gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Uozbiljila bi se ti, imam utisak.
- - - - - - - - - -
Al bilo bi ti dosadno pa bi batalila.
))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uozbiljila bi se ti, imam utisak.
- - - - - - - - - -
Al bilo bi ti dosadno pa bi batalila.
))))))

Mame mi..
Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.
Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde bre da ga trazim.?
Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna
Pukla si. Da ne duzimo pricu...![]()
ovu uhvatile decja groznica iliti bebece ludilo ko svaku matoru devojku ,bezte od takvih....

ovu uhvatile decja groznica iliti bebece ludilo ko svaku matoru devojku ,bezte od takvih....
Bebece ludiloovu uhvatile decja groznica iliti bebece ludilo ko svaku matoru devojku ,bezte od takvih....

Bebece ludilo![]()

Totalna glupost...neistina, laž, prevareni ste narode...smešna sam sad sama sebi jer imam potrebu da vičem, prosto sam uplašena kad pročitam ovako nešto...
Da je toliko loše biti u braku (zajednici bilo koje vrsta), niko ne bi bio u njemu...divno je biti sa nekim, smejati se sa nekim, imati oslonac u svemu, biti potreban nekome,
bračni drug je i ljubavnik i prijatelj i otac-majka vašoj deci i ništa nije tako crno kako želite sebi da predstavite...hmm, verovatno se samo tešite takvim veštački izazvanim stavovima a prave razloge skrivate i od sebe a ne od drugih..
Nadam se da ću bar nekog prodrmati i probuditi ovim redovima...![]()
Samo vas posmatram sve Subi,cirkusi zivi
I posle se ljudi cude sto volim da citam Kizine postove.Nasmeje me do suza.
Trebao bi da radi kao komicar.

E sasvim se slazem.Bravo.Da se razumemo,ne zivim ni u kakvoj selendri ili dzungli i,naravno,podrazumeva se kao i svi ostali,znam bas dosta onih koji su u braku i,da ti kazem iskreno,ja tu nevidim neku posebnu srecu.Sreca mozda dodje kada dodju deca ali i ta sreca sa sobom nosi ogromnu brigu i odgovornost.
A jedna stvar je ocigledna: zene su postale jako posesivne i halapljive a muskarci nesigurni,neodlucni i pre svega neozbiljni.To se najvise ogleda u njihovom medjusobnom odnosu muz-zena.A takodje i u vaspitanju i odgajanju dece.
Zapitajmo se zasto je sve vise maloletnih klosara,narkomana,nasilnika,alkoholicara,probisveta...zato sto nema ko da ih vaspita.Ima u stvari ali dzaba kad nezna i nece.A tek smo nagrabusili kada stasaju ove mlade generacije koje danas imaju 5,6,7 godina.Samo gledam kako ljudi vaspitavaju decu.Gledam i grozim se.Samo se utrkuju kome da utrpaju svoje dete pa da mogu na miru da zevaju sa drugaricama i abrovisu sa jedne i bleje po kladionicama i jure sojke sa druge strane.
A i nesto nevidim neku ljubav i postovanje u tim brakovima.Vise razmirice,takmicenje i prepucavanje.
I ne bezim ja od odgovornosti nego jednostavno nemogu da ispratim prohteve mladih udavaca.Svaka hoce da dodje na gotovo.Muza sa stabilnim,dobro placenim poslom,lagodan zivot u sopstvenoj kuci u gradu (sto vecem) odvojeno od njegovih roditelja,dovoljno novca i vremena da svakodnevno sopinguje i cirka kaficu sa drugaricama,muza koji ce da aminuje i potvrdno klima glavom na svaku njenu primedbu,zagarantovano letovanje i zimovanje...u sustini,zivot u kojem nece morati da mrdne prstom a opet da zivi lagodno kako bi joj sve drugarice zavidele.
Nije to realno...
Zayebava se Nina, da je ozbiljna ja bih prvi razmotrio ovako nesto.![]()
Samo vas posmatram sve Subi,cirkusi zivi![]()
Nema potrebe da budeš bukvalista, moj odgovor je adekvatan i šaljiv u duhu teme.Da moze kopile da ima bas je lepo savetujes.

