hm...?

Ne, nije paametno..moze da se desi da to bude neki narkoman koji ce ti zagorcati zivot, ili ce ti jednim poljubcem napraviti bebu...ko zna, sve je moguce...

E,e.
A kolko ste vi to imali veza na jedno vece?
I od cega vam se sastojale te veze? Od pipkanja, drzanja za ruku, ubedjivanja da se ide u mrak ili petinga ili seksa?
Jer ne znam. Meni se takvo muvanje samo jednom desilo, pa vas zato pitam. I to ranije, ne pamtim vise.

Mislim, nije da nisam ljubomorna na vas sto imate seks svaki dan, ali.
Mislim, nije da ja necu da imam kad odem u Leskovac, ali

I sta kazete, koliko puta? Je l se secate?

E,e.
A kolko ste vi to imali veza na jedno vece?
I od cega vam se sastojale te veze? Od pipkanja, drzanja za ruku, ubedjivanja da se ide u mrak ili petinga ili seksa?
Jer ne znam. Meni se takvo muvanje samo jednom desilo, pa vas zato pitam. I to ranije, ne pamtim vise.

Mislim, nije da nisam ljubomorna na vas sto imate seks svaki dan, ali.
Mislim, nije da ja necu da imam kad odem u Leskovac, ali

I sta kazete, koliko puta? Je l se secate?

Iskreno, ne sećam se baš najbolje... Kad sam bio kod brojke 20, prestao sam da brojim... Međutim, od tih prvih 20 puta, iskreno samo sam jednom dobio "sve u paketu", dok se ostalih 19 puta, veza na jednu noć, svodilo samo na ljubljenje, vatačinu, igru i sl. Iskreno, nikada baš ne ubeđujem da idemo u mrak, više volim da prvo dobro upoznam devojku, pa da me ona sama povede u mrak! :neutral: Verujem da sam imao oko 30-tak takvih veza i vezica... Ne više! A spavao sam samo sa tri devojke do sada... S tom jednom, u vezi na jednu noć, i sa dve devojke sa kojima sam bio u ozbiljnoj vezi(i to više puta)... :neutral:

Iskreno, ne sećam se baš najbolje... Kad sam bio kod brojke 20, prestao sam da brojim... Međutim, od tih prvih 20 puta, iskreno samo sam jednom dobio "sve u paketu", dok se ostalih 19 puta, veza na jednu noć, svodilo samo na ljubljenje, vatačinu, igru i sl. Iskreno, nikada baš ne ubeđujem da idemo u mrak, više volim da prvo dobro upoznam devojku, pa da me ona sama povede u mrak! :neutral: Verujem da sam imao oko 30-tak takvih veza i vezica... Ne više! A spavao sam samo sa tri devojke do sada... S tom jednom, u vezi na jednu noć, i sa dve devojke sa kojima sam bio u ozbiljnoj vezi(i to više puta)... :neutral:

a izvini,koliko si ti imao ukupno riba,ako nije tajna?
mada msm da znam pravi odgovor..........

a izvini,koliko si ti imao ukupno riba,ako nije tajna?
mada msm da znam pravi odgovor..........

Nisam IMAO ni jednu, jer devojke nisu STVAR, pa da ih možeš posedovati! A RIBA sam definitivno jednom imao pun čamac, kad sam pecao dinamitom! :cool:

A ako je tvoje pitanje sa koliko devojaka sam bio u ozbiljnoj, ljubavnoj vezi, moj odgovor je sa dve!
A ako je tvoje pitanje sa koliko devojaka sam se ljubio, 'vatao, bio u "neozbiljnoj" vezi-to niko ne zna, a ne znam ni ja, a znam za brojku 20+ jer su mi međ' prijateljima na fejsbuku...međutim, dešavala mi se i "koma"-faza zbog alkohola, nekoliko puta, pa se ne mogu baš svega setiti...

opet kokoška-jaje situacija... neke "veze" su samo za odredjeno vreme... tj. odredjeni interval, naidju, prijaju TAD ali zna se da ce morati da puknu... neke su XY... traju dok traju... naravno nista nema za uvek... to se prepozna... tj. neutralna strana prepozna, onaj ko je zaljubljen mozda i ne prepozna... ove druge mogu i da se se prekidaju i nastavljaju... ove prve kad je kraj kraj je

tamni vilajet....
aaa, je l' ste bili nekad u vezi na jednu notj, i da li ste ikada pozhelili to da nastavite iako niste nameravali, i shta ste uradili?

xm...jesam....
ljubila se sa diiiiivnim fraerom:lol: na nekom rodju...pa posle par meseci nista...ni glasa....pa se letos nekako nasli...proveli divne dane ne ohridu...joj....:heart:....i jos uvek smo together...i mnooooooogo nam je lepo....:heart::heart:
statisticki: samo 3% veza za jednu noc prerasta u 'nesto vise'

Slične teme

Back