Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prevodim neku pesmu i imam tri reci koje ne mogu da prevedem.Ili ih nema u recnicima na netu ili su tamo neki njihovi slengovi ili sta vec...Pa ako bi neko bio ljubazan da mi prevede:
-holla
-concealing
I da li nesto znaci kada kazu A ili je to samo slovo,mislim razumete sta hocu reci//
txanks unapred

conceal znaci skrivati, holla ti je kao pozdrav, holla at me - javi se i tako to..
'a' je clan ko sto ti rece tricky vec ;)

Eda j.bt..video sam kod Sandre K-rina...nikad chuo..lol..koji je taj...;D

covece znam da ima ogroooman broj repera u americi, i da je nemoguce da cu ikada znati sve njih, ali sad gledam njegovu biografiju, lik snima od 13 godine, ima 20 albuma :shock: ne mogu da verujem da nikad nisam cuo za njega :s
ono sto sam dosada cuo nije nimalo lose..

e da lik je iz hjustona, dakle opet southside.. lg ga je izgleda doktorirao :lol:

covece znam da ima ogroooman broj repera u americi, i da je nemoguce da cu ikada znati sve njih, ali sad gledam njegovu biografiju, lik snima od 13 godine, ima 20 albuma :shock: ne mogu da verujem da nikad nisam cuo za njega :s

e da lik je iz hjustona, dakle opet southside.. lg ga je izgleda doktorirao :lol:

taj rad...xD..lg..:D
Nekro je dobar! Odličan! Obožavam da ga slušam!

što? Šta slušaš od njega?

on je meni najbolji u tom sajkolodžikal rekordsu!
nashao sam njegov "Death Rap" na kompu..ko zna kad sam skinuo..ima sigurno koji mesec...svidzha mi se..pa pitam..:D
btw,ja sam ga nashao na last.fm-u..pod izvodjachima koji su slichni JMD..:D..

Who is the best, Stara shola ruleZ, ta nova boranija je krsh

C YA: Sam protiv svih
Shanavalava
Jelena
Kriminal
Lavlje srce

Od novih sam slushao samo sindikat i pushtao ovde ljudima Divljinu, svidja im se

Prevodim neku pesmu i imam tri reci koje ne mogu da prevedem.Ili ih nema u recnicima na netu ili su tamo neki njihovi slengovi ili sta vec...Pa ako bi neko bio ljubazan da mi prevede:
-holla
-concealing
I da li nesto znaci kada kazu A ili je to samo slovo,mislim razumete sta hocu reci//
txanks unapred

Koju tacno pesmu prevodis?
U principu su ti ok odgovorili, s tim da ovo "A" moze imati vise znacenja, sem naravno clana, zavisi od konteksta... Cesto oznacava (grad) Atlantu, e.g. A town down i slicno...

Od sada sam dr LGFloyd... :)

Elem , K-Rino je legenda, vise samostalnih albuma i gomila albuma sa SPC (South Park Coalition), doduse nije komercijalni izvodjac pa ga ljudi van SAD slabo znaju.. Ostao je pravi independent MC i to bas cenim... Relativno skoro je izdao trostruki album ( :shock: )Triple Darkness sa koga je gore negde pomenuta Holla At Me... Kad smo vec kod repera iz Hjustona (pretpostavljam da su Chamillionaire, Paul Wall i ekipa manje vise poznati), Z-Ro i Trae su odlicni.... Preporucujem pesmu Trae ft Z-Ro - No Help.... Bruka...
Bas sam se nadao da ce Rino i Ro objaviti zajednicki album (bilo je neke price), al zasad nista od toga... To bi bilo ludilo!

Poz

Back