Hocu da se odvojim od toksicne Srbije

Ne, greska je misliti da je moc toksicnih u ekonomskom pritisku...
Tacno je da je uvek prisutan...
Gazda stanodavac koji vas kinji ili zahteva nesto sto nije na mestu....izmislja toksicne situacije da bi izvukao korist ili cak krao i pljackao svog podstanara...

Gazda, poslodavac, koji izmislja krivice i stetu koju ima zbog necega zbog radnika, kao da je radnik kriv za kradju koja se desi ili cak nekad je poslodavac i iscenira izmisli...

Obicna sluzba koja izmislja da nesto ne moze, jer tako kaze Beograd, ili tako kaze neko ili tako se radilo do sada..
Ili moze ako se calne velika lova za korupciju...
Za nekog moze i samo da trepne, a za drugog mora ogromna korupcija...
A treba da bude omoguceno svima...

Sve su to trikovi sitnih ljudi , malih ljudi , ljudi kukavica koji zele da budu veci nego sto im srce i hrabrost omogucava pa izmisljaju nacine da zaraze ostale i da budu otrov koji ih mozda ne usmrti ali oslabi..

Cak i med sestra koja nema vremena da posveti bolesniku , nikad, ni kad je vizita, ni kad prodje vizita, ni kad sedi za svojim stolom daleko od pacijenta, i piskara nesto, popunjava , ili se izgubi negde da odmori glavu....

Sve su to isti trikovi toksicnosti malih ljudi...koji su ili lenji ili vec zarazeni toksicnim ponasanjem...svakodnevnom mrznjom prema poslu , prema obavezama , prema partneru, prema svojoj deci , prema zivotu...prema svima..

Ljudi , pretvarate srbiju u drzavu u kojoj svi nemaju muda......
Evo pogledajte sta pisete....Srbija, zemlja bezmudih, bez kicmenjaka, bez mozga, bez karaktera, bez svesti , bez volje, bez srca, bez vrednosti za decu , bez znanja da vaspitaju decu..

Sve sto si rekao je nazalost tacno. Da nije tako ne bi jedan bezvredni psihopat
a mogao sa svojom mafijom da maltretira celu naciju.
Ponekad moras pogledati istini u oci da bi odlucio ili da nestanes ili da se spasis.
Svi koji vrede i koji su mogli pobegli su i te korumpirane Balkanske vukojebine.
Ako studenti ne uspeju da vas izvuku iz diktatorovih kandzi bezi i ti, sto pre to bolje
inace ti se crno pise.
Good lack brother.

Svi koji vrede i koji su mogli pobegli su i te korumpirane Balkanske vukojebine.
Zasto je tebi korupcija toliki problem u zivotu i zasto mislis da zemlje u koje se bezi nisu korumpirane? I da jesu i da nisu, koje su posledice te nevidljive pojave po svakodnevnicu?
Meni bi recimo bila zabrinjavajuca ekonomska eksploatacija (radis kao rob za dobro korporacije i tudje ekonomije), koje u npr. Albaniji ili Azerbejdzanu nema za razliku od Engleske.
Nek svi ostali ostanu lopovi, sitne secikese i potkradaoci....ali vi udarate ne...
U sustini tebi je problem sto su svi puni para osim tebe i ribe te zato nece, pa racunas da ces negde gde caruje postenje bolje da prodjes. :D

Ljudi , pretvarate srbiju u drzavu u kojoj svi nemaju muda......
Evo pogledajte sta pisete....Srbija, zemlja bezmudih, bez kicmenjaka, bez mozga, bez karaktera, bez svesti , bez volje, bez srca, bez vrednosti za decu , bez znanja da vaspitaju decu..
Ima ljudi sa pravim vtednostima negde unutra. Ja sam vrlo ponosan na moji malu firmicu i druženje 1. maja. Tim bilding na srpski način.

Zasto je tebi korupcija toliki problem u zivotu i zasto mislis da zemlje u koje se bezi nisu korumpirane? I da jesu i da nisu, koje su posledice te nevidljive pojave po svakodnevnicu?
Meni bi recimo bila zabrinjavajuca ekonomska eksploatacija (radis kao rob za dobro korporacije i tudje ekonomije), koje u npr. Albaniji ili Azerbejdzanu nema za razliku od Engleske.

U sustini tebi je problem sto su svi puni para osim tebe i ribe te zato nece, pa racunas da ces negde gde caruje postenje bolje da prodjes. :D
Srbija je propala drzava bez perspektive. Moze da bude samo gore.
Studentski protesti su poslednja sansa da se nesto promeni.
Nazalost ukoliko oni ne uspeju bezte kud koji mili moji kao sto ste i za poslednjih50 godina.
:D

Srbija je propala drzava bez perspektive. Moze da bude samo gore.
Studentski protesti su poslednja sansa da se nesto promeni.
Sve kontra, Srbija je uspesna drzava sa perspektivom, a studentski protesti su sansa da ipak propadne i da se Albanci raduju. :kafa:
Nazalost ukoliko oni ne uspeju bezte kud koji mili moji kao sto ste i za poslednjih50 godina.
Zasto 50 godina? Tad i nije bila Srbija... sta je tu falilo?

Back