Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Mame mi..

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

ovo je najveca lazh na svetu! to mi je reklo njih onoliko koji su mislili da ce redovno imati kad se ozhene,...djoci...nema!
a mozhesh da ga trazhish na raznim mestima...
znam ja neke koji bi ti, na primer, platili kafu...bez obaveza...
al necesh ni da ih udostojish odgovora na jedno prosto, najobichnije, pitanje...
dakle, ili neshto sa tvojim potpisom nije u redu, ili nisi iskrena prema sebi, a ni prema nama, kad kazhesh da ocesh da se udash...
uostalom, ja koliko sam shvatio, iz odgovora na kojekakvim temama, imash nekog, pa se udaj za njega...
ne morash da trazhish dalje! :cool:

Mame mi..

i zato

ko se vodi ovim boldovanim zaebo se pre nego je i stupio u brak...i ne udaj se zenooo zato jer to tako treba i doslo ti a djuvegije ni na vidiku, vec iskljucivo kad si vec sa nekim i zelis bas sa njim da ostaris

sreca je potrebna za dobar i srecan brak, kome je brak potreban za srecu posle nekog vremena bice nesrecan u istom

isto sam mrtva ozbiljna :lol:

Ako zelis sex svako vece, onda djuvegija nece imati ni snage ni vremena da ti kupi kucu, pse, bastu, letovanja... ali ces vristati u spavacoj sobi.
Ako nadjes lovana, onda ces precesto provoditi dane kod kozmeticara, na pilatesu, druzenju sa njegovom mamom, dok on "tamo negde prekovremeno" zaradjuje ili odrzava zaradjeno.
Ako nadjes nekoga kome je tata zaradio lovu, onda ce tata da mu govori kada ce da radi, kada da letuje, kada da ima sex.
Izbor samo naizgled nije lak.

Moraces da smanjis standarde...a izgleda i da se zadnjica siri, a godine lete...dosle nove ribice, ne mozes vise da se drzis na tom nivou...i sad frka. Na kraju ces se udati za akrepa... Pivo neces prezaliti nikad. To je to. Realno...

:rotf::rotf::rotf:

• Podržavam
Reactions: Tol

Back