Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.883
bobanap:Stvarni zivot je za vecinu ljudi vecni kompromis izmedju idealnog i moguceg.......
![]()
Zaboravila si na želje...
One izazivaju patnju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bobanap:Stvarni zivot je za vecinu ljudi vecni kompromis izmedju idealnog i moguceg.......
![]()
Mystic_:Zaboravila si na želje...
One izazivaju patnju...
snezana01:E Clooney i Bobana, često me obrdujete i slikama i rečima. I želim da ovaj utorak se pamti po nečem lepom, ako ni po čemu drugom a ono bar po sedmici na Lotou, kako reče Baba. Vršnjaci, ljubim vas!
:shock: oces da ti pustim Pericu Pasuljceta :shock: ..ili Petra Grasu..na isto se svodi. :-D ..jos jedan utorak... :-DMystic_:Da ... evo i ja ću da pamtim ovaj utorak ... i neću ga nikada, nikada zaboraviti ...
Jbt-e, pa ja zaboraviJo :shock: :shock: :shock: !!snezana01:... ako ni po čemu drugom a ono bar po sedmici na Lotou, kako reče Baba. Vršnjaci, ljubim vas!
Dobrodosla u Beograd. Nadam se da ovog trenutka poleces. Zelim ti prijatan let. Ako budes u mogucnosti videces da bez tebe nema zivosti na mnogim temama a nema ni guzve. Ukljucuj se sto pre. Puno uspeha u poslovnom delu narednih dana.bobanap:kad vidim guzvu na ovoj temi.....odusevljena sam ;-)
neka nam svaki dan bude lep....lepsi......
Drago mi je a su te rasirene ruke BGD-a docekala, tako ce jednog dana biti i u mom gradu. Posebno se radujem, ako sam razumeo tvom putu u Moskvu. Nekoliko puta sam bio, prelep grad, veliki, bio u hotelima Beograd , Mezdunarodnoja, Kosmos i jednog dana na prijemu, tada nije bio nesto posebno, kod gospodina Rocena danas vaseg ministra inostranih poslova, u ambasadi SRJ. Ako odes tamo, a nisi vec bila, ima se sta videti. Ne bi bilo lose da skoknes i do Sanktpeterburga. Zelim ti lepo provod i dobar posao u Beogradu i naravno super druzenje sa nasim drugarima i drugaricama, vec prekosutra. Zao mi je sto necu biti sa vama ali... valjda ima dana. Videcu bar fotografije.bobanap:JOPE stigla......
Bgd me docekao rasirenih ruku :-D :-D :-D
hvala Ti sto mislis na mene.... :-D
pozdrav svima :-D