HIV zaražen silovao na desetine devojaka u BG

pa svako od njih dobija 2.sansu ionako!
ne uvodim ja nikakve reforme,zakonom ne dobijaju dozivotnu robiju za ovo!
nisam ni ja za nekaznjavanje!
ali ni za te vase rigorozne mjere predostroznosti!

Овако ће робијати 20 година па кад (ако) изађе са робије нема куд него да се врати старом занату.

Овако ће робијати 20 година па кад (ако) изађе са робије нема куд него да се врати старом занату.

ipak sam ja veci optimista,pa mislim da je najlogicnije da se on u medjuvremenu pokajao i zeli da ostatak zivota provede napolju!ne isplati mu se da za par min dobije 10 godina ponovo!
mislim da je manje tih sa nepopravljivim umom!

20 година:think: - нема теорије!

Једно ми само није јасно - као што је познато СИДА је неизлечиво обољење (од ње се умире), зашто се ово не може третирати као покушај убиства?

20 година:think: - нема теорије!

Једно ми само није јасно - као што је познато СИДА је неизлечиво обољење (од ње се умире), зашто се ово не може третирати као покушај убиства?

ako se utvrdi da je pocinilac znao da ima sidu onda se i to uzima u obzir prilikom donosenja konacne presude,mada vecina negira da je znala!
ovo sam procitala na uvodnom postu!

ako se utvrdi da je pocinilac znao da ima sidu onda se i to uzima u obzir prilikom donosenja konacne presude,mada vecina negira da je znala!
ovo sam procitala na uvodnom postu!

Да ли је знао или не то ће се лако утврдити,прегледом медицинског картона и друге медицинске документације.
Слажем се са колегом Зораном да уколико се докаже да је знао да је заржен,судија мора узети у разматрање покушј убиства или убиство ако дође до евентуалне смрти неке од жртава.

Да ли је знао или не то ће се лако утврдити,прегледом медицинског картона и друге медицинске документације.
Слажем се са колегом Зораном да уколико се докаже да је знао да је заржен,судија мора узети у разматрање покушј убиства или убиство ако дође до евентуалне смрти неке од жртава.

normalno!

Добро, овај случај се већ десио, несрећна жртва је при том и заражена, али шта у будуће чинити и то не
само кад је силовање у питању, већ и добровољан секс, са особом која је заражена сидом, која зна да је
заражена, а то не саопштава партнеру/ки?

Back