Hitlerov Dna jevrejski ili berberski

To i nije neka velika tajna. Hitler je i pogušio jevreje iz osvete zato što se pretpostavljalo da je neki bogati jevrej kod kojeg je radila njegova majka, nju koristio u sexualne svrhe. Jedno od prvih Hitlerovih naređenja je bilo da nemice NE SMEJU biti sluškinje kod jevreja. I prostim okom se vidi da Hitler nije onaj plavi švabo za koga je on tvrdio da je super-čovek. Međutim Hitler je radio na razvoju super-ljudi iz pravih belih gena, nije se trudio da upotrebi svoje gene jer je znao da su zaprljani. Sad možemo da izvučemo neke zaključke:
1.Jevrej pobio jevreje, zbog čega se onda švabana prigovara za holokaust????
2. Jevrej znao da su belci superiorniji od jevreja, zašto se danas prigovara onima koji dele njegovo mišljenje???
3. Jevrej je još davno rekao da je protiv jevreja primenio recepte koje je pročitao u jevrejskoj svetoj knjizi,

Poslednja izmena od moderatora:
To i nije neka velika tajna. Hitler je i pogušio jevreje iz osvete zato što se pretpostavljalo da je neki bogati jevrej kod kojeg je radila njegova majka, nju koristio u sexualne svrhe. Jedno od prvih Hitlerovih naređenja je bilo da nemice NE SMEJU biti sluškinje kod jevreja. I prostim okom se vidi da Hitler nije onaj plavi švabo za koga je on tvrdio da je super-čovek. Međutim Hitler je radio na razvoju super-ljudi iz pravih belih gena, nije se trudio da upotrebi svoje gene jer je znao da su zaprljani. Sad možemo da izvučemo neke zaključke:
2. Jevrej znao da su belci superiorniji od jevreja, zašto se danas prigovara onima koji dele njegovo mišljenje???
3. Jevrej je još davno rekao da je protiv jevreja primenio recepte koje je pročitao u jevrejskoj svetoj knjizi,
4. zašto će moj post biti obrisan munjevitom brzinom, a takvi glupi postovi kao tvoj ostaju??? :evil:

закон штити власт, власт пише закон и историју...
политичари су хохштаплери.

4. zašto će moj post biti obrisan munjevitom brzinom, a takvi glupi postovi kao tvoj ostaju??? :evil:

1. svabama se prebacuje jer su izvrsioci naloga
2. belci jesu superiorniji,ali samo u nekim oblastima,svaka rasa ima svoju specijalnost
3. pogledaj sta rade po gazi i palestini,ubijaju i decu,granatiraju bolnice i skole,zlostavljaju zatvorenike i sl
4. tvoj post nije obrisan,kao sto vidis,jevrejska zavera je prenapuhana

no...jedan opsti komentar bi bio......ovo sto Belgijanci Khake nije istina,i odkud im hitlerova,krv,pljuvacka,kosa ili nokti da iz nje izvuku DNK...na osnovu cega su ustanovili da on ima gene koje ima.....a i te nebulozu sa R1B1 H6 B8 su totalni promasaj

Da si pročitao ovo što sam ti postirao vidio bi da je još živ Hitloerov nećak, kao da ima još dosta rodbine ( oko 17) čiji je DNA uzorak uzet!

kakav bre necak...kakvi bakraci,ko zna ko je njega pravio i kada
moj jedan rodjak je ozenio romkinju,sad npr,nacete njegovu decu,koji su i moji rodjaci,i kazete...jeste,mamba ju ganac...imamo dokaze

sijo mi ga djura

prebroj koliko could be and possibly ima u tom naklapanju

opet ti velim,odi pecaj ili tako nesto,ne trosi vreme na citanje gluposti....babi milo sto joj se i snilo...da je Hitler jevrejin
Covek jeste bio lud,i to je sve.....tu se prica zavrsava

čudi me da se dosad nije "otkrilo" da je Srbin.... ili možda već je?

У Хрватској би могао да се изведе веома успешан ДНК тест, да се из домољубних обитељских мемоара утврде подаци о салинитету Хитлерове стражњице.

Back