Hm....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...:heart:
Ako hoces samo da se 'bes, onda naprijed, ali ako ti je do veze, zaobidji ga!

Prvo, niko nema tapiju tu , dok nisu potpisali papir, tako da ja tu automatski nikog ne otimam. Ona samo trenutno ima tu pravo plodouzivanja (ako cemo stucne izraze, profesionalna deformacija), tako da otimanja nema a borbe jos manje. A georgejune, slazem se sa ovim postom, pitam se da li bi mi uopste bio toliko interesantan da je slobodan, zato sto i nije bas moj tip.....
To je istina..ne bi ti bio zanimljiv ocigledno..posto nije tvoj tip..ako priznajes..svaka cast..prava retkost;)

A zbilja, meni uopste, kada su muskarci u pitanju, zabranjeno voce nije zanimljivo... Naprotiv, to jew faktor koji me odbija... Najsladje mi je kad muskarac moze da mi se posveti, da me ucini samo i jedino svojom...

prvo:
stiče se utisak da ti odmah želiš ili bar tako gradiš svoj stav kao o "drugoj" u toj vezi što mi je definitivno nejasno
drugo:
ako te on muva pričom da će ostaviti prvu zbog tebe, onda sačekaj da to i uradi ... a ako te odmah stavlja u poziciju druge ili pomoćne ili ravnopravne...nebitno. onda ti je razmišljanje potpuno ispravno i savet glasi uzmi ili ostavi
jer ma kakav "čudan"(hmm...šta je danas čudno?) odnos bio bitno je da nije zasnovan na lažima i da nema laži u njemu..

Ne, on nista ne komentarise tu vezu. U fazonu je da ja nemam nista sa tim delom njegovog zivota.
A, da previse razmisljam to je tacno (NE U SMISLU KAO JA SAM PREPAMETNA, DA ME ODMAH NE NAPADNE POLA FORUMA, nego se stalno preispitujem). Analiziranje nekada nije dobro, to sam naucila i uocila ali ***, takva sam....

da!!!da sam na tvom mestu,ne bih uopste razmisljala......ako ti se svidja,nemoj da razmisljas veruj mi!!!ako treba tajno...neka bude i tajno...ali uzivaces,veruj mi.....pusti ova sranja tipa "pa on je u vezi...preispitaj se....mislim da to ne treba da uradis..." i slicno....pusti neka te vodi srce..prepusti se,iskljuci mozak i uzivaj!!!!!bice ti super,veruj mi!!! :):):):):):)

Poslušaj ovaj savet a onda pravac most... i skok sa istog.

Hvala svima za komentar, pomogli ste svako na svoj nacin. :lol: Ja i dalje nemam pojma sta cu , ali sada su mu i ideje i misli jasnije i cistije. Svakako, objektivno posmatranje svega mi je puno pomoglo...:heart:

Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...:heart:
Bila sam na tvom mestu i batalila budalu. Ironija, on je sada verovatno ljut na mene "jer ne zna šta mi je" :lol: ili se bar tako ponaša...

A zbilja, meni uopste, kada su muskarci u pitanju, zabranjeno voce nije zanimljivo... Naprotiv, to jew faktor koji me odbija... Najsladje mi je kad muskarac moze da mi se posveti, da me ucini samo i jedino svojom...

i kod mene je tako....nemam nameru da se lomatam i ponizavam i borim za neciju paznju i da se smaram koje su mu namere i koliko mu je stalo...ako ja mogu da se dam i vise nego sto trazi, ocekujem da bude makar podjednako.....:rolleyes:

upecala se, e sad koliko je dobro zagrizla, videce se....malo se bori da se otkaci...ali mamac je bio mnogo slastan :mrgreen:....

Na momente mi se čini da pokušava i sebe i nas da ubjedi da je to ispravno, ali nekad opet djeluje da stvarno ima dilemu ;)

Šalu na stranu, sigurno nije lako...ne bih da sam na njenom mjestu :(

upecala se, e sad koliko je dobro zagrizla, videce se....malo se bori da se otkaci...ali mamac je bio mnogo slastan :mrgreen:....

Ovde niko ne glumi da se on meni ne svidja niti se neko pravi fin... Kao on ima devojku... Ja sam ga jednom odbila, posle toga je konverzacija krenula opet zaista slucajno . Ja samo zelim da cujem tudja misljenja i iskustva. Sta dobijam a sta gubim i koji je nacin da izvucem maximum iz odnosa koji postoji, koji bi mogao da postoji i kako da napravim da to MENI odgovara i naravno njemu... :roll:

Ovde niko ne glumi da se on meni ne svidja niti se neko pravi fin... Kao on ima devojku... Ja sam ga jednom odbila, posle toga je konverzacija krenula opet zaista slucajno . Ja samo zelim da cujem tudja misljenja i iskustva. Sta dobijam a sta gubim i koji je nacin da izvucem maximum iz odnosa koji postoji, koji bi mogao da postoji i kako da napravim da to MENI odgovara i naravno njemu... :roll:

ko ce ga znati unapred....:rolleyes:...ako imas zelju, rizikuj i ne zamaraj se mnogo...ako nemas, pa srecila si sebe da se uvalis u moguce teskoce....nisam za zapocinjanje odnosa koji mirisu na teskoce, ali znam ljude koji su uspeli da ostvare divne odnose iz prosto nemogucih situacija...probaj ti malo grlom u jagode...pa se posle presabiraj :wink:...

Da sam htela da ga jurim i da ispadnem guskica, ne bih uopste prekidala kontakt sa njim vec bih od pocetka pristajala na sve. Znam da situacija nije najidealnija, zato sam i htela da cujem razlicita misljenja... Inace nisam onaj tip koji ulazi u problematicne odnose pa posle se zali, kako odlucim tako ce mi biti, ali pre nego sto odlucim...

Hej, ne znam zasto muskarci misle da posle seksa uvek mi njih jurimo! Svasta! Mozda ce posle seksa on juriti tebe!
Nema pravila. Niko od nas na ovom forumu ne zna koliko je njegova veza kvalitetna... ocigledno i nije mnogo kada se on posvetio dopisivanju sa tobom... I niko od nas ne zna na koji nacin on tebe gleda.
Ne moze da se generalizuje.
Moj savet je (ako ne mozes da mu odolis) da se ne zaleces, igraj igru, odluci kada budes sigurna sta on hoce od tebe. A zensko si, lako ces ti to... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back