Za sada su slijepi u pogledu uništavanja Srbije. Podrška u tragovima ili je uopšte nema.
Zašto se ne stane otvoreno na stranu nezadovoljnih građana Srbije? Možda zbog litijuma, a možda zbog zasićenosti ratom u Ukrajini?
Možda lekciju iz demokratije ne žele predavati gluvima i slijepima‚?
Aleksandra Vučića podržava 1/3 populacije u Srbiji. Aleksandra Vučića
NE podržava 2/3 populacije!
1/3 naoružana do zuba i spremna na sve i svašta ugrožava 2/3 hrabrih, ali golorukih.
Mislim da je prilicno jasno, ali evo da napisem - podrzavaju ga jer ispunjava sve njihove interese, od izdaje Kosova i Metohije, preko prezaduzivanja kreditima pa do kopanja ruda i skadistenja njihovog otpada u Srbiji. Uz to, obavezao se da uveze sav migrantski otpad iz EU u Srbiju.
Najbolja varijanta je, zapravo, sto EU ne podrzava protestante, jer im time izbija argument da su strani placenici, a da narod ima pola grama mozga i sam bi se pitao kako su to studenti i gradjani koji protestvuju strani, konkretno EU, placenici, a EU ih uopste ne podrzava, stavise, a u praksi EU podrzava upravo - ALEKSANDRA "PATRIJOTU" VUCICA!
Mi treba da se zabrinemo kada EU POCNE da nas podrzava.
Inace ovo nam odgovara iz jos jednog razloga, kada proglasimo SNS i celokupan njihov zlocinacki aparat i sve koji su ih podrzavali za TERORISTICKO-KRIMINALNU ORGANIZOVANU GRUPU koja je rusila ustavni poredak R. Srbije, imacemo vise nego dobar argument da svakom ko je davao kredite i trgovao sa ovom bandom kazemo "kome ste vi to davali novac, banditi?" i da ih sve hapsimo zajedno sa ovim nasima.
Inace da vam ispricam realan dogadjaj iz 90-tih, odigrao se u jednom od ministarstava R. Srbije, tada jos u sastavu SRJ. Dolazi lik i trazi gospodju koja je bila u ljubavnoj vezi sa jednim gospodinom. Zena radi u ministarstvu, "gospodin" je bio drzavni mafijas ali nije bio zaposlen formalno u ministarstvu. Lik koji je trazi je takodje mafijas, i trazi da mu se vrate neke ogromne pare koje je dao "gospodinu", pa posto ne moze da ga nadje, dosao je kod gospodje da trazi novac. Radi se o svercu nafte, cisto radi reference. I zena ga lepo pita: "A odakle vama toliko novac da ga vi nekom date? I imate li neki dokaz da ste mu dali toliko novac?"
Lik se vise nikad nije javio ni pojavio. Ocigledno novac dobio nije. Sta je bilo sa "gospodinom" ne znam. Zeni se nista nije desilo.
Zasto sam ovo napisao? E pa isto tako cemo da razgovaramo sa tima iz EU ali iz celog sveta - a, niste znali da Srbiju vodi ludak i kriminalac, odlicno, eno vam ga u ludnici/zatvorskoj celiji pa idite da mu trazite novac, a mozete slobodno tamo i da ostanete posto ste I VI UHAPSENI za saucesnistvo u unistenju Srbije.