Hoce li to sve narod pozlatiti?

Da li je to iz neznanja ili namerno receno,ali to jednostavno nije istina.Coveka je oborila NATO avijacija.U olupini su pronadjeni delovi raketa koje su se "zabile" u avion.Jedino je tacno da je nasa PVO gadjala avion koji je vec bio prethodno pogodjen ,a pilot nazalost poginuo.Hebiga lose veze na linijama to se dogadja,ali avion je vec bio unisten.

Da li uopšte shvataš koliko je ovo besmisleno što si napisao/la ?
PVO gađala već pogođen avion ? A novinar "patriota" je znao da je pilot već bio mrtav kad su naši gađali ? Da nije tužno bilo bi smešno !
Ne znam kako neko može da poveruje u takve očigledne besmislice koje jedino služe u propagandne svrhe za neupućen (i vojno neobrazovan) narod.

Gledao sam dokumentarac gde su njegovi drugovi (iz jedinice) izjavili da su videli na radaru vise desetina "meta" (tackica) u trenutku kada je isao ka Valjevu. Mislim da se oni ne bi igrali sa smrcu svoga druga i kolege i izmisljali takve stvari.
Cela armada NATO aviona je tada dejstvovala, ali kad je naš pilot stigao nad Valjevo oni su već bili van svakog domašaja za borbeno dejstvo.
Naši radari su uključivani samo na jako kratko vreme da ne bi bili locirani i gađani antiradarskim raketama. Zato su odmah po isključenju morali da menjaju lokaciju.
Na moju žalost, pilot je poginuo zbog svoje greške (nije imao naredbu da leti), loše komunikacije i javašluka u vojsci !
Opet, na moju žalost, avioni kojima smo raspolagali nisu imali ama baš nikakve šanse u vazdušnom duelu sa NATO avionima. Svaki pokušaj je bilo čisto samoubistvo.

Ne,covek je uzleteo po zadatku , znajuci na kakvu silu ide....na cast onima koji konstantno pljuju vojsku , i na cast drzavi Srbiji.............:evil:
част ---лако је изговорити али тешко прихватити као облик понашања

п.с. ово ти је прва порука од 514 колико сам их до сада прочитао да нема вулгарност,вређање или нека псовка:think:....признај да ти се омакло:mrgreen: :dontunderstand:

Poslednja izmena:
Znaš I-D-A, poznajem u Njemačkoj situaciju po sličnim pitanjima veoma dobro. (Radio sam u BfA - savezno penzisko osiguranje)
Svi, doslovno s v i zvanični pripadnici Wehrmachta i drugih zvaničnih vojnih formacija Armije ne samo Njemci nego i Estonci, Litvanci, Hrvati, Bugari etc. su posle završetka rata bili i bivaju zbrinuti od države Njemačke. Nevjerovatno jednostavno sastavljen formular još brže pozitivno rešavanje zahtjeva.

Znali da ce zlocini da im se isplate kad-tad...bili na "pravoj strani", koja ne dobija rat, ali dobro placa...

hebiga brate...nas smatraju vojskom koja je izgubila rat....samim tim je takav i odnos prema nama.....biti ucesnik rata 90-tih,na srpskoj strani,automatski te stavlja u rang ratnog zlocinca,agresora...neznam ni ja cega vise
tako da je bolje cutati,cak ni ne pominjati da si ucesnik ratova ikada bio...jer te ljudi odmah gledaju ko budalu
bukvalno,nikome se to ni negovori....ja ponekad na internetu iznesem neko svoje misljenje....vise kao terapiju,u javnosti,ljudi to niti zele da slusaju,niti mi zelimo da im o tome govorimo

pobedili nas,mislim da nisu,izdao nas cika Sloba
za ovakve pilote i vojnike nema reci,oni su junaci za ceo narod i ovakve teme samo bacaju ljagu na te hrabre ljude jer na ovom forumu ima ljudi koji samo pljuju i nista im nije sveto.Ova tema nema veze sa politikom niti sa strankama,treba reci samo
neka mu je vecna slava

pisace se u knjigama istorije o ovakvim ljudima

Poslednja izmena:

Back