Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Samo ti lupaj što više da razmrdamo ove udavače!www mira:Eto kako je uspela. Odmah rezultati.Pa posle kažu nemoj da kritikuješ. Da sam kojim slucajem lupila po tastaturi bilo bi tu još koje cega-![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti lupaj što više da razmrdamo ove udavače!www mira:Eto kako je uspela. Odmah rezultati.Pa posle kažu nemoj da kritikuješ. Da sam kojim slucajem lupila po tastaturi bilo bi tu još koje cega-![]()
Hvala. Osecamo se pozvanimsanja:![]()
sve cu da vas... zovem u goste!
!
Po tradiciji u mom kraju, to se i nestavlja!sanja:vidim ja da ce mi stvarno trebati mladenacka pita od jabuka (samo bez onih smesnih figurica -mlada zute kose i mladozenja u fraku) od 10 kg!!!
joj, joj, pita od jabuuuuukaaaaa....![]()

To i ja kažemsanja:sto volem smeh na sve strane![]()
Kako bez cimeta? :shock: :shock: :shock:smeh:To i ja kažemsanja:sto volem smeh na sve strane![]()
![]()
Nego... može li za mene jedan sprat bez cimeta?
Pa eto...Espanol:Kako bez cimeta? :shock: :shock: :shock:smeh:To i ja kažemsanja:sto volem smeh na sve strane![]()
![]()
Nego... može li za mene jedan sprat bez cimeta?
ops: Ne volim cimet...
Eh sad...Espanol:NE SME! Ima da se ždere u ORIGINALU! :wink:![]()

Daaaaaaaaaaaaa, ovo je kulinarstvo PRAVO! Možemo da izdamo drugi priručnik: Improvizujemo po kućama! :wink:smeh:Eh sad...Espanol:NE SME! Ima da se ždere u ORIGINALU! :wink:![]()
pa onda bi bilo dovoljno odštampati jedan jedini kuvar za sve korisnike! Sve u originalu i bez izmena!![]()
Pa šta fali improvizacijama?Espanol:Daaaaaaaaaaaaa, ovo je kulinarstvo PRAVO! Možemo da izdamo drugi priručnik: Improvizujemo po kućama! :wink:smeh:Eh sad...Espanol:NE SME! Ima da se ždere u ORIGINALU! :wink:![]()
pa onda bi bilo dovoljno odštampati jedan jedini kuvar za sve korisnike! Sve u originalu i bez izmena!![]()
![]()

To NAJBOLJE OBOŽAVAM! :wink:smeh:Pa šta fali improvizacijama?Espanol:Daaaaaaaaaaaaa, ovo je kulinarstvo PRAVO! Možemo da izdamo drugi priručnik: Improvizujemo po kućama! :wink:smeh:Eh sad...Espanol:NE SME! Ima da se ždere u ORIGINALU! :wink:![]()
![]()
Može i po kućama...![]()
![]()

smeh:Onda smo sve rešili.
I ko će u mojoj kući da pravi improvizovanu pitu od jabuka bez cimeta?![]()
www mira:smeh:Onda smo sve rešili.
I ko će u mojoj kući da pravi improvizovanu pitu od jabuka bez cimeta?![]()
U tvojoj kuci-TI, a mi cemo da probamo :wink:
A ako baš ima neki problem mogu i JA sa cimetom ili bez -sve po želji![]()

Ne gleda se kanda pažljivo!Goscica:A fotke![]()
![]()
) :wink:Ima li to najava za PRETPLATU (ono kao predpremijera).smeh:Eh sad...
Pa svi znamo da tehnika kasni i da samo retko privilegovani fotke vide kad i recept (ili još i pre!) :wink:
:wink: DA!!!Espanol:Ima li to najava za PRETPLATU (ono kao predpremijera).smeh:Eh sad...
Pa svi znamo da tehnika kasni i da samo retko privilegovani fotke vide kad i recept (ili još i pre!) :wink:
![]()
:wink: