Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DObro moze i tako, nemoj posle da bude kako ja spamujem.
Ti si ovde mod.

Kao sto sam napisala u ppu, pricali smo o prozivanju TEBE, a ne stedze... A ti sad glumis sveticu Mariju, koja brani sve. A od mene pravis hejterku koja napada sve.

Stedzu jesam prozvala, iz razloga sto je prozvao Teu ili kako se vec zove zbog njenog "blamiranja" a on je radio potpuno isto - pricao o stvarima o kojima ne zna.

p.s. Ja koristim samo izraze za koje ZNAM sta znace, koje znam kad treba koristiti i koje znam da razlikujem. Posebno ako mogu da imaju dvostruko znacenje.
Sem toga ne moram da ih koristim uopste - ja sam luda i urbana sama po sebi. :lol:
(ovo je bila SHALA.
ako treba nacrtacu.
pp mi je stigao tek kada sam iskucala taj post
tj nisam ga dobila od tebe u to vreme. ;)
svejedno mi je ocjemo razgovarati ovde ili na pp ;)
i ono
mislim da je u pp-u sve recheno i tebi, i meni.
tj to bi bilo to.

@Saki - yup.
peace.

@Stedzi - aha.
Samo da ti "nacrtam" nesto:

1.
zato shto nema pojma

2.
znam da se ne poklapaju ali ja nit sam zatucan u jedan smer ... nit mozes tako da mi odgovaras...

elem jako su mi poznati takvi kao ti shto slushaju bs i viklera od juche...naravno za viklera tek kad je ushao u kucju velikog brata 8) tako da me ni o tome ne mozes mnogo uchiti....evidentno je da si ih pochela slushati skoro a pishesh hip hop foreWer i slicne fore...

pozz od mene i nisam nishta zlonamerno mislio ;)

3.
kao shto rekoh...nishta zlonamerno.. mozda previshe nalecjem na ljude koji bad copy slushaju od nedavno...

1. Pocetak

2. Zasto ne bi mogla da pise foreWer?? I ja sam '95. kupila prvi put Gruovu kasetu, preslusala... raspitala se, saznala sta je to hip hop, i rekla "forever" i evo dan danas slusam rap. Izmedju ostalog. Ali zivim HIP HOP.

3. Post azuriran.

Ne mogu bas da naucim da chitam ako ti stalno menjas svoje postove. Zar ne?

@Saki - yup.
peace.

@Stedzi - aha.
Samo da ti "nacrtam" nesto:

1. Pocetak

2. Zasto ne bi mogla da pise foreWer?? I ja sam '95. kupila prvi put Gruovu kasetu, preslusala... raspitala se, saznala sta je to hip hop, i rekla "forever" i evo dan danas slusam rap. Izmedju ostalog. Ali zivim HIP HOP.

3. Post azuriran.

Ne mogu bas da naucim da chitam ako ti stalno menjas svoje postove. Zar ne?

citiram ti ceo post jer nemam kao shto rekoh zivaca da se nastavljam s tobom...lepo shto si ti to meni sve "crtala", slagala i slichno ali stvarno da se svaki dan svadjam s takvima kao shto si ti osedeo bi...to shto izmenio bio post nije bila neka velika promena jer kao shto znash nakon 10 minuta vishe se ne mozhe menjati ;) i takodje ti preporuchujem da me se okanesh i da nadjesh neku drugu budalu kojoj cjesh da pokazujesh svoj "visok nivo inteligencije" i dugachkog jezika... mozda ti moj post deluje na prvi pogled besmisleno ali sam sve rekao... toliko od mene i sada sam stvarno zavrshio sa ovom temom.. pozz ;)

i da da dodam josh neshto... ja sam sa teom sve lepo prichao to jest u jednom postu joj objasnio da je mogucje bila moja greshka i da verovatno chesto nalecjem na ljude koji tek od skoro slushaj viklera i slichno...tako da stvarno nema potrebe da se zