1 milion na protestu protiv Vučića u Novom Sadu i još toliko zaglavljen u kilometarskim kolonama na putevima okolo. Sa ukućanima cela Srbija VIDEO

Kod stanice u NS protest,a u centru NS 4 km dalje ljudi stoje jer ne mogu da priđu. Koliko ih je ?

• 1 milion je po ovom snimku danas 1.11.2025 god na protestu u Novom Sadu protiv Vučića

glasova: 5 50,0%
  • 2 trake puta zauzeto 4 kilometra ljudi koji stoje u centru NS jer ne mogu da priđu 1,5 milion je tu

glasova: 1 10,0%
  • Još da vidimo snimke prilaznih puteva oko NS, ako su i tu kolone vozila onda je tu 2 miliona danas

glasova: 1 10,0%
  • Tu se vidi da je sa ukućanima prisutnih, 6,5 miliona ili cela Srbija protiv Vučića. OstAVka

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
Pogledajte prilog 1810485Pogledajte prilog 1810486
@Pumpaj Dinstanović

Je li ovo ta srpska mladost? Je li ono oralno zadovoljavanje na ulici odraz srpske mladosti?
Ili će prije biti da su blokaderi druga strana iste medalje kao i „primitivni ćaciji”?

Pa s obzirom da se u Ćacilendu okupljaju i pedofili i kriminalci (i to ne samo bivši, oni koji su odslužili svoje zatvorske kazne, već i sadašnji), ne, definitivno nisu druga strana iste medalje.

Vučić je najavio 9. novembra kontramiting Danu žalosti u Novom Sadu, a već je počela i predstava sa navodnim šetačima sa Jarinja koje povremeno snimaju da simuliraju tobožnje hodočašće, pa ćemo videti šta od nekrsta bude bilo. Ono kad su priredili neki pokušaj kontramitinga 12. aprila, baš je jako loše prošlo; ima priliku za nov pokušaj, s tim što će čak i ako ovog puta dovede baš impozantnu i veću brojku ljudi, sama manifestacija ostaviti izuzetno lošu dozu ukusa kao odgovor danu žalosti koji je sav bio jeziv i tužan.

Prošli kontramiting Vučić je otkazao tj. pomerio iz Novog Sada u Sremsku Mitrovicu. Mislim da bi mu i sada to bio najpametniji potez. Ako li bude održao to zaista, samo će lično doprineti pumpanju i ništa više, te izazvati reakciju, posebno u svetlu početka suđenja Vesiću 17. novembra i godišnjice napada na FDU studentkinju 22. novembra koja je fakultetske blokade i započela.

I ovaj B92 otiso u tri lepe zajedno sa MUP.
1762074285604.png

Pogledajte snimak iz zgrade gde ispred stanice u Novom Sadu je nepregledna gomila ljudi, a u isto vreme snimak 4 km odatle iz centra Novog Sada gde je zaglavljena kolona stotina hiljada ljudi u 2 trake autoputa koja uopšte ne može da priđe 4 km dalekoj želj.stanici nego zaglavljeno stoje u centru grada.

Ovde ima oko 1 milion ljudi, a pošto su kolone i dalje na prilazu Novom Sadu još kilometarske i ne mogu da priđu to je i mnogo više davajte vašu procenu, a biće i još snimaka samo da se postave na internet. Jer Vučićevi mediji snimaju samo plato ispred stanice i ne pomeraju se da se nebi videle kilometarske kolone ljudi koje ne mogu da priđu stanici uopšte.

Dajte vi vašu procenu koliko je ovde na ovom snimku ljudi jer je između Željezničke Stanice i centra Novog Sada je 4 km i to u 2 trake autoputa sve puno, i dajte vašu procenu koliko je danas na protestu protiv Vučića u Novom Sadu ? ANKETA
Nije protest nego pomen ali svakako vecina tih ljudi ne podrzava ovaj rezim niti sistem.

Mene interesuje druga stvar, ovaj debil sa Informera ne bi ovo radio da ga neko ne gleda a cuo sam da im je gledanost ogromna. Pa se onda zapitam koliki smo mi debili u sustini kada jedna ovakva spodoba ima toliku gledanost?

