Hoće li opet biti terorističkog napada sutra na protestu?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.132
Bombe u vozovima, autobusima, teroristi srušili nadstrešnicu, savamalu, napali zvučnim topovima studentske proteste, vučić stalno priča o krvoproliću i hapsi studente, građane, ratne veterane.

Hoće li biti nešto tipa sumpor dioksid i slično? Jel ovo bio test pre neki dan?

https://n1info.rs/vesti/ekstremno-z...a-zazmurio-i-pomislio-valjda-nece-da-se-vidi/

Režimski mediji crtaju ljudima mete na čelu, siguran znak da nemaju nikakav dogovor sa opozicijom.

Bombe u vozovima, autobusima, teroristi srušili nadstrešnicu, savamalu, napali zvučnim topovima studentske proteste, vučić stalno priča o krvoproliću i hapsi studente, građane, ratne veterane.

https://n1info.rs/vesti/ekstremno-z...a-zazmurio-i-pomislio-valjda-nece-da-se-vidi/

Režimski mediji crtaju ljudima mete na čelu, siguran znak da nemaju nikakav dogovor sa opozicijom.

Vučić živi od drame i plašenja ljudi. Sećate se kako je za vreme korone pretio ljudima prepunim grobljima.

Zastrašivanje i psihološki teror je jedan od temelja njegovog autoriteta.

Sasvim sigurno Hulja je spremila podmukli scenario. Pitanje, kako ce ici daleko. Molimo se da prvda pobjedi.

Ko još ne shvata u kakvoj nakazunoj državi živimo neka samo razmisli malo ?
Živimo u zemlji u kojoj vlast salje dojave o bombama :fdlan:

Prilozi

• Gl2CztiWAAAdIiG.jpg
    Gl2CztiWAAAdIiG.jpg
    28,7 KB · Pregleda: 2
  • GnrLY9UXsAARuPy.jpg
    GnrLY9UXsAARuPy.jpg
    20,9 KB · Pregleda: 3
Napad kofama iz Borce.....

Razocarani i besni zitelji Borce spremaju napad kofama od sinocne i danasnje nuzde , da napadnu predsednika zbog laznih obecanja da ce napraviti kanalizaciju iako nije u skupstini grada beograda niti je gradonacelnik..

Vucic gleda zbunjeno na celu situaciju i pita se otkud ovoliko gradjana sa pamcenjem, to mora da su strani placenici..

Тероризам је почео, Србија заустављена због бомби!

Наше Службе неспособне, као и обично.

А и ти терористи су неки аматери, уместо да минирају наплатну рампу код Бубањ Потока, сад кад је кренула сезона, они кренули на моћну српску железницу.

Јасан доказ да терористи имају подршку из ЕУ и Турске.

Ne umeju Srbi sa bombama....

Dobiju moji specijalci zadatak da naprave defanzivno minsko polje, a ja bio na lekarskom pregledu , i ja se vracam oko 13h, sta cu pre da se vracam nego max sto moze, kad gledam kako su formirali od mina usmerenog dejstva pojas oko zgrade i kasarne, ono usmereno da ubija nas 250m, a onog ko zagazi u polje 30m...

Pitam ja polovinu spec , sto ovako pogresno usmereno minsko polje...oni kazu rekao nam porucnik....ja spontano , kazite vi porucniku da ima popodne i sutra da procita iz prirucnika kako se formiraju minska polja usmerenog dejstva...
Necu da mi budete u jedinici , ubicete me , a treba da me salju sa vama u opasna okruzenja..

Naravno , odmah se iz pakosti i ruganja pozale porucniku on upada besan i kaze , danas popodne i sutra nemas slobodno nego da ucis kako se postavljaju minska polja usmerenog dejstva...ja ga gledam, i kazem, moracete vi da obnovite to gradivo , i nemojte vise da mi ucite vojsku pogresnim znanjima....ostace zbunjeni...

Tako da ako nisu imali nekog kao ja u kasarni , velika je sansa da su vojnici naucili pogresno baratanje sa minama, bilo protivtenkovskim ili usmerenim, a da ne govorim za pastetice i druge pesadijske mine...
Odakle meni znanja, pa procitao sve PS sve prirucnike , narocito one gde su me slali da radim sa opremom, a slali me da demontiram bojeve mine...ebiga sta ces, procitas sve, tacno da imas dva oficira koji se znoje usred mraza u januaru , a leze na livadi sa tobom, ali prpa, ti okreces i pravis poteze, a oni su tu po PS ali zort...ja cimnem odose i oni ...

nije bilo ništa pošto nisi izašo

Ne umeju Srbi sa bombama....

Dobiju moji specijalci zadatak da naprave defanzivno minsko polje, a ja bio na lekarskom pregledu , i ja se vracam oko 13h, sta cu pre da se vracam nego max sto moze, kad gledam kako su formirali od mina usmerenog dejstva pojas oko zgrade i kasarne, ono usmereno da ubija nas 250m, a onog ko zagazi u polje 30m...

Pitam ja polovinu spec , sto ovako pogresno usmereno minsko polje...oni kazu rekao nam porucnik....ja spontano , kazite vi porucniku da ima popodne i sutra da procita iz prirucnika kako se formiraju minska polja usmerenog dejstva...
Necu da mi budete u jedinici , ubicete me , a treba da me salju sa vama u opasna okruzenja..

Naravno , odmah se iz pakosti i ruganja pozale porucniku on upada besan i kaze , danas popodne i sutra nemas slobodno nego da ucis kako se postavljaju minska polja usmerenog dejstva...ja ga gledam, i kazem, moracete vi da obnovite to gradivo , i nemojte vise da mi ucite vojsku pogresnim znanjima....ostace zbunjeni...

Tako da ako nisu imali nekog kao ja u kasarni , velika je sansa da su vojnici naucili pogresno baratanje sa minama, bilo protivtenkovskim ili usmerenim, a da ne govorim za pastetice i druge pesadijske mine...
Odakle meni znanja, pa procitao sve PS sve prirucnike , narocito one gde su me slali da radim sa opremom, a slali me da demontiram bojeve mine...ebiga sta ces, procitas sve, tacno da imas dva oficira koji se znoje usred mraza u januaru , a leze na livadi sa tobom, ali prpa, ti okreces i pravis poteze, a oni su tu po PS ali zort...ja cimnem odose i oni ...
bitno da ti nisi kriv jer si skoknuo do doktora po lažno uverenje

bitno da ti nisi kriv jer si skoknuo do doktora po lažno uverenje
A bilo je tu laznih odlazaka kod lekara a i pravih odlazaka koji nisu bili dozvoljeni...tako da ne znam kako ti zivis zivot, ali mi se cini da si stalno u nekim oblacima.....

Nemoj da mislis da ja nisam bio takva faca da bih cutao kad vidim da pogresno uce vojsku. Ja sam bio jako zaeban za to ko mi je ekipa na terenu , odbijao naredjenja, budale slao sa terena u kasarnu , nek ebava onog ko ce da trpi njegovo opasno ponasanje.......to vremenom stvori autoritet, da ti nijedan oficir ne moze nista kad nazovimo to ulozis prigovor......necu da pricam kako mora , ali ti treba stvarno ludacka sreca da te ne ubiju i genijalnost da procitas unapred i predvidis svaki detalj....

Krenes od vojnika koji vidi bele medvede kad bulji u mrak prvih 2h, ali na kraju kod mene postane onaj koji stoji u generalstabu pored nadredjenog oficira dok ovaj ne odobri ono sto je potrebno jedinici...

Poslednja izmena:

Back