mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pogledajte prilog 1810485Pogledajte prilog 1810486
@Pumpaj Dinstanović
Je li ovo ta srpska mladost? Je li ono oralno zadovoljavanje na ulici odraz srpske mladosti?
Ili će prije biti da su blokaderi druga strana iste medalje kao i „primitivni ćaciji”?
Ja povremeno preletim vesti b92 ima ubedljivo najotrovnije. Voditeljka se unosi u kameru i steže zube kada priča o studentima i protestima. Bukvakno se na njenom licu vidi bes.I ovaj B92 otiso u tri lepe zajedno sa MUP.
Pogledajte prilog 1810586
Nije protest nego pomen ali svakako vecina tih ljudi ne podrzava ovaj rezim niti sistem.Pogledajte snimak iz zgrade gde ispred stanice u Novom Sadu je nepregledna gomila ljudi, a u isto vreme snimak 4 km odatle iz centra Novog Sada gde je zaglavljena kolona stotina hiljada ljudi u 2 trake autoputa koja uopšte ne može da priđe 4 km dalekoj želj.stanici nego zaglavljeno stoje u centru grada.
Ovde ima oko 1 milion ljudi, a pošto su kolone i dalje na prilazu Novom Sadu još kilometarske i ne mogu da priđu to je i mnogo više davajte vašu procenu, a biće i još snimaka samo da se postave na internet. Jer Vučićevi mediji snimaju samo plato ispred stanice i ne pomeraju se da se nebi videle kilometarske kolone ljudi koje ne mogu da priđu stanici uopšte.
Dajte vi vašu procenu koliko je ovde na ovom snimku ljudi jer je između Željezničke Stanice i centra Novog Sada je 4 km i to u 2 trake autoputa sve puno, i dajte vašu procenu koliko je danas na protestu protiv Vučića u Novom Sadu ? ANKETA
Mene interesuje druga stvar, ovaj debil sa Informera ne bi ovo radio da ga neko ne gleda a cuo sam da im je gledanost ogromna. Pa se onda zapitam koliki smo mi debili u sustini kada jedna ovakva spodoba ima toliku gledanost?
1,5 miliona srba nije završilo ni osnovnu školu. Čist paleolit.Mene interesuje druga stvar, ovaj debil sa Informera ne bi ovo radio da ga neko ne gleda a cuo sam da im je gledanost ogromna. Pa se onda zapitam koliki smo mi debili u sustini kada jedna ovakva spodoba ima toliku gledanost?
Mene interesuje druga stvar, ovaj debil sa Informera ne bi ovo radio da ga neko ne gleda a cuo sam da im je gledanost ogromna. Pa se onda zapitam koliki smo mi debili u sustini kada jedna ovakva spodoba ima toliku gledanost?
Bez mladje populacije,bilo koja politicka opcija nema nikakvu perspektivu. Studenti donose novu energiju,entuzijazam. Jedva cekam da preuzmu drzavu. Video si kad oni organizuju skup,bez prljavstine,red disciplina.У буржоаској либералној демократији не добија власт онај ко може више људи да скупи на митинзима и демонстрацијама , него онај ко добије више гласова на изборима.
Znaš zašto? Gledaš informer i ako najave da će blokaderi da prave nasilje, skloniš se jer to znači da batinaši kreću u akciju. Dakle, uradiš sve suprotno što najaveMene interesuje druga stvar, ovaj debil sa Informera ne bi ovo radio da ga neko ne gleda a cuo sam da im je gledanost ogromna. Pa se onda zapitam koliki smo mi debili u sustini kada jedna ovakva spodoba ima toliku gledanost?

Trudi se da im se ne smeje, da bude ozbiljna...Ja povremeno preletim vesti b92 ima ubedljivo najotrovnije. Voditeljka se unosi u kameru i steže zube kada priča o studentima i protestima. Bukvakno se na njenom licu vidi bes.
