- Poruka
- 47.532
Док год постоји "mute" дугме, могу да издржим.
Лакше ми је да пусте рекламу-две одмах на почетку, него да после сецкају.
Лакше ми је да пусте рекламу-две одмах на почетку, него да после сецкају.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu samo k***c da im dam. Bojkotujmo lihvare i pijavice neka im padne broj pregleda.750 din mesecno
zato sto nema alternative i ne mozes da bojkotujesMogu samo k***c da im dam. Bojkotujmo lihvare i pijavice neka im padne broj pregleda.
Jel ima bre neko da napravi neku alternativu da se svi masovno prebacimo?
Ajd da verujem da neko i dalje radi sa takvim gubicima. Kakvi su to gubici YT koje ne može da pokrije?zato sto nema alternative i ne mozes da bojkotujes
inace nisu pijavice
jutjub radi sa godisnjim gubicima koji se mere u destinama miliona dolara
da li si svestan koliko kosta striming, bandwith, serveri, hardovi, upsovi, struja da to sve radi i jos gomila drugih troskova?Ajd da verujem da neko i dalje radi sa takvim gubicima. Kakvi su to gubici YT koje ne može da pokrije?
Ubio im grad voće zato što nisu stavili protivgradnu mrežu? Udario mraz u aprilu kad mu vreme nije?
nemamo jer tamo nema 99% stvari koje ima jutjub.Imate vanced i vi se zajebavate sa reklamama
Oslepiš i ogluviš od retardirane glovo reklame. Instaliraš edbloker i stvar rešena. Ni krstarica ne može da se prati bez edblokera.zato sto nema alternative i ne mozes da bojkotujes
inace nisu pijavice
ma odnosi se na TV program ne ne youtube.sta prebrzas kad ti je blokiran klip kad krenu reklame?
Aj nemoj da lazes i iznosis lazne informacije. Vanced je samo pec na original yt aplikaciju koji blokira reklame.nemamo jer tamo nema 99% stvari koje ima jutjub.
nije poenta da odes negde nego sto tamo nema niceg.
tako je i kik pokusao da privuce strimere pa su se strimeri posle nekog vremena vratili na jutjub jer su imali daleko slabiju gledanost.
Bolje plati Office 365 personal, uvek imaš najnovijeDok ne poskupi
Ja placam za internet malo vise od toga mesecno750 din mesecno
Ma jok, adblocker radi savrseno.Koristim uBlock Origin i do sada me nije izneverio. Mislim da su dolijali AdBlocker-u.
Nikakav skip sve radi perfektno, ne znam koje browsere i sisteme koristite.Aha, adBloker zaustavi reklamu ali mora da se klikne skip, nije kao ranije gde ih nije bilo, tj radio je bloker kako treba.
Dobra ckapi.Miljkovićku sam i ja nekada poznavao privatno dok nije promenila izdavača
To je sica za njih.zato sto nema alternative i ne mozes da bojkotujes
inace nisu pijavice
Ko ce da gleda youtube preko telefona, dajte ljudi.Imate vanced i vi se zajebavate sa reklamama
Nije valjda da koriste zastarele hardove za upis?da li si svestan koliko kosta striming, bandwith, serveri, hardovi, upsovi, struja da to sve radi i jos gomila drugih troskova?
Meni je prestao da radi kako valja. Otvorim video i on tu ukoči jer je između reklame i puštanja videa i zbuni se, stoji samo crno. I onda moram osvežiti stranicu.Ma jok, adblocker radi savrseno.
win 11 i opera pretraživač.Nikakav skip sve radi perfektno, ne znam koje browsere i sisteme koristite.