Veliki debili, to da. Al i ta velika gledanost je na foru - ne taj, daj onaj drugi snimak.

У буржоаској либералној демократији не добија власт онај ко може више људи да скупи на митинзима и демонстрацијама , него онај ко добије више гласова на изборима.
Bez mladje populacije,bilo koja politicka opcija nema nikakvu perspektivu. Studenti donose novu energiju,entuzijazam. Jedva cekam da preuzmu drzavu. Video si kad oni organizuju skup,bez prljavstine,red disciplina.

Mene interesuje druga stvar, ovaj debil sa Informera ne bi ovo radio da ga neko ne gleda a cuo sam da im je gledanost ogromna. Pa se onda zapitam koliki smo mi debili u sustini kada jedna ovakva spodoba ima toliku gledanost?
Znaš zašto? Gledaš informer i ako najave da će blokaderi da prave nasilje, skloniš se jer to znači da batinaši kreću u akciju. Dakle, uradiš sve suprotno što najave
:mrgreen:

U Srbiji 6,3 odsto punoletnih nije zavrsilo osnovnu skolu ( svih 8 razreda) odnosno
321.300 punoletnih gradjana Srbije. Od tog broja pripadnici nacionalnih manjina cine cak 87,6% gradjana. Najvise prednjace Romi sa 56%, Bosnjaci sa 27% i Albanci sa 9% . Broj nepismenih cini cak 37.956 gradjana ili 0,63% populacije.

Da, kod nas pevaci i pevacice sa 8 razreda osnovne skole ili manje zgrcu milione, ne znaju dve recenice da sastave.Stancaju ih kao pastete. Stanovnistvo zivi farmu, grand, pinkove zvezde, zovu glasaju. Mislim Vucic nije za ovo kriv, to je bilo i pocelo pre Vucica. Jedina smo drzava gde televizije sa nacionalnom frekvencijom u udarnim terminima emituju 18+ sadrzaj u vidu nekog rijaliti programa, za ovo je vec kriva i drzava i aktuelna vlast koja to moze da zabrani ali ocigledno da nece, jako je bitno zaglupljivanje naroda a ono se svakodnevno dogadja iz minuta u minut obzirom na uticaj medija na jednog prosecnog srbina, taj uticaj je ogroman.

Skontali su igricu, izasli smo iz komunizma gde su zabrane bile stroge, jedna drzavna televizija i jedna republicka i to je to, sada smo se dohvatili svega tako nespremni i sve nam je servirano, propast na kvadrat. :D

Mislim nisam pristalica ni komunizma dobro nas je zajebao, ali ovakvi kao ovaj Informer za vreme komunizma bi zavrsio na Golom Otoku ili u nekom drugom zatvoru za 1,2,3… :D

Znaš zašto? Gledaš informer i ako najave da će blokaderi da prave nasilje, skloniš se jer to znači da batinaši kreću u akciju. Dakle, uradiš sve suprotno što najave
:mrgreen:
Zasto bi se spustio na taj nivo da uskracujem sebi slobodu i mislim ko je napolju i da li da izlazim!? Prodje ljudima zivot kraj informera i slicnog zaglupljivanja.

Ti si prika nešto pogrešio,
Informer nikad nije prešao gledanost od 19.000 gledalaca to sam istraživanje video.

U današnje vreme svi gledaju samo internet,
što su pokazali pre neki dan izbori za predsednika u Irskoj gde je u prvom krugu izbora ubedljivo sa 63% glasova pobedila opozicionarka Ketrin Konoli NEZAVISNI KANDIDAT SA INTERNETA.
Svu kampanju nova predsednica Irske Konoli je imala na interrnetu i zagovara anti-Nato, anti-Migrantske i za suverenitet Irske stavove i podržali su je mladi sa interneta i opozicione leve i ultra desne stranke Sinn Fein. Dok je provladin kandidat pro-EU i pro-Nato koji drži sve tv medije doživeo brodolom u 1 krugu izbora u Irskoj.

Ireland-Elects-New-President.jpg

570813556_18060196202630499_6515583853898595004_n.jpg Clare-Daly-Catherine-Connolly-Mick-Wallace-1.webp NO-FEE-IRISH-VETERANS-FOR-PEACE-2-1-scaled.jpg

5tg.jpg 32a.png

Ti si prika nešto pogrešio,
Informer nikad nije prešao gledanost od 19.000 gledalaca to sam istraživanje video.

