Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
ja zvacem cevku i bas mi ukusno.... kakve nam koristi od toga sto si ti sebi lepa
.... auuu, a ja vec isplanirao nasta cu da potrosim pare, al me "zafrknu"
![]()
pa ko je govorio o koristi koje ti imas ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja zvacem cevku i bas mi ukusno.... kakve nam koristi od toga sto si ti sebi lepa
.... auuu, a ja vec isplanirao nasta cu da potrosim pare, al me "zafrknu"
![]()

sto ti vece doope to bolje!teze ce je prekriti taj minic pod koji nameravam da se podmetem![]()
e moj diff...chitav ti se zivot sastoji od mastanja..mada nije to lose...tamo moze samo menadzer da ide, tebi dosta da gledassto ti vece doope to bolje!teze ce je prekriti taj minic pod koji nameravam da se podmetem
pa sta bi sa onim.. ce dobijes neku crkavicupa ko je govorio od koristi koje ti imas ?
.... odsta bre ja da hranim zenu..
wir gona fak jor fat as!
ma mozes gitar ,mozete svi ALI
ja sam prvi![]()
evo ja cu drugi,mda sam malo gadljiv na te stvari...ali,ipak si se ti dosetio.....(jbt. o cemu mi pricamo)
e stvarno nije lepo...barem ne prema sappy.ja nju cenim..za razliku od tebe giter:???:
kol'ko je cenis? Spreman sam da platim....
Nudim povoljne kredite bez žiranata sa prihvatljivom kamatom!

...cuti i kuvaj rucak!!!i toliko paljenika na samo jednoj temi...ccc...odavno sam ja rekla ovde ogranichenost preplavilo....a moglo je biti nesto od vas![]()

E pa ovako Sappy:
Kao prvo, nauci gramatiku, pa tek onda nekome govori da je tupson i sta ti ja znam... Pazi ovako:
Ne kaze se SAGLEDAVATE, nego SAGLEDATE
i
nije RECHICA, nego RECHCA...a kontest same reci ti je u celini nejasan.
I nemoj vise prosipati pamet po ovom forumu... Svi smo shvatili sta hoces da kazes...
neverovatno se ovde ljudi povredjuju..a ogranicheni a tupsoni....a meni to bas prijaa...by the way da si shvatila sta sam htela reci ne bi napisala ono sto si napisala....pa naravno da cu da prosipam pamet..pogotovo nad napaljenim klincima.....i jos napaljenijim klinkama 8-) i sto si morala nekoliko puta da napises jedan te isti post..?shvatamo mi iz prve za razliku od tebe....Zato sto nemaju nikakvih dodirnih tacakaCini mi se da me je neko na prethodnim stranicama spomenuo. Tu sam ja. Samo vas posmatram 8)
Hvala na svim odgovorima.
Nisam vas ja posvadjala. To se kol'ko ja znam zove rasprava. Svako tera svoje i nece da prizna da je onaj drugi mozda upravu.
Cini mi se da mi niko nije odgovorio na pitanje: zasto pankeri mrze hipike?