mario80
Stara legenda
- Poruka
 - 86.347

Odvratan je sve prave od govana. Uzmi crvenku pa mi javi. Nebo i zemlja. Jednom se zeznuo kupio bambi napolitanke božeee užasa namirisan karton.Zasto toliko mrzis Bambi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratan je sve prave od govana. Uzmi crvenku pa mi javi. Nebo i zemlja. Jednom se zeznuo kupio bambi napolitanke božeee užasa namirisan karton.Zasto toliko mrzis Bambi?
Tebi sve smrdiTamo gde ceo grad smrdi na plazma keks![]()
Virtuozno!Bambi je iz Požarevca
Zastava je iz Kragujevca
A śta će Coca Coli NIS?
Ni Bambi im ne treba ali NIS?
Sa Šarovićem? Da li su još u koaliciji?A da pošaljemo Bačulova da prošeta malo tamo?
Meni je najbolji BaniniOdvratan je sve prave od govana. Uzmi crvenku pa mi javi. Nebo i zemlja. Jednom se zeznuo kupio bambi napolitanke božeee užasa namirisan karton.
Pogledajte prilog 1805864

Kakvo proseravanie u američkom fazonu
Jesam i bulja jeNisi ti nikada jeo krašovu domaćicu hahaha banini boja i palmino ulje![]()
Pa cim ih je neko spolja uzeo pod svoje, promenio im tehnologiju/masine za nove, verovatno uveo automatizaciju - naravno da su bolji. Ako su se jos oslobodili ono sto je preostalo od samoupravljaca, doveli mlade i sveze u znanju ljude, malo poradio na marketingu i poslovnosti to mora da bolje da radi. Naravoucenije, potpalite svoju fabriku ako zelite da je popraviteVeruj mi. Bambi je danas drastično ozbiljnija kuća nego pre požara. Firma u kojoj radim sarađuje sa njima. Dobavljač im je.
Rece covek koji ni svog pimpeka ne ume da pronadje a ne da se razume u sirovinski sastav hrane.Zato im i trebaju sirovine za naše tržište namlate boju i palmino ulje
Ja prvo pročitam sastav i ako nema palminog ulja, konzervansa i aditiva - tek onda možemo da pričamo.
Jafa je SVEMIRSKI BROD za bambi trovačnicu.
A najvise mu smrdsi iz usta. Ne prestaje da blati.Tebi sve smrdi
Dosta ljudi zaradjuje hleb u pomenutim kompanijama ali nakon privatizacije mnogo njih manje nego pre jer se primenila metoda cedjenja pa ko koliko izdrži "svi rade sve".Malo ozbiljnosti (ako se opet ne pojavi mario), konditorska industrija je nesto najbolje sto je napravljeno u prethodnim drzavama i preostalo u balkanskim zemljama, pre svega mislim na Srbiju i Hrvatsku. Te firme su prve privatizovane i nisu unistene, naprotiv novi vlasnici su ulagali u njih jer imaju i proizvode (dobre proizvode) i trziste.
Pa tako iz Srbije imate i Soko Stark, Bambi, Jaffu i Pionir (Swisslion ne bih u to uracunao, on jesu upropastio jedan Bamat i Takovo), to su odlicne firme i danas, unapredile su svoju proizvodju, mnogi ljudi zaradjuju hleba u tim firmama a i poprilicno izvoze. Nije vazno da je to dijsapora uglavnom ali $ je $. Hrvati imaju Kras, Kanditt (ili kako se vec sad zove). Sve to kompanije su uglavnom nastale jos pre II svetskog rata i eto opstale su.