prijatelja ili jos bolje ko iz linka studenjaka koji ce da im proda spermu al pre toga odradi testove...
para vrti...
vidi link..
:):*

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

moje misljenje pisi propalo
bar kako si ti sastavila-zenica, kuvanje spremanje itd.
to bi bio pakao za bilo kog nesretnika da savatas jer bi mu glavu odgrizla
nego ovako nekako:
neki zadrigli sredovecni biznismen ( oko 50 g) jako imucan, drugi brak mozda i ima dece
ne izgleda bas nesto vizuelno ali ima "harizmu" i neobicno je privlacan zbog samopouzdanja kojim odise
impresionira "sposobnoscu" ( kuce u inostranstvu racuni u banci bar 2-3 kola) i ljubavlju za skupim stvarima
mora da bude totalno asocijalan frik koji eventualno posecuje dejting sajtove pa tamo pokusaj
jer da je drugacije takvi navataju mladje/atraktivnije
nema potrebe da mi zahvaljujes sto sam ti pomogao da nadjes ljubav

moje misljenje pisi propalo

hNC8Xfi.gif
da kao i uvek tvoje propalo misljenje

Back