Hoće li nato eu opet bombardovati Srbiju?

Autorska tema.

Šta mislite hoće li EU i nato ponovo bombardovati Srbiju ako pristanu na dogovor ili ako ga odbiju? :think:

male su sanse da nas eu i nato ponovo bombarduju jer su instalirali svoje rezime i demokratiju
Dodik i Vucic su marionete zapada jedino ako odbiju poslusnost ili dodje na vlast neko ko ce im odbiti poslusnost i prestati da radi i sprovodi njihove direktive i reforme
U Srpskoj i rezim i opozicija su pod njihovom kontrolom ,ne postoji stvarana opozicija tako da sansa da se ponovi 1995 kad su nas EU i Nato bombardovali je zaista nikakva
Cini mi se da u Srbiji postoji stvarna opozicija koja nije pod njihovom kontrolom ali sanse da dodju na vlast su mislim nikakve

male su sanse da nas eu i nato ponovo bombarduju jer su instalirali svoje rezime i demokratiju
Dodik i Vucic su marionete zapada jedino ako odbiju poslusnost ili dodje na vlast neko ko ce im odbiti poslusnost i prestati da radi i sprovodi njihove direktive i reforme
U Srpskoj i rezim i opozicija su pod njihovom kontrolom ,ne postoji stvarana opozicija tako da sansa da se ponovi 1995 kad su nas EU i Nato bombardovali je zaista nikakva
Cini mi se da u Srbiji postoji stvarna opozicija koja nije pod njihovom kontrolom ali sanse da dodju na vlast su mislim nikakve

чињеница да се "поштује интегритет БиХ" негира било какве оптужбе Вучићевог патриотизма

Bilo je i onda "Nece i ne smeju",pa udarise i porasturase sve.
Неће... Вучко је на време тактички издо Путина и окренуо се Америма... неко му је на време шапнуо да Амери неког желе да налупају у Европи...

Тиме је повукао ланчани ефекат, те се сад и Молдавија ослобађа Путиновог ига, који је једини таргет за НАТО агресију...

САмо Молдавија може да плане, али и то тешко после ове изјаве њихове преЦеднице где позива НАТО у помоћ против своје опозиције

Back