UrosWasHere:
I ta tvoja poznanica ce jednog dana shvatiti
E mrzi me pisem vise o pederima i lezbejkama. Smatram da su toliko nebitni da ne zasluzuju vise moju paznju.
tako je. bash su oni nebitni.
al to te nije sprechilo da pishesh gluposti o njima.
bash si sportista, yebote
Covece sta lupas ti?? Koji su od tih izraza postojali u tadasnje vreme?? Ni u jednom trenutku nisam govorio o recima koje postoje u nasem jeziku i da li su one preuzete i drugih jezika ili ne, ili o padezima. Govorio sam o pismu! I srpsko pismo jeste najlakse i najsavrsenije u svetu ne zato sto je srpsko nego zato sto je takvo kakvo jeste...[/quote]
koji su izrazi postojali u tadashnje vreme? pa skoro svi. heheh. fizika je disciplina daleko starija od srba i njihovog jezika

najlakshe i najsavrshenije pismo samo zbog jedno slovo jedan glas?

dobro, ako ti je to kriterijum. mada je potpuno debilno klasifikovati jezike. ali toliko si debiluka izrekao tako da ovo nije strashno, nego normalno. s obzirom da srbi vole biti prvi u nechemu, kad ne mogu u nichem, onda imaju 'najsavrshenije' pismo
UrosWasHere:
Sta sam to krivo rekao? Ako vec komentarises tako nesto, onda prokomentarisi SVE. Napisi mi sta sam to "krivo" rekao u vezi Srpske istorije pa cu to ispraviti i izviniti se. U suprotnom nemoj vise da lupas!
necju sve da ti kazhem. recji cju ti samo npr. za ono da su srbi sprechili turke da osvoje celu evropu

hihiihih. turci pokorili ovaj narod, lupali im cjushke, a ovim ljudima je trebalo pet vekova da skupe m.u.d.a da se oslobode, ej, gde to ima? heh.i onda prichati o 'slavi, junacima, i bogatoj istoriji'... mislim, meni je to smeshno. turci u evropu nisu prodrli zahvaljujucji austro-ugarskoj. zar nije tako?... maximalno su do becha doshli. srbijicu su davno pre toga pogazili.