MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.856
Ovaj.. Rekao bih da nije tu samo stvar da budu roditelji kuci. Deci je potrebna i socijalizacija, vrtici su za to dobri. Ok stoji, radis, pa onda posle sav nikakav treba da posvetis punu paznju deci...
Nego, imamo mi malo i tog fanatizma, gde god se okrenes.
Gledam sad s terase, ulica je nizbrdo i calac, sav ponosan (divno) gura kolica nizbrdo sa detetom i ono kao iz sale (ko zna sta je on zamislio: beba ce kad poraste se secati kako je tata gurao kroz vetar i biti srecna hrhehe) i krene da ubrzava sa njom dole niz ulicu, kez do usiju i gega glavom levo desno, brm brm.
I sad razmisljam...
Prvo to bebce ne vidi njegovu facu, jer je iza nje. I sad, zamisli, onako lepo se vozas, cuclas cuclu, ides nizbrdo i odjednom kolica ubrzaju...
S druge strane, palo mi na pamet, onako, tiho da mu javnem s terase:
Druze... Mozda to bas i nije pametna ideja..
A on bi se vrv ili uvredio i bahato rekao: sta s tebe to tice, ili bi se onako nonsalantno nasmejao: ma jook hehe voli ona to...
Nego, imamo mi malo i tog fanatizma, gde god se okrenes.
Gledam sad s terase, ulica je nizbrdo i calac, sav ponosan (divno) gura kolica nizbrdo sa detetom i ono kao iz sale (ko zna sta je on zamislio: beba ce kad poraste se secati kako je tata gurao kroz vetar i biti srecna hrhehe) i krene da ubrzava sa njom dole niz ulicu, kez do usiju i gega glavom levo desno, brm brm.
I sad razmisljam...
Prvo to bebce ne vidi njegovu facu, jer je iza nje. I sad, zamisli, onako lepo se vozas, cuclas cuclu, ides nizbrdo i odjednom kolica ubrzaju...
S druge strane, palo mi na pamet, onako, tiho da mu javnem s terase:
Druze... Mozda to bas i nije pametna ideja..
A on bi se vrv ili uvredio i bahato rekao: sta s tebe to tice, ili bi se onako nonsalantno nasmejao: ma jook hehe voli ona to...