Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada nisam drkosh, necu nikada ni biti.:
Bićeš jednog dana matori drkoš koji sedi na nekoj zabačenoj klupi u najtamnijem delu parka i hrani golubove...srećno...![]()
Sada nisam drkosh, necu nikada ni biti.
Verujem da bih bio dobar muz i sve, ali meni to realno ne odgovara i nije mi potrebno.
To ne bi moglo u mom slucaju.Pametno.Sta ce ti neko ko ce da te kinji i cvelja.
Nina dušo, da ti kaže tvoja Barbara...udaj se ili dozvoli nekom da udje u tvoj svet i da ti bude više od usputnog "jelte" i tvoj život će dobiti novu dimenziju...
Pametno.Sta ce ti neko ko ce da te kinji i cvelja.

To ne bi moglo u mom slucaju.
Ma nemoj...gde si to pročitao?...u online magazinu za moderne muškarce?...mućni malo glavom...![]()
Ma nemoj...gde si to pročitao?...u online magazinu za moderne muškarce?...mućni malo glavom...![]()
Gde zena mora da slusa ili Milan lupa samare!!Nije to za svakog.
Brak je institucija.

Jure me Milane, sa svih strana, sve lepotice, ali ne dam se ja.Ne daj se Rajko.

Ko vas ne zna , skupo bi vas platio.
, udje kroz prozor.Ne komplikujte. Prava osoba je svaka osoba koju ste VI sposobni da volite.

Mame mi..
Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.
Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde bre da ga trazim.?
Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Mame mi..
Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i gde bre da ga trazim.?
Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Mame mi..
i gde bre da ga trazim.?
i zato

Paranormalnu za moderatora!!!![]()
))Osto bi admin brez shtruce da ja upravljam))