Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
nije to lepo sto nemas respect za papu, ne ne ne... :no:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fidi stFarno...imas praFo...nego,gde smo stali?A da,ja ne Folim homoseksualce...laura87:Cekajte,zar ovo nije tema o homoseksualcima?Papa bas i nema neke veze sa njima... :?
nema Feze,jesi li za homoseksualizam ili ne?Moon Child:da
ali nisam ja prva pocela pricu o papi
Moon Child:nije to lepo sto nemas respect za papu, ne ne ne... :no:
(sorry lenja)Moon Child:dobro bicu iskrena ja za to nisam znala![]()
ali u svakom slucaju ono moje ne ne ne je bilo cisto da namucim piticu...(sorry lenja)

wild_child:Moon Child:nije to lepo sto nemas respect za papu, ne ne ne... :no:
Zasto bih imala respect prema coveku koji je dao blagoslov za bombardovanje Srbije i pozeleo srecu nato trupama.....nek trrune u paklu dabogda......
Moon Child:dobro bicu iskrena ja za to nisam znala![]()
ali u svakom slucaju ono moje ne ne ne je bilo cisto da namucim piticu...(sorry lenja)
wild_child:Moon Child:nije to lepo sto nemas respect za papu, ne ne ne... :no:
Zasto bih imala respect prema coveku koji je dao blagoslov za bombardovanje Srbije i pozeleo srecu nato trupama.....nek trrune u paklu dabogda......

Isto mishljenje kao i o homosexualcima. Mada, njih najvishe poshtujem. Vole bez ikakvih predrasuda. Nekako mi je to opushteno... Ne znam.... :?Crazy_creature:A shta mislite o bisexualcima? Oni su brojniji...
wild_child:Ah.....volem i njih.Samo sto je dosta njih,barem mladjih to vise iz fazona. Pola metalki Ns-a je sad Bi..![]()
![]()
![]()
Crazy_creature:A shta mislite o bisexualcima? Oni su brojniji...

"pol mi nije bitan"???Crazy_creature:Bisexualci su mi skroz opushteni... "pol mi nije bitan"... u pravu ste da ovih dana ima dosta bisexualaca samo zbog neke vrste mode... ali ono.. ima onih "pravih"... i ja ih znam dosta.. i... sad cu da ucutim![]()
![]()
DJ_MaRe:"pol mi nije bitan"???Crazy_creature:Bisexualci su mi skroz opushteni... "pol mi nije bitan"... u pravu ste da ovih dana ima dosta bisexualaca samo zbog neke vrste mode... ali ono.. ima onih "pravih"... i ja ih znam dosta.. i... sad cu da ucutim![]()
![]()
Pa koja je svrha postojanja polova ako pol nije bitan... Ne moze se protiv prirode bre... To je po meni bolest... Ali dobro, ako neko voli da se glupira, njegov problem...![]()