Pitanje treba da glasi-Da li Vuqi ima ekskluzivno pravo da izdaje i prodaje Srbiju ili to smeju i drugi da rade?
Neverovali ili verovali , ali vecina Srba nisu dosledni, sto se vidi kad se uhvate raznih pitanja, gde traze doslednost...
To je posledica lopovskog u logici i mentalitetu....Kako sad lopovskog..
Pa kod lopova je prisutna dvolicnost u smislu nisam ja , ne bih ja nikad, ma nema tu govora da sam ja i slicnog...
Sve je tvoja rec protiv moje reci , pri cemu je moja rec teza , jer ko je lopov niko nije lopov, to stto perici ne vracaju novcanik, to jeste znak da ima lopova ali to je neko tamo ....nema veze sto se lopovluk desava ovde i sad, ma nije to to , to ti sanjas....izgubio si negde...
Tako da svako ko obozava a ima ih mnogo taj princip kod lopovluka, postuje taj princip i kod svih ostalih lopova....sto je cudno , jel da, rekli bi da ce pravilo vaziti i kod lopova, tj zabole lopova za lopova, ali ne...Podsvesno svaki lopov opravdava drugog lopova ako je debata ili dilema u vezi sa nelopovom....pazite podsvesno , a i svesno...
Slicno kazu psiholoozi da se desava kod zena, dajke relativizuju zene i forsiraju razvrat, nasilnici relativizuju red i uredjenje i neagresivnost, i uzdizu tzv njihovu pravdu....sta on meni pusta takvu losu muziku , ja sam dosao u diskoteku da se zabavim, moram sam da prebijem DJ....
Psiholozi to zovu drugacije tu relativizaciju ili poistovecivanje sa psihologikom, dok ja to zovem samovolja seoske avlije....ja mogu da radim sta hocu u mom dvoristu i sirim sferu dejstva da je to tako normalno koliko god mogu u prostoru oko sebe....svaki detalj cesljam i ako je na strani takve psihologije, stavljam se na tu stranu, zovite to konzervativizam...ako hocete da se krije iza lepih reci...
I stvarno ako se postave logicke kontrolne strukture, to se vidi...
Nijedan domacin kao nije protiv svoje dece ili protiv zdravlja svih ukucana, ali jeste.ako se time podriva njegov ugled kao moze mi se i to je moja avlija, onda se vrlo lako u sekund , navodim rutinu , proglasi bolestan da je simulant, ne radi mu se, ili simulira jer pregled kosta, itd itd...ili pa moze da mu bude lose dan dva ne moze pet dana...
Svi moraju da zadovolje nacin ocekivanja i razmisljanja prem svim pitanjima na nacin kako to vidi domacin seoskog imanja, vlasnik te avlije..
Zato imamo masovnu podrsku Vucicevom ponasanju sa kojim je najvise i pokupio srce Srba, a to je sad cu ja da lupim sakom o sto , i nece da vazi nijedan zakon koji vazi za vas, a vazice ono sto ja kazem..