Hitler zločinac! A Jugoslavija i Grčka tokom WW2?

Gledam malo statistike iz WW2: https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties Gde lepo piše: Bugarska, koja je bila na strani Hitlera, koja nije imala razne 'partizansko-komunističke' pokrete i koju su sovjeti 'pojeli za doručak', imala je SAMO 0,33% poginulih u WW2. Danska 0,16. Norveška 0,35. Malta, koju su godinu dana bombardovali i držali pod opsadom 0,55. BRITANCI, dano-noćno bombardovani tri meseca 0,94. FAŠISTIČKA Italija 1,135. Francuska 1,44. Itd...

Ali je zato Grčka sa jakim partizanskim pokretom imala oko 9,09% poginulih, a Jugoslavija oko 8,8% poginulih. I šta kažete na ovo razni 'historičari'?
Živela komunistička partija i njihova borba protiv fašističkih okupatora!? Smrt Fašizmu, Sloboda Narodu! Ili da vas NABIJEM? :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Имајући у виду да су рехабилитовани у задњих пола века колаборационисти Адолфа ..

у пар наредних деценија

за очекивати је и не ревизија ..

већ коначно де-демонизација Адолфа ...и Германа

Da si ti meni ziv I zdrav sporazum izmedju SSSR I Nemacke je isao vise u korist rusa nego Hitlera. Rusi do ili dragoceno Vreme da malo obnove vojsku, regrutuju par miliona vojnika, I naprave odstupnicu. Hitler da je bio pametan ne bi ni razmisljao o sporazumu.
A sta su cetnivi radili? Surovali sa nemcima I klali zene I decu.
Nije im baš uspelo! Hitler ipak stig'o do Moskve!

Имајући у виду да су рехабилитовани у задњих пола века колаборационисти Адолфа ..

у пар наредних деценија

за очекивати је и не ревизија ..

већ коначно де-демонизација Адолфа ...и Германа
?? Par decenija? To je meni već odavno jasno!
kalimero74.jpg

?? Par decenija? To je meni već odavno jasno!
Pogledajte prilog 1074796

' Ваш проналазак Атомске енергије употребићемо само у мирндопске сврхе и очување нашега начина живота '

из изјаве Патона и Ајзенхауера

Ајнштајну и Бору

Hitler je uglavnom 41-e popushio zbog ruske zime i dugačkih linija opskrbe... kao i Napoleon!

Англи .. Франци .. су у Великом и више Светском рату супроставили

две најближе генетски нације Герме и Зловене ... а са циљем да се анихилрају .. па да заузму сав тај празни простор само за себе

Back