ИПХ ЗИЛОТ
Veoma poznat
- Poruka
- 12.240
Срби и јесу русофили, али не и совјетофили како он нацошки спинује сам себе, мешајући Русе са кошер РусимаPo njegovom, nisi. Njemu su Srbi samo rusofilni
Срби и јесу русофили, али не и совјетофили како он нацошки спинује сам себе, мешајући Русе са кошер РусимаPo njegovom, nisi. Njemu su Srbi samo rusofilni
Srbin je kao i ti.Po njegovom, nisi. Njemu su Srbi samo rusofilni rusogoozi.
Ne blamiraj se višeСрби и јесу русофили, али не и совјетофили како он нацошки спинује сам себе, мешајући Русе са кошер Русима
Већ је потписано Бриселским споразумом у наше име...Mani se pretnji i ucena.
Srpskinnarod neće podržati sporazum. Aj nek ga potpiše....
Истина је... Комуњаре су антиРуси, истко ко и код нас...Ne blamiraj se više
Zajebi.Већ је потписано Бриселским споразумом у наше име...
Ми ни дан данас немамо увиде нити у један документ који Луди Вучић и Дачић потписују да би трговали са Русима и Америма... Исто Важи и за Тадића и жуту марву... исто и за Слобу...
То је проблем, јер су СВИ шизофрени и поткупљиви љигавци, које нема за шта да уватиш, јер лажу чим зину, једна једина реч није истинита из њихових уста због политичке инструментализације реалности
Tata, jesi li to ti?Srbin je kao i ti.
Tvoj tata je u anadolijiTata, jesi li to ti?![]()
A da probaš karijeru u Hollywoodu?Tvoj tata je u anadoliji
To kad bi se potpisivalo kod tebe u zadruzi.Potpisaće recimo brnabićka i vučić će da plače dvadana na televiziji i kuka kako ga je zajebala
Slobodno izostavi "dok ne" u tvom slučaju.Ako nato eu amerika ne budu bombardovali srbiju onda će vučić da nas bombarduje gownima sa malih ekrana dok ne poludimo.
Koga briga šta tebi smeta.Ti si mazohista tebi lepo, meni smeta tomin i šešeljev konobar na televiziji. Koga briga šta taj manijak lupeta.
Čoek bi pomislio da je NATO prvi put bombardirao Srbiju zato jer nije pristala na dogovorAutorska tema.
Šta mislite hoće li EU i nato ponovo bombardovati Srbiju ako pristanu na dogovor ili ako ga odbiju?![]()
Neki žele da se tako pomisli.Čoek bi pomislio da je NATO prvi put bombardirao Srbiju zato jer nije pristala na dogovor
drz se ti tvog sulejmana veleicanstvenogA da probaš karijeru u Hollywoodu?
Što si ga meni dao? Što bi ja s njime?drz se ti tvog sulejmana veleicanstvenog
tvoj predakŠto si ga meni dao? Što bi ja s njime?![]()
Ako pristanemo bombardovace nas za 30 godina a ako ne pristanemo,bombardovace nas za 30 godina ..Autorska tema.
Šta mislite hoće li EU i nato ponovo bombardovati Srbiju ako pristanu na dogovor ili ako ga odbiju?![]()