Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

sejač:
Pa, kad se družim s mojima iz 60-tih, očekujem da imaju bar malo strpljenja i volje da pročitaju još nešto osim poruka koje bodu u oko. Kad se već javljate i prijavljujete, kažite još bar nešto jer nam je to u,opisu (LRW) a ne kao oglas na tablu, pa kako ko prođe...Nismo deca.
U pravu je Sejac, ajd da pocnemo sa svojom pricom generacijskom, svako za sebe :lol:
Ko smo-gde smo, recimo u vremenu i prostoru :lol: Verujem da su nam iskustva razlicita, pa ce to verujem biti zanimljivo. Za pocetak: LJUDI JEL KAPIRATE DA SMO MATORCI? Ja kapiram, jer mi je jedno dete punoletno, pa hocu-necu prisiljena sam :cry: :cry: :cry:
E sad utesno: Prva zurka, ekipa moje cerke izgustira svoje CDove, i neko udje u MOJU MUZICKU KOLEKCIJU :!: I tu mi detetu skoci rejting :lol: , kao:" jbt, keva ti slusa opasne stvarcice, pa da mi nareze i u tom fazonu :lol: Znaci, nije sve u zimnici... Eto ja za sada toliko

mahamaja:
U pravu je Sejac, ajd da pocnemo sa svojom pricom generacijskom, svako za sebe :lol:
Ko smo-gde smo, recimo u vremenu i prostoru :lol: Verujem da su nam iskustva razlicita, pa ce to verujem biti zanimljivo. Za pocetak: LJUDI JEL KAPIRATE DA SMO MATORCI? Ja kapiram, jer mi je jedno dete punoletno, pa hocu-necu prisiljena sam :cry: :cry: :cry:
E sad utesno: Prva zurka, ekipa moje cerke izgustira svoje CDove, i neko udje u MOJU MUZICKU KOLEKCIJU :!: I tu mi detetu skoci rejting :lol: , kao:" jbt, keva ti slusa opasne stvarcice, pa da mi nareze i u tom fazonu :lol: Znaci, nije sve u zimnici... Eto ja za sada toliko
Imam ista iskustva!
Pre neki dan sin je skinuo moj stari gramofon sa tavana i pokusava da ga osposobi. Odusevio se nekim originalnim LP Zeppelina, a ne moze da mi oprosti sto sam zaboravio kome sam dao ^Never mind the booloks...^ (valjda sam ispravno napisao).
To je bilo pre 1/4 veka...bas smo matori ;)

ggolub:
Imam ista iskustva!
Pre neki dan sin je skinuo moj stari gramofon sa tavana i pokusava da ga osposobi. Odusevio se nekim originalnim LP Zeppelina, a ne moze da mi oprosti sto sam zaboravio kome sam dao ^Never mind the booloks...^ (valjda sam ispravno napisao).
To je bilo pre 1/4 veka...bas smo matori ;)
Gramofon :confused: Covece ja jurim iglu za moj gramofon, al nema nigde :x A sve Zeppeline, AC/DC, Deep... ma sve imam na CDOvima. Jurim Nju primitivse, ako ima neko nek se javi :!:

Pojačalo negde u podrumu, valjda radi. Moji se mnogo ne jedu oko nosača zvuka, a spektar širok, ode i u dublju prošlost od mene.
E, sad, o nama. Za ono, matori...ajde, dobro, i da prihvatim, matori smo.
Pre bih rekao - na pola puta. Na razmeđu. Sportski rezultati i sticanje lova na brzinu su iza nas. Sad smo treneri. I tek će da se vidi kakvi smo kao treneri. Ali sad smo na pragu, tek sad stupamo u čitanke. U ozbiljne čitanke. Znam, reći će neko, imamo mi već pisaca, slikara, kompozitora, ali to je zanemarljiv broj talenata, a u samoj književnosti i ne videh nešto više od pokušaja. Ljubavna poezija, naravno, napisana ne na stihove, nego na tabake, ali pitanje je ima li s te livade dovoljno cvetova za jedan ozbiljan buket.

Prema tome, ako me neko pita - ima li još posla? Ima, kako da nema, sad ga tek ima.

una:
To bi bila najbolja varijanta ;), no jos ne otvorise takvo radno mesto.

hm hm meni je poso da banchim sto se akademije tiche nekad tamo radio skoro svratio i sta da kazem verujem da je danashjim posetiocima podjednako kao meni nekad ali se ipak ne bih menjao,mator nisam i zaista mislim sto davno napisah ovde kao i neki istomishljenici da su mi godine (chitaj kilometraza) donele ispunjeniji, kvalitetniji zivot.kao mlad samo gutash, trpash u sebe zeljan svega a sad polako degustirash sve i UZIVASH ako to nije sluchaj onda negde postoji problem.

mahamaja:
:confused: da se vratimo na temu, sta danas slusate npr.? Ja moram da priznam, svastarim, sve sem popa i folka. :lol: Sta nas muci sem "Kad ce plata" :confused:
Tek kad sam video tvoje pitanje shvatio sam da sam u tishini pa sam pustio Norah Jones :D
Inace mi u kuci uglavnom treshti hevi metal (to trpim dok imam zivaca, pa dreknem). Mozda sam omatorio, ali sam mozda i u pravu kad kazem da najsporija stvar od Clash-a ima u sebi vise energije nego svi metalci zajedno. :?
A sto se tice briga, ne muci me vise nista - oguglao sam. Samo me jos ljudska glupost povremeno moze izbaciti iz takta, a i to sve redje... Don`t worry - be happy :grin:

Sahib:
hm hm meni je poso da banchim sto se akademije tiche nekad tamo radio skoro svratio i sta da kazem verujem da je danashjim posetiocima podjednako kao meni nekad ali se ipak ne bih menjao,mator nisam i zaista mislim sto davno napisah ovde kao i neki istomishljenici da su mi godine (chitaj kilometraza) donele ispunjeniji, kvalitetniji zivot.kao mlad samo gutash, trpash u sebe zeljan svega a sad polako degustirash sve i UZIVASH ako to nije sluchaj onda negde postoji problem.
Pa to sam upravo htela da cujem :lol: I ja sam tako skapirala voznju dovde :lol: Nego posto ti je posao da bancis, ima li neko upraznjeno mesto? To mi je uza specijalnost :razz:

ggolub:
Tek kad sam video tvoje pitanje shvatio sam da sam u tishini pa sam pustio Norah Jones :D
Inace mi u kuci uglavnom treshti hevi metal (to trpim dok imam zivaca, pa dreknem). Mozda sam omatorio, ali sam mozda i u pravu kad kazem da najsporija stvar od Clash-a ima u sebi vise energije nego svi metalci zajedno. :?
A sto se tice briga, ne muci me vise nista - oguglao sam. Samo me jos ljudska glupost povremeno moze izbaciti iz takta, a i to sve redje... Don`t worry - be happy :grin:
Gu, gu :lol: :lol: Glupost da, i PRIMITIVIZAM, glupost prastam do neke mere, ali ovo drugo ni pod razno.
Elem, sto se tice muz. hevy met., pa ok, to je za tu vrstu energije mladosti :lol: Moja deca slusaju hip-hop, haus, i kad se opustim, uzivam i u tome. :lol:

Back