U današnje vreme svi gledaju samo internet,
što su pokazali pre neki dan izbori za predsednika u Irskoj gde je u prvom krugu izbora ubedljivo sa 63% glasova pobedila opozicionarka Ketrin Konoli NEZAVISNI KANDIDAT SA INTERNETA.
Svu kampanju nova predsednica Irske Konoli je imala na interrnetu i zagovara anti-Nato, anti-Migrantske i za suverenitet Irske stavove i podržali su je mladi sa interneta i opozicione leve i ultra desne stranke Sinn Fein. Dok je provladin kandidat pro-EU i pro-Nato koji drži sve tv medije doživeo brodolom u 1 krugu izbora u Irskoj.

Pogledajte prilog 1810644

Pogledajte prilog 1810649 Pogledajte prilog 1810646 Pogledajte prilog 1810645

Pogledajte prilog 1810643 Pogledajte prilog 1810648
Ne znam sta si gledao i koje istrazivanje, ja ti kazem da ima ogromnu gledanost.

Bez mladje populacije,bilo koja politicka opcija nema nikakvu perspektivu. Studenti donose novu energiju,entuzijazam. Jedva cekam da preuzmu drzavu. Video si kad oni organizuju skup,bez prljavstine,red disciplina.
Још једном да ти укажем на очигледну чињеницу, у буржоаској либералној демократији је апсолутно небитно да ли је бирач млад/стар, образован/необразован, ружан/леп,сваки глас вреди једнако и битно је само ко добије више гласова.

Која политичка опција има/нема перспективу такође нема значаја, јер шта ће бити за 10-15 година нико поуздано не зна.Данашњи студенти ће за 10 година имати преко 30 година и ко зна какве ће им бити политичке преференције, као што је маса данашњих бирача СНС раније гласала за ДОС, ДСС, Коштуницу итд.

Још једном да ти укажем на очигледну чињеницу, у буржоаској либералној демократији је апсолутно небитно да ли је бирач млад/стар, образован/необразован, ружан/леп,сваки глас вреди једнако и битно је само ко добије више гласова.

Која политичка опција има/нема перспективу такође нема значаја, јер шта ће бити за 10-15 година нико поуздано не зна.Данашњи студенти ће за 10 година имати преко 30 година и ко зна какве ће им бити политичке преференције, као што је маса данашњих бирача СНС раније гласала за ДОС, ДСС, Коштуницу итд.
U Srbiji godisnje umre preko 100 000ljudi/ kad je bila korona 140 000 je bilo manje penzija za isplatu/. Rodi se manje od 70 000 beba. Nema sanse da vise od nekoliko desetina tih novorodjenih budu zaljubljenici u Seselja i tu politiku.
Tvoje burzoaske liberalne teorije podaju u vodu pred jednostavnim zakonom prirode ,da ko se rodi mora i da umre.
Realno je da imamo 2 bloka sa malim razlikama levi i desni centar ,nece biti talibanskih stranaka.

U Srbiji godisnje umre preko 100 000ljudi/ kad je bila korona 140 000 je bilo manje penzija za isplatu/. Rodi se manje od 70 000 beba. Nema sanse da vise od nekoliko desetina tih novorodjenih budu zaljubljenici u Seselja i tu politiku.
Tvoje burzoaske liberalne teorije podaju u vodu pred jednostavnim zakonom prirode ,da ko se rodi mora i da umre.
Realno je da imamo 2 bloka sa malim razlikama levi i desni centar ,nece biti talibanskih stranaka.
Па ето, од Вучићевог доласка на власт, умрло је око 1.3 милиона људи(углавном старијих), а родило се око 700 000 нових становника Србије и исто толико становника је стекло бирачко право у овом периоду.Дакле, 1/3 становника Србије се променила у протеклих 13 година, и Вучић није изгубио власт.

Наиме, иако пензионери умиру, процентуално учешће ове групе у општој популацији се не смањује, него повећава, а учешће младих се смањује.Данас је веће процентуално учешће старијих од 65 година међу бирачима него пре 10, 15, 20 или 25 година.

Back