Da se razumemo,ne zivim ni u kakvoj selendri ili dzungli i,naravno,podrazumeva se kao i svi ostali,znam bas dosta onih koji su u braku i,da ti kazem iskreno,ja tu nevidim neku posebnu srecu.Sreca mozda dodje kada dodju deca ali i ta sreca sa sobom nosi ogromnu brigu i odgovornost.
A jedna stvar je ocigledna: zene su postale jako posesivne i halapljive a muskarci nesigurni,neodlucni i pre svega neozbiljni.To se najvise ogleda u njihovom medjusobnom odnosu muz-zena.A takodje i u vaspitanju i odgajanju dece.
Zapitajmo se zasto je sve vise maloletnih klosara,narkomana,nasilnika,alkoholicara,probisveta...zato sto nema ko da ih vaspita.Ima u stvari ali dzaba kad nezna i nece.A tek smo nagrabusili kada stasaju ove mlade generacije koje danas imaju 5,6,7 godina.Samo gledam kako ljudi vaspitavaju decu.Gledam i grozim se.Samo se utrkuju kome da utrpaju svoje dete pa da mogu na miru da zevaju sa drugaricama i abrovisu sa jedne i bleje po kladionicama i jure sojke sa druge strane.
A i nesto nevidim neku ljubav i postovanje u tim brakovima.Vise razmirice,takmicenje i prepucavanje.
I ne bezim ja od odgovornosti nego jednostavno nemogu da ispratim prohteve mladih udavaca.Svaka hoce da dodje na gotovo.Muza sa stabilnim,dobro placenim poslom,lagodan zivot u sopstvenoj kuci u gradu (sto vecem) odvojeno od njegovih roditelja,dovoljno novca i vremena da svakodnevno sopinguje i cirka kaficu sa drugaricama,muza koji ce da aminuje i potvrdno klima glavom na svaku njenu primedbu,zagarantovano letovanje i zimovanje...u sustini,zivot u kojem nece morati da mrdne prstom a opet da zivi lagodno kako bi joj sve drugarice zavidele.
Nije to realno...

срећна ти деценија и 110ооо постова...
закасних пар дана...
а ти пропустила...деценију.
Pukla si. Da ne duzimo pricu...![]()
Nina dušo, da ti kaže tvoja Barbara...udaj se ili dozvoli nekom da udje u tvoj svet i da ti bude više od usputnog "jelte" i tvoj život će dobiti novu dimenziju...

ko se vodi ovim boldovanim zaebo se pre nego je i stupio u brak...i ne udaj se zenooo zato jer to tako treba i doslo ti a djuvegije ni na vidiku, vec iskljucivo kad si vec sa nekim i zelis bas sa njim da ostaris
sreca je potrebna za dobar i srecan brak, kome je brak potreban za srecu posle nekog vremena bice nesrecan u istom
isto sam mrtva ozbiljna![]()
Da, da, da, tako je...zapitajmo se ali uraditi nešto i boriti se protiv svega toga ličnim primerom, taman posla...bolje guza uza zid i mirna bačka..
...sebični ste svi od reda i nemate pojma ni o čemu...klasične ofce..izvinjavam se na rečniku, baš sam besna...![]()

Divno napisano ali ne slazem se u celosti, jer mislim da za ovo ne mora da bude brak i potpisan papir
Dovoljno je da oboje zelimo da budemo zajedno i da delimo svoje vreme jedno sa drugim
i dajemo sebe jedno drugom, budemo podrska jedno drugom u tom zajednickom zivotu,
volimo jedno drugo, imamo poverenje jedno u drugo i sigurnost jedno u drugom i sve onda moze..po meni...
i gde ja takvog da nadjem...![]()

Nije rec o nalazenju muskarca, meni, a i vecini zena to nije problem, vec je rec o braku i da li treba ulaziti u brak ili nePa,da ti kazem,i jeste
A druga stvar,ako Nina,za koju sam ja cuo da je dobra riba,nemoze da nadje muza po svojoj meri sta onda ja treba da kazem?Recimo...
Mada i Nina je ovu temu postavila cisto da nas malo razmrda i animira.Nije njoj do udaje.
A i sve se plasim da bilo koja devojka koja malo bolje izgleda stvarno ovako razmislja.Ma da,sigurno![]()
Pa,da ti kazem,i jeste
A druga stvar,ako Nina,za koju sam ja cuo da je dobra riba,nemoze da nadje muza po svojoj meri sta onda ja treba da kazem?Recimo...
Mada i Nina je ovu temu postavila cisto da nas malo razmrda i animira.Nije njoj do udaje.
A i sve se plasim da bilo koja devojka koja malo bolje izgleda stvarno ovako razmislja.Ma da,sigurno![]()