U Srbiji 6,3 odsto punoletnih nije zavrsilo osnovnu skolu ( svih 8 razreda) odnosno1,5 miliona srba nije završilo ni osnovnu školu. Čist paleolit.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/bez-osnovne-skole-15-miliona-stanovnika-srbije/
Da, kod nas pevaci i pevacice sa 8 razreda osnovne skole ili manje zgrcu milione, ne znaju dve recenice da sastave.Stancaju ih kao pastete. Stanovnistvo zivi farmu, grand, pinkove zvezde, zovu glasaju. Mislim Vucic nije za ovo kriv, to je bilo i pocelo pre Vucica. Jedina smo drzava gde televizije sa nacionalnom frekvencijom u udarnim terminima emituju 18+ sadrzaj u vidu nekog rijaliti programa, za ovo je vec kriva i drzava i aktuelna vlast koja to moze da zabrani ali ocigledno da nece, jako je bitno zaglupljivanje naroda a ono se svakodnevno dogadja iz minuta u minut obzirom na uticaj medija na jednog prosecnog srbina, taj uticaj je ogroman.1,5 miliona srba nije završilo ni osnovnu školu. Čist paleolit.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/bez-osnovne-skole-15-miliona-stanovnika-srbije/
Zasto bi se spustio na taj nivo da uskracujem sebi slobodu i mislim ko je napolju i da li da izlazim!? Prodje ljudima zivot kraj informera i slicnog zaglupljivanja.Znaš zašto? Gledaš informer i ako najave da će blokaderi da prave nasilje, skloniš se jer to znači da batinaši kreću u akciju. Dakle, uradiš sve suprotno što najave
![]()
nemoj tako, ima medju blokaderima i "korisnih idiota" koji nisu do kraja svesni za koga rade. Takve treba zaliti.E to zato sto misa nije bio da vam dovede cisternu
Nego prodje "dan d"za blokaderose sta ce izmisliti sutra![]()

Ne znam sta si gledao i koje istrazivanje, ja ti kazem da ima ogromnu gledanost.Ti si prika nešto pogrešio,
Informer nikad nije prešao gledanost od 19.000 gledalaca to sam istraživanje video.
U današnje vreme svi gledaju samo internet,
što su pokazali pre neki dan izbori za predsednika u Irskoj gde je u prvom krugu izbora ubedljivo sa 63% glasova pobedila opozicionarka Ketrin Konoli NEZAVISNI KANDIDAT SA INTERNETA.
Svu kampanju nova predsednica Irske Konoli je imala na interrnetu i zagovara anti-Nato, anti-Migrantske i za suverenitet Irske stavove i podržali su je mladi sa interneta i opozicione leve i ultra desne stranke Sinn Fein. Dok je provladin kandidat pro-EU i pro-Nato koji drži sve tv medije doživeo brodolom u 1 krugu izbora u Irskoj.
Pogledajte prilog 1810644
Pogledajte prilog 1810649 Pogledajte prilog 1810646 Pogledajte prilog 1810645
Pogledajte prilog 1810643 Pogledajte prilog 1810648
Још једном да ти укажем на очигледну чињеницу, у буржоаској либералној демократији је апсолутно небитно да ли је бирач млад/стар, образован/необразован, ружан/леп,сваки глас вреди једнако и битно је само ко добије више гласова.Bez mladje populacije,bilo koja politicka opcija nema nikakvu perspektivu. Studenti donose novu energiju,entuzijazam. Jedva cekam da preuzmu drzavu. Video si kad oni organizuju skup,bez prljavstine,red disciplina.
U Srbiji godisnje umre preko 100 000ljudi/ kad je bila korona 140 000 je bilo manje penzija za isplatu/. Rodi se manje od 70 000 beba. Nema sanse da vise od nekoliko desetina tih novorodjenih budu zaljubljenici u Seselja i tu politiku.Још једном да ти укажем на очигледну чињеницу, у буржоаској либералној демократији је апсолутно небитно да ли је бирач млад/стар, образован/необразован, ружан/леп,сваки глас вреди једнако и битно је само ко добије више гласова.
Која политичка опција има/нема перспективу такође нема значаја, јер шта ће бити за 10-15 година нико поуздано не зна.Данашњи студенти ће за 10 година имати преко 30 година и ко зна какве ће им бити политичке преференције, као што је маса данашњих бирача СНС раније гласала за ДОС, ДСС, Коштуницу итд.
Па ето, од Вучићевог доласка на власт, умрло је око 1.3 милиона људи(углавном старијих), а родило се око 700 000 нових становника Србије и исто толико становника је стекло бирачко право у овом периоду.Дакле, 1/3 становника Србије се променила у протеклих 13 година, и Вучић није изгубио власт.U Srbiji godisnje umre preko 100 000ljudi/ kad je bila korona 140 000 je bilo manje penzija za isplatu/. Rodi se manje od 70 000 beba. Nema sanse da vise od nekoliko desetina tih novorodjenih budu zaljubljenici u Seselja i tu politiku.
Tvoje burzoaske liberalne teorije podaju u vodu pred jednostavnim zakonom prirode ,da ko se rodi mora i da umre.
Realno je da imamo 2 bloka sa malim razlikama levi i desni centar ,nece biti talibanskih stranaka.