Espanol:E znaš kad bih pojeo hleb koji pravi dotični Proliver. Poslednja vest je da je na nekom ocenjivanju londonskih restorana dobio KATASTROFALNU ocenu za nivo usluge, kvalitet hrane, higijenu... manite se više plaćenih TV reklama i okrenite se pravoj kuhinji. Kad su Englezi imali veze sa kuhinjom? :shock:jagodica:e ima kod dzejmi olivera raznih hlebova pao mi je u oci neki sa pivom i neki sa travama ali da ne prepisujem nije zanimljivo
otkud takav stav? momak uopste nije nadobudan!! sta si TI pravio od njega pa ne valja?! Meni smeta sto svuda trpa neke zacine koji nisu bas da se kupe na svakom koraku..:I za kvalitet retorana ne znam, poslednje sto znam je da se tamo zakazuje mesecima unapred za mesto! zakljucujem po njegovim emisijama, po tonu u knjizi sa receptima i po 2 recepta koja sam probala. mozda su neki uobrazeni kuvari sa kapama sto govore kroz nos bolji. ima jos dobrih kuvara, nije jedini, ali na osnovu cega ti njega pljujes (osim sto ga mnogo eksploatisu, jer je verovatno jedino normalno sto moze da se vidi na engleskoj TV, pa to mozda stvara odbojnost). I ti imas divne recepte ali nisi jedini! cak pretpostavljam da imas vise Sakupljenih nego Svojih! eklekticar je..... (skuplja od svuda sve) OK...ali nije isfoliran i nije neprijatan i volim shto postoji i sto imam njegovu knjigu i nije dosadan, dok za 50 drugih emisija o kuvarima i ne znam da postoje...secam se jedino karapandze. ha..imam knjigu