Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam nista protiv njih,ali ih ne kapiram...pored ovoliko lepih devojaka,oni se zakace jedan za drugog.Isto je i sa lezbejkama...ma nema nista lepse od decka koji te voli...Al ako je to ljubav-e onda je u redu!

Bisexualci su mi skroz opushteni... "pol mi nije bitan"... u pravu ste da ovih dana ima dosta bisexualaca samo zbog neke vrste mode... ali ono.. ima onih "pravih"... i ja ih znam dosta.. i... sad cu da ucutim :mrgreen: :lol:

Crazy_creature:
Bisexualci su mi skroz opushteni... "pol mi nije bitan"... u pravu ste da ovih dana ima dosta bisexualaca samo zbog neke vrste mode... ali ono.. ima onih "pravih"... i ja ih znam dosta.. i... sad cu da ucutim :mrgreen: :lol:
"pol mi nije bitan"???

Pa koja je svrha postojanja polova ako pol nije bitan... Ne moze se protiv prirode bre... To je po meni bolest... Ali dobro, ako neko voli da se glupira, njegov problem... :roll:

DJ_MaRe:
Crazy_creature:
"pol mi nije bitan"???

Pa koja je svrha postojanja polova ako pol nije bitan... Ne moze se protiv prirode bre... To je po meni bolest... Ali dobro, ako neko voli da se glupira, njegov problem... :roll:

What more can I say? :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back