Hitovi koji su nam se ogadili

Sensei

Master
Moderator
Poruka
67.593
Ima medju njima i dobrih pesama ali kad se vrte neprekidno onda dozlogrde i Bogu i narodu. A da ne pričam o onima koji su nas nervirali od samog starta.

Zato, evo teme gde da se praznimo od takvih hitova.

Recimo

"Potpuno pomračenje srca" - Boni Tajler
Malo, malo, pa počnu opet da je puštaju...

 
Koju god pesmu da sam mnogo volela i forsirala, zgadila mi se ubrzo i kad bih je čula bilo gde, to je bilo teško podnošljivo.
Jedna od prvih koja mi se zgadila je bila:
Em je gradska TV stanica puštala neograničeno, em sam ja svaki dan nailazila...
Tad mi engleski i nije bio nešto, što znači da nisam mnogo kontala o čemu je u pesmi reč, ali kao: ''Čoveče, ne samo da svaki slog sad znam napamet, nego mi pozli kad joj čujem prve taktove!''
Ipak...
Sad je slušam dok ovo delim... Mnogo mi je draga i dalje. :zaljubljena:
Dakle... treba pesmu malo ostaviti da odstoji, da se odmori...
Zapravo, ne treba je forsirati na početku priče.
 
Meni se pjesma koja mi se dopada nikada ne moze zgaditi, moze mi jedino dosaditi u smislu da je vise ne pustam, ali ako u autu slucajno naleti na radiju, necu prebacivati.

S druge strane, postoje pjesme od kojim mi tlak skoci na 300 i umalo dodje do sudara, zato sto muziku slusam iskljucivo u autu.

Kada bi se netko tu sjetio pjesme (volio bi opet cuti zato sto mi se toliko gadi, a opet je kao najkrvavija prometna - uzasno je, ali svejedno gledas), bila je popularna prije dvije, tri godine, mislim da je europska, na engleskom jeziku i dio teksta glasi "all night long".
To sam zapamtio, a znam i da se hrpi ljudi isto gadi.

Nadalje, kada cujem Severinu ili Rozgu, skinuo bi se gol, namazao ratnickim bojama i sikirom ordinirao po susjedstvu.

Isto tako imam traume od pjesme kojoj sam godinama trazio naslov i kolegica s posla mi nedavno rekla da to pjeva Minea:

Minea - Rano

Tada sam bio maturant i sjecam se da bi na putu u skolu to redovito sviralo, vozac naprdi na max, a cijeli bus u transu.
Meni bi doslo da se iskrcam na prvoj stanici ili iskocim kroz prozor.

I ono najodvratnije, dok sam radio u arhitektonskom, kolegica bi isto redovito naprdila radio na najglasnije, a ja zamisljam scenu iz Psiha u kadi:


Tu je naravno jos i cijeli opus Plavog orkestra, ali u njihovom slucaju ludilo ne dostize razmjere kao u gore navedenima, ne bi bio gol s hladnim oruzjem u ruci, tek mozda naoruzan jurisnom puskom.
 
Evo upravo slusam tu Mineu koja me podsjeca na autobus, pa nije to ni toliko lose u odnosu na sva gov*na od muzike koja su od tada naovamo isplivala.

Znači, kad dobijem poziv na svadbu prvo provjerim jesu li ovu planirali za prvi ples, ako jesu ne idem na svadbu! :D

Zlo mi je od nje!

To su ti dalmoski proljevi, najgore od svega je to sto sam genetski 100/100 jedan od njih, samo sam odrastao na kontinentu.
 
Znači, kad dobijem poziv na svadbu prvo provjerim jesu li ovu planirali za prvi ples, ako jesu ne idem na svadbu! :D
Jao, kad pominješ svadbe, na 6 na kojima sam bila, pustili su u totalno glupom trenutku:
:zcepanje:
Svadbe su mi zeznule ovaj hit tako da svaki put kad ga čujem, vidim dvoje koji se zavetuju na zajednički život, ali kao, ovo im je bila pesma koja im je obeležila slavlje. :malav:
 
Pa kad slušaš neke cipiripi stanice, morala sam u google ukucati Minea :D
Bila je popularna prije Isusovog magareta, u to vrijeme je taman zazivio Narodni radio, cijela Dalmacija je slusala kao nespasena.
Ali kao sto sam napisao, iznenadjen sam koliko je ta pjesma manja debilana od danasnjih koje slusamo.
Mislio sam da je to ultimativna nakarada, kad ono... surprise, surprise.

Mala digresija - jedan sam od onih koji "Raging Bull" i "Apocalypse Now" smatra uzasno dosadnim i napornim filmovima, ali u odnosu na danasnja gov*na koja nam serviraju, bio bi spreman naizmjenicno do kraja zivota s uzitkom gledati svaki od tih filmova jedanput dnevno.
 

Back
Top