Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
sta rece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
covek reche da mu je pun qurac homosa.... razumem ga...

"Korumpirani", "nesposobni" i "zlonamerni" pre svega objašnjavaju kako se boriti PROTIV širenja HIV-a, što bi borbu protiv bolesti i učenje da se živi s njom učinilo suvišnom.Kasno.
Do sada se posast rasirila.
Trebalo je reagovati pre vise godina, i postupiti po zakonu: Parafraziram:
Obolele od teske, neizlecive, zarazne i bolno smrtonosne bolesti treba izolovati u karantin radi zastite zdravog dela populacije.
Nazalost, korumpirani nesposobni ministar zdravlja i zlonamerne NVO nam vec 8 godina objasnjavaju kako se ne treba boriti PROTIV bolesti nego nauciti i ziveti SA hivom.
Nedostatak pameti i volje da se napravi karantin dovodi do epidemije. Uzivajte!
Jazas ima i drugih "reklama" (hoćeš da kažeš da reklamira - HIVDok je jazas-a i reklama "ne delim ljude na HIV pozitivne i HIV negativne" (ili ne delim ljude na zarazene kolerom i zdrave), svakodnevno se kvalifikujemo za kvidic na infektivnoj.
Vezbajte. Infektivna ima ogranicen broj kreveta.
"Korumpirani", "nesposobni" i "zlonamerni" pre svega objašnjavaju kako se boriti PROTIV širenja HIV-a, što bi borbu protiv bolesti i učenje da se živi s njom učinilo suvišnom.
Ovo što si ti napisao je mnogo više od parafraziranja, uzgred.
Jazas ima i drugih "reklama" (hoćeš da kažeš da reklamira - HIV)
Mislim da su njihovi ciljevi jasni, a što se vežbe tiče - vama "brižnima" za početak preporučujem "uvežbavanje" razlikovanja diskriminacije obolelih od brige za sopstveno (i tuđe) zdravlje, kao i ponašanje bez predrasuda od nebrige.
Informisanost je jedini način da se zdravlje zaštiti i očuva, a predrasude i diskriminacija su upravo obrnuto - dokaz neinformisanosti i neznanja.
Pa sad ...
Čim se testiraš - znači da ne veruješ sebi; čim ne veruješ sebi - svaka ženska treba da zna koliko je sati...

@ illuminat
Postoji mnogo kvalitetnijih psihopata i prevaranata u odnosu na ovog austrijskog, kojeg si citirao.
"Ljudi koji često menjaju iskusne partnere podsvesno ne žele da vode ljubav sa njima, već sa njihovim bivšim partnerima."
Siegmund Freud
Ovog je "psihopatu" priznao ceo stručni svet, pa ga i ja uvažavam
koja jeste postavljena na kultnim, ali nije predvidjena da bude (jos jedan) poligon za pismene zadatke iz ksenofobije, paranoje i kojekavih djetinjastih teorija zavjere...
izuzev toga, budite sto iskreniji, bolje gorka istina nego preslatka laz...
Jes da ono sto sam kopirao nije moj tekst, ja se slazem sa nekim navodima iz tog teksta, a vragana, koja je i postavila ovu temu je na pocetku rekla sledece:
A sada se buni i brani navodnim trolovanjem i koriscenjem etiketa. Oce piski, nece piski?

lazhni forumski hrist se javlja iz feniksovog pepela haosa... bravo za njega....
Znaci, kud svi turci tu i mali mujica.
Izvini ako se ne varam tema se zove hiv i predrasude, a tvoj komentar je upravo jedna i to ogromna predrasuda. Cim vidis tekst sa 'sumnjivim' i ''nepoznatim'' cinjenicama, odmah slede etikete - teorije zavere, paranoje i sl, a sve to zbog nedostatka bilo cega drugog da se kaze. Znas zvanicnu pricu, slusala si je godinama, utkala ti se u glavu, i sada u glavi vise nema mesta, za obradu a kamoli prijem, informacija drugacijeg karaktera.
Detinjast je jedino nacin - na koji se ti ophodis prema temi koja ti je strana i nepoznata - etiketiranje.
Ako si vec na temi hiv i predrasude, onda se nemoj zestiti ili vapiti za moderatorima, vec budi mentalno u stanju da vidis dalje od 1,5cm ispred ociju.

znaci, koliko znamo o HIV-u i kako se to znanje/neznanje odrazava na nase ophodjenje prema ljudima koji zive s HIV-om
razmisljala sam da temu postavim na podforum zdravlje, ali ovo je ipak "adekvatnije" mjesto - ova bolest je "tu da ostane", status joj je "kultan" na najstrasniji zamislivi nacin + ne zelim da raspravljamo samo o tome kako se bolest prenosi etc. vec o polozaju HIV pozitivnih u npr. nasem drustvu - "postoje li" ti ljudi uopce ili su "prestali da postoje" suoceni s panicnim pogledima i strahom "zdrave" populacije?
tema je "skakljiva", ali bilo bi lijepo ( i neophodno!!!!) da pokazemo malo takta i osnovne kulture pa se uzdrzimo od onih najprimitivnijh komentara tipa : "to treba sve sve...bla bla bla..."
izuzev toga, budite sto iskreniji, bolje gorka istina nego preslatka laz...
Jes da ono sto sam kopirao nije moj tekst, ja se slazem sa nekim navodima iz tog teksta, a vragana, koja je i postavila ovu temu je na pocetku rekla sledece:
A sada se buni i brani navodnim trolovanjem i koriscenjem etiketa. Oce piski, nece piski?