Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.377
Teraj ih bre u koorac sve je to jedna velika laz,ja sam prelezo u februaru 3 nedelje,od toga prva 3 dana raspad od groznice, onaj kurton djordje david sto mu je grand platio da glumi zarazenog da bi nas posle vakcinisali ,je snimio video u kom normalno prica i kao nije zezanje ljudi ostanite kod kuce,pa ja nisam mogo da odem do wca jbt a on snima video porukeDobro veče.
Moj najbolji drug je pozitivan na korona virus, predhodno veče smo moj rodjeni brat i ja bili kod njega deda mu se osecao lose, i testirali su ispostavilo se da je pozitivan na virus. Nakon toga su testirali sve njegove ukucane i ispotavilo se da je moj drug pozitivan kao i njegova sestra baba i deda,a otac i mati nisu. Dao je brojeve od mene i brata kada su ga pitali sa kim je bio u kontaktu..E sad pošto sam ja dosta skeptičan po pitanju korona virusa i pratim celu situaciju i vidim da mnoge države i stručnjaci negoduju pouzdanost tog testa na koronu, ja ću sutra izraziti protest i neću hteti da se testiram. Imam li pravni osnov da odbijem, da li mogu da me kazne za to sto sam odbio? Mislim da je to osnovno ljudsko pravo pojedinca da sam odlucuje o tome da li ce biti testiran ili ne? Da li neko zna postoje li neke kazne vezane za to? Svako dobro.