Hitno potrebna pomoc svih dobronamernih osoba na forumu.

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baby cool:
I na kraju ne nadje ti nju i ostade na tome da ste se tada slucajno sreli?

Postoji jedna osoba, sa kojom sam ja pre dve godine izgubila kontakt, ali je sticajem nekih okolnosti srecem svakih 6,7 meseci. I svaki put sam presrecna kad se to desi, danima posle toga samo o tome razmisljam, a slike naseg susreta i razgovora mi se vrte u glavi kao neki film. I nekako nikad nisam pozelela da ga posle toga ponovo vidim ili pronadjem, jer to jednostavno vise ne bi bilo isto - ne bi bilo slucajno, verovatno me ne bi ispunila ista osecanja. Ovako on ostaje nedostizan i poseban, a nas susret uvek iznenadan, i samim tim nekako 'sudbinski'.

Ne znam bas da li moja prica ima slicnosti sa tvojom; nadam se da se ne ljutis sto sam iskoristila priliku da je pomenem... :?

Ne. Sto bi se ljutio? Tacno si pogodila o cemu je rec. ;) Samo sto ja ovu devojku ne vidjam...

iluzionista:
divlja-u-srcu:
Ja sam dobronamerna, ali ne znam kako da ti pomognem??? :(

Hvala, ali mi vise ne treba pomoc. ;) U tome trenutku mi se cinilo vredno truda, to ozivljavanje snova... Ali, ponekad su snovi lepsi kad se samo sanjaju. ;)

Nije tačno :evil: Ponekad ih treba i ostvariti, ali ti si kukavica, plašiš se

p.s. ništa lično :wink:

ms:
iluzionista:
divlja-u-srcu:

Hvala, ali mi vise ne treba pomoc. ;) U tome trenutku mi se cinilo vredno truda, to ozivljavanje snova... Ali, ponekad su snovi lepsi kad se samo sanjaju. ;)

Nije tačno :D Ponekad ih treba i ostvariti, ali ti si kukuvica, plašiš se

p.s. ništa lično :wink:

:D Uff... Interpretacije. ;) Plasim se? Mozda... Ali zavisi na koji strah mislis... Ima toliko strahova i svakome mozemo dati posebno ime... :D Tako da je tesko definisati da li je neki od tih strahova u pitanju ili je u pitanju samo subjektivni utisak... ;)

iluzionista:
divlja-u-srcu:

U potpunosti te shvatam. Neke stvari jednostavo treba ostaviti onakvima kakve jesu i uzivati u onoj slici koju smo stvorili o njima. Nije rec o tome da i imas hrabrosti ili ne, jednostavno, kao sto je vec neko rekao, proslost treba ostaviti tamo gde joj je mesto - u proslosti.
U vezi sa svim ovim,i sa cuvenim pitanjem sta bi bilo kad bi bilo ili da je bilo, preporucujem fenomenalan film BUTTERFLY EFFECT. Ne znam kako su ga kod nas preveli, znam da nije bio u bisokopima,ali ga uz malo truda mozete nabaviti na DVD -u ili Dvx-u. Cuvena tema vracanja vremena u nazad, ali predstavljena na veoma originalan nacin.Ne poznajem osobu koja ga ja pogledala samo jednom. Verujem da cete naci odgovor na neka pitanja :wink:

Keri:
Mozda ne bi bilo lose da sledece sedmice istog dana, u isto toliko casova, i na istom mestu budes tamo gde si je sreo. Valjda ce se pojaviti.
Srecno!!!!!!!!! :)

Hm... Predlog zvuci jako interesantno... ;) Samo mi je, nazalost, stvarnost pokazala da se bajke retko ostvaruju. :( Ne, ovaj zivot je ipak nesto drugo... Nije mesto na kome se ostvaruju snovi... Ambicije da, ali snovi slabo...

iluzionista:
jagodica:
mozhda radi u dusku raadovicu

Pa, dobro gospodjice Jagodice: kako si dosla do tog zakljucka. :lol: Na osnovu novih saznanja ili je u pitanju zenska intuicija. :lol:

pa pratila sam trag stopala gubila su se u podu
penala se knez miloshevom...tamo ima dusko radovic uzbrdo tj takovska. i dadov je u tom kraju ali onda bi verovatno skrenula kod bgdjanke
8)

jagodica:
iluzionista:
jagodica:
mozhda radi u dusku raadovicu

Pa, dobro gospodjice Jagodice: kako si dosla do tog zakljucka. :lol: Na osnovu novih saznanja ili je u pitanju zenska intuicija. :lol:

pa pratila sam trag stopala gubila su se u podu
penala se knez miloshevom...tamo ima dusko radovic uzbrdo tj takovska. i dadov je u tom kraju ali onda bi verovatno skrenula kod bgdjanke
8)

Cista dedukcija. :lol: Moguce... ;)

Electra:
iluzionista:
Veliki broj soneta napisanih u srednjem veku, napisani su za dame koje ti pesnici nisu ni probali da osvoje...

Istina... Petrarka je pisao za Lauru... bio zaljubljen u nju 50 godina!!!! A video je samo jednom... :?

Bas na to sam i mislio. ;) Mada, nisam toliki fanatik. Hteo sam samo da kazem da nije sve u ostvarivanju snova. :lol: Ima nesto i u sanjanju. ;)

Electra:
Dobro, laskalo bi mi prvih pet... deset... da ne idem dalje :D [/size]

:lol: :lol: :lol:

Back