radogost18
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i nije neka velika tajna. Hitler je i pogušio jevreje iz osvete zato što se pretpostavljalo da je neki bogati jevrej kod kojeg je radila njegova majka, nju koristio u sexualne svrhe. Jedno od prvih Hitlerovih naređenja je bilo da nemice NE SMEJU biti sluškinje kod jevreja. I prostim okom se vidi da Hitler nije onaj plavi švabo za koga je on tvrdio da je super-čovek. Međutim Hitler je radio na razvoju super-ljudi iz pravih belih gena, nije se trudio da upotrebi svoje gene jer je znao da su zaprljani. Sad možemo da izvučemo neke zaključke:
1.Jevrej pobio jevreje, zbog čega se onda švabana prigovara za holokaust????
2. Jevrej znao da su belci superiorniji od jevreja, zašto se danas prigovara onima koji dele njegovo mišljenje???
3. Jevrej je još davno rekao da je protiv jevreja primenio recepte koje je pročitao u jevrejskoj svetoj knjizi,
4. zašto će moj post biti obrisan munjevitom brzinom, a takvi glupi postovi kao tvoj ostaju???![]()
To i nije neka velika tajna. Hitler je i pogušio jevreje iz osvete zato što se pretpostavljalo da je neki bogati jevrej kod kojeg je radila njegova majka, nju koristio u sexualne svrhe. Jedno od prvih Hitlerovih naređenja je bilo da nemice NE SMEJU biti sluškinje kod jevreja. I prostim okom se vidi da Hitler nije onaj plavi švabo za koga je on tvrdio da je super-čovek. Međutim Hitler je radio na razvoju super-ljudi iz pravih belih gena, nije se trudio da upotrebi svoje gene jer je znao da su zaprljani. Sad možemo da izvučemo neke zaključke:
1.Jevrej pobio jevreje, zbog čega se onda švabana prigovara za holokaust????
2. Jevrej znao da su belci superiorniji od jevreja, zašto se danas prigovara onima koji dele njegovo mišljenje???
4. zašto će moj post biti obrisan munjevitom brzinom, a takvi glupi postovi kao tvoj ostaju???![]()
2. belci jesu superiorniji,ali samo u nekim oblastima,svaka rasa ima svoju specijalnost
Da si pročitao ovo što sam ti postirao vidio bi da je još živ Hitloerov nećak, kao da ima još dosta rodbine ( oko 17) čiji je DNA uzorak uzet!
....
Covek jeste bio lud,i to je sve.....tu se prica zavrsava
čudi me da se dosad nije "otkrilo" da je Srbin.... ili možda već je?