Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nemoj...gde si to pročitao?...u online magazinu za moderne muškarce?...mućni malo glavom...:lol:

Moderno to razmisljanje. Samo pogledaj PDF Muskarci, sve ti je jasno.

- - - - - - - - - -

Nije to za svakog.
Brak je institucija.
Gde zena mora da slusa ili Milan lupa samare!! :per:

- - - - - - - - - -

Ne daj se Rajko.
Jure me Milane, sa svih strana, sve lepotice, ali ne dam se ja.:kletva:

Ko vas ne zna , skupo bi vas platio.

To ti deda Pera reko..onaj deda Pera koji je sa Persidom proživeo u sreći i veselju svih pedesetak godinica?

hahahh...smešni ste...:D

Da, nije uvek lako ali je neprocenjivo blago imati pored sebe nekog sa kim ćeš podeliti to "nije lako"..a uspomene koje ostaju
iza raznih nevolja kroz koje ste zajedno prolazili ostaju zauvek u srcu...

Mnogo gubite takvim stavovima...

Dobro ajde da ne budemo smesni, bataljujemo modne trendove sa PDF Muskarci- momackog zivota i ostavljamo malu sansu da LjubaF :bljak:, udje kroz prozor.
Ali samo kada nadjemo pravu osobu za to.

Ne znam sto Nina to oglasava, zar to ne bi trebalo drugacije, ali dobro.

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

чини ми се да си "загорела" зато ти и пада на памет ова лоода идеја,имаш неколико могућности,није проблем истерати такву идеју из твоје лепе главице,знаш како се код нас каже: треба истрати лоше и утерати добро.:per::hahaha:

Mame mi..

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Postovanje Nina, ovi ovde ocigledno Nikada nisu bili u braku, ali su moze biti imali poneku vezu ili ti vezicu.Treba Hrabrosti za Brak, niko to od njih nema.Ne kaze se dzabe treba sa Partnerom pojesti 50 kilograma soli, da se zna Ko je ko i Sta je sta.
Za brak Prvo treba Ljubav.Drugo Tolerancija.Trece Razumevanje za mnogo toga.Nina,oni Beze od Odgovornosti, i ubedjuju sebe, kako im je lepo ovakvi kakvi su sada, :mrgreen:
Ali ne mozes i na "prvu loptu".Morate da se razumevate, da se Uskladite, da se Osetite na talasnim duzinama.Strasti se probude i prodju,a Ljubav je kada se brinemo o deci, kada ih vodamo kod lekara,kada obavljamo sitne, svakodnevne poslice.Zena mora da muskoga dozivi Psihicki, a muski se okrece za svakom suknjom koja se "zanjise".
A jednoga dana deca Odrastu, i Oni ostanu jedno drugom.tj. sami sebima i sta tada biva, :think:
Znas, treba Izdrzati sve te godine , ali Strpljivost se isplati.
Ovo pise neko ko je imao Mnogo bracnih godina iza sebe,a sada kao Momak Uziva, i nista mu ne fali, ali nikada ne reci nikada, :bye:

I meni tako kazu, "ostavi se forumasenja i kompa, nadji neku zenu, pravi decu", mada slaba vajda da cu jer neki ljudi mantraju tu recenicu da ustanem i odem u svet da trazim adekvatnu zenu. Da je vreme, sto kazu, tu i tamo, imam jos fore, ali da zanemarimo vreme jer ima vecih problema u ovoj zemlji.

Prvo i osnovno finansijska situacija. Posla nema, ne moze da se zaradi za sopstveni opstanak, a kamoli da se izdrzava porodica. Opet, tu je i problem stambenog pitanja. Neki stancic moze da bude 150 eur mesecno, da ne pominjem racune, hranu, a sa 20 hiljada tesko je da se to izdrzi. Da zanemarimo tih 20 hiljadica, znam ljude sa vecom platom, koji jeste da ne placaju kiriju, ali druge potrebstine, gde jedna osoba izdrzava celu porodicu, nekih 3-4 ljudi, i sa vecom sumom je tesko skrpiti se. Mada i tu nema stabilnosti, danas imas posao, sutra ne.

A tek deca, konstantna briga kako da ih vaspitas, pazis, pa opet i tu kriza sa novcem. Ne znam, meni su i obicne veze stresne, a da ne pomisljam zajednicki zivot, brak ili decu.

E kada skinemo sve te faktore koji su van nase moci, pitanje je gde i kako naci kvalitetnu osobu. I za vezu je tesko, uvek neka drama, gluposti, prevare, i sta ti ja znam, a za brak jos teze. Jos ako neko zivi u manjem mestu, nekoj varosici ili selu sve to postaje mnogo teze. Znam primere gde ljude koji putuju po 80km u jednom pravcu da odrze vezu, a to jako zna da udari po tankom novcaniku, jednostavno jer u malom mestu nema ljudi i izbora.

Koliko je brak potreban, pa kao parce papira nimalo, tj. ima odredjenih prednosti i benificija, mada kada pomislim koliko cimanja i novca oko razvoda treba nesto mi se ne potpisuje bracni ugovor.
Brak kao zajednicki zivot dvoje ljudi, pretpostavicemo sa decom, je pozeljan, mada opet sto ljudi - sto cudi. Licno, voleo bih jednog dana da zivim u zajednici sa osobom koju volim i nasom decom, mada kada se preracunam, ne znam da li je sve to izvodljivo.

Ako naletim na osobu koja mi odgovara na vecini polja, mozda i pocnem da razmisljam ozbiljnije na tu temu i promenim misljenje.

Mislim da imaš više šanse da ubodeš sedmicu na loto-u nego da se udaš i srećno živite do kraja života u kućici sa cvećem sa belom ogradom...
Nego, sad kad si se probudila, jel te još uvek drži ili je to bio samo ružan san?
Ako si još pod tim utiskom, možda bi trebalo otvoriti temu nešto kao mali oglasi: on traži nju, ona traži njega, pa da vidimo ko šta nudi....

za 3 sata krećem na svadbu, spremi se ideš sa mnom a dotle vežbaj hvatanje bidermajera i pola posla smo ti napravili, ostalo ˝samo˝ da probereš koga hoćeš :lol:
inače ja baš sinoć hteo otvorit temu kakav se to klik desi na čovek kaže neću više ovako nego želim to i to ali osto sam sam na forumu :lol:

ps ne daj da te odgovore :super:

Mame mi..

i zato

Za ovo imash oglase

Lock

:)

Back