trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevodim neku pesmu i imam tri reci koje ne mogu da prevedem.Ili ih nema u recnicima na netu ili su tamo neki njihovi slengovi ili sta vec...Pa ako bi neko bio ljubazan da mi prevede:
-holla
-concealing
I da li nesto znaci kada kazu A ili je to samo slovo,mislim razumete sta hocu reci//
txanks unapred
conceal znaci skrivati, holla ti je kao pozdrav, holla at me - javi se i tako to..
'a' je clan ko sto ti rece tricky vec![]()
ima Pacova pesma sa tim imenom..tako?

Eda j.bt..video sam kod Sandre K-rina...nikad chuo..lol..koji je taj...;D

Nikola...a Shta mislish o Nekru?
covece znam da ima ogroooman broj repera u americi, i da je nemoguce da cu ikada znati sve njih, ali sad gledam njegovu biografiju, lik snima od 13 godine, ima 20 albuma :shock: ne mogu da verujem da nikad nisam cuo za njega :s
ono sto sam dosada cuo nije nimalo lose..
e da lik je iz hjustona, dakle opet southside.. lg ga je izgleda doktorirao![]()
nashao sam njegov "Death Rap" na kompu..ko zna kad sam skinuo..ima sigurno koji mesec...svidzha mi se..pa pitam..Nekro je dobar! Odličan! Obožavam da ga slušam!
što? Šta slušaš od njega?
on je meni najbolji u tom sajkolodžikal rekordsu!
I meni se DeNiro ne svidja...Ne volim to shto on snima...
Da,da,da Demian ima dobre stvari....ali ipak ja najvishe volim BC i MC Sky Wikler-a tako da su mi oni na vrhu....
Who is the best, Stara shola ruleZ, ta nova boranija je krsh
C YA: Sam protiv svih
Shanavalava
Jelena
Kriminal
Lavlje srce
Od novih sam slushao samo sindikat i pushtao ovde ljudima Divljinu, svidja im se
Prevodim neku pesmu i imam tri reci koje ne mogu da prevedem.Ili ih nema u recnicima na netu ili su tamo neki njihovi slengovi ili sta vec...Pa ako bi neko bio ljubazan da mi prevede:
-holla
-concealing
I da li nesto znaci kada kazu A ili je to samo slovo,mislim razumete sta hocu reci//
txanks unapred
covece znam da ima ogroooman broj repera u americi, i da je nemoguce da cu ikada znati sve njih, ali sad gledam njegovu biografiju, lik snima od 13 godine, ima 20 albuma :shock: ne mogu da verujem da nikad nisam cuo za njega :s
ono sto sam dosada cuo nije nimalo lose..
e da lik je iz hjustona, dakle opet southside.. lg ga je izgleda doktorirao![]()

a'e nabroj mi tu novu "boraniju" molim te..
Predpostavljam da nemash bolji argument od tog?:rolleyes:Marchelo, LUD, Vikluh, VIP (sa izuzetkom Kad riba drolja postane), Struka...
Pravi Hop se pravio dok ti nisi josh bio u planu sinak. Moje mishljenje, a sad odyebi sa svojim prozivkama, derane od 14 leta! Cool?
e ljudi jel znate ko je DR.DRE,ICE CUBE I THE GAME?Ako ne znate,ja cu vam reci:NAJBOLJI REPERI NA SVETU!!!!!
e ljudi jel znate ko je DR.DRE,ICE CUBE I THE GAME?Ako ne znate,ja cu vam reci:NAJBOLJI REPERI NA SVETU!!!!!