Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.136
Ne mogu niti želim da postavljam neke lične fotke.. bio baš skoro, a ako misliš da nisam, još bolje.Kao što rekoh, vidim da nisi skoro bio na Zlatiboru.
I to nije skretanje s teme, to je upravo tema, i to je razlog zašto ne znaš kakav pičvajz su gore napravili.
Jedno je planska gradnja turističkih kapaciteta, a drugo je betoniranje i uništavanje nekad lepog mesta koje rade ovi glupani. Tu posle nema popravke.
Kroz Chamonix prođe tri miliona turista godišnje, a grad ne izgleda kao stovarište građevinskog materijala već je lepo uklopljen u okolinu. Ali oni nemaju SNS vlast, iebiga, školovani ljudi rade posao prostornog planiranja, a ne partijski uhlebi.
Uvlačiš me u drugu priču.. planinska gradnja je za lovce, naučnike, istraživače, entuzijaste..
Ne može i jare i pare.. Zlatibor je papreno skup ali turista ima. Da nemaju gdje biti, prenoćiti, pojesti, ne bi ni dolazili. Jedno je biti dan-dva, u prolazu, izletu ali od toga para nema. Treba li Neka takva mjesta ograničavati samo zbog toga što se nekom ne svidja što se narušava priroda i planinski ambijent?
Šta bi bile banje ako ne mogu smjestiti sve pacijente? Svako mjesto se bori da privuće što više posjetilaca, gostiju, turista.. kako ja znam niko ne radi nešto suprotno od toga.
Ne postoji crno i bijelo?
SNS ili žuti, crveni, ovi oni.. sve je to isto, samo je borba oko prevlasti, sve drugo od toga je pričaza lakovjerne i naivne.