Decko ja sam otvorio temu o ......vidi naslov...........i zar zbog toga ispadam glup........izgleda da ti samo tako hoces da me nazoves i nista drugo.
Odakle tebi da ja ne znam kada su ratovali arapi i jevreji.........znam sve.........mada ne treb da znam tacnu godinu jer to nije ni bitno,nego period.
Kakve argumente,pa ja sam bio u pravu braneci slobu,ja sam tebe totalno potukao na toj temi(mada mi je iskreno ponizavajuce da se sa tobom raspravaljam)
ja sam ti na temi o slobi davao pisane dokumente,jedan za jednim a ti si i dalje neke gluposti trazio.
prvo si rekao da je pokrao pa da je izdao-nista nisi dokazao a svo vreme si lupao glavom o monitor-jel tako.
potom si mi trazio dokaze o djindjicu jel tako-JA SAM TI DAO a ti si mi postavio pitanje......jesam li ja to preveo.......klasicna odbrana nesrecnika.
Potom si trazxio dokaze za udavljene sudije-JA SAM TI DAO a ti si opet nesto lupa.......i ne razumem sta vise hoces od mene.......nije ovo tema o slobi da iskazujes svoje komplekse sto si ispao inferioran tada.
Ovako-lepo te pitam gde sam ispao glupav,ti samo vredjas bez argumenata a kada ti trazim argumente ti trazis imena nekih plaza

Pritom bi da te pitam da li si retardiran ili bolestan-kad vidi cuda ti to mene pitash.........nema svrhe.......
KOJIM DOKAZIMA-KAZES STA GOD DA SE POTKREPI DOKAZIMA-KOJE SI TI TO DOKAZE DAO U OVOJ TEMI-DIREKTNO.........napisao si 10 postova samo prozivas i laprdas a pojma nemas........
EVO pogledah 2,3 stranu sta mi je idi pisa-da sam rasista,da shimpu racku i da pojma nemam ono isto sto i ti,ali argumenti i normalna rasprava nigde.........ti cenis ako si mi rekao da sam retard a ididetedebil inace najveci mentol na forumu,da je to argument.......pa i nisi za bolje ti i ididetedebil ste ista sorta samo sto mu ti dodjes kao prikolica iliti podguxna muva