Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znam ga... ne dugo al' nije neki misfits...Ne, nije paametno..moze da se desi da to bude neki narkoman koji ce ti zagorcati zivot, ili ce ti jednim poljubcem napraviti bebu...ko zna, sve je moguce...
pa znam ga... ne dugo al' nije neki misfits...
 Sto ne bi bilo pametno? Sta ti moze uraditi sto vec nije za to jedno vece?Omg...pa o tome ti i pricam!Sto ne bi bilo pametno? Sta ti moze uraditi sto vec nije za to jedno vece?
Ukrasti bubreg?
Pa svi su bivsi :]
I ti na jedno vece se racunaju, a : huh :
Tri puta , kazes.
Pa sta ti onda ovi sole pamet, oni su jedva put i po i to im je sve za sad![]()

)neko kazhe kad veza pukne bolje ne miriti se.. kao kad ponovo chitash knjigu... vetj znash kako tje se sve zavrshiti... dok drugi kazhu najsladje je pomirenje...
shta mislite vi?
E,e.
A kolko ste vi to imali veza na jedno vece?
I od cega vam se sastojale te veze? Od pipkanja, drzanja za ruku, ubedjivanja da se ide u mrak ili petinga ili seksa?
Jer ne znam. Meni se takvo muvanje samo jednom desilo, pa vas zato pitam. I to ranije, ne pamtim vise.
Mislim, nije da nisam ljubomorna na vas sto imate seks svaki dan, ali.
Mislim, nije da ja necu da imam kad odem u Leskovac, ali
I sta kazete, koliko puta? Je l se secate?
 Verujem da sam imao oko 30-tak takvih veza i vezica... Ne više! A spavao sam samo sa tri devojke do sada... S tom jednom, u vezi na jednu noć, i sa dve devojke sa kojima sam bio u ozbiljnoj vezi(i to više puta)... 
neko kazhe kad veza pukne bolje ne miriti se.. kao kad ponovo chitash knjigu... vetj znash kako tje se sve zavrshiti... dok drugi kazhu najsladje je pomirenje...
shta mislite vi?

ја мислим да ниси у праву![]()
Iskreno, ne sećam se baš najbolje... Kad sam bio kod brojke 20, prestao sam da brojim... Međutim, od tih prvih 20 puta, iskreno samo sam jednom dobio "sve u paketu", dok se ostalih 19 puta, veza na jednu noć, svodilo samo na ljubljenje, vatačinu, igru i sl. Iskreno, nikada baš ne ubeđujem da idemo u mrak, više volim da prvo dobro upoznam devojku, pa da me ona sama povede u mrak!Verujem da sam imao oko 30-tak takvih veza i vezica... Ne više! A spavao sam samo sa tri devojke do sada... S tom jednom, u vezi na jednu noć, i sa dve devojke sa kojima sam bio u ozbiljnoj vezi(i to više puta)...
![]()
a izvini,koliko si ti imao ukupno riba,ako nije tajna?
mada msm da znam pravi odgovor..........

tamni vilajet....
aaa, je l' ste bili nekad u vezi na jednu notj, i da li ste ikada pozhelili to da nastavite iako niste nameravali, i shta ste uradili?
 na nekom rodju...pa posle par meseci nista...ni glasa....pa se letos nekako nasli...proveli divne dane ne ohridu...joj....
....i jos uvek smo together...i mnooooooogo nam je lepo....

glasa....pa se letos nekako nasli...proveli divne dane ne ohridu...joj........i jos uvek smo together...i mnooooooogo nam je lepo....
statisticki: samo 3% veza za jednu noc prerasta u 'nesto vise'
 i ja imam lepe uspomene 

ahh Ohriidi ja imam lepe uspomene
a veza za jednu noc je samo to i nista vise![]()

tamni vilajet....
aaa, je l' ste bili nekad u vezi na jednu notj, i da li ste ikada pozhelili to da nastavite iako niste nameravali, i shta ste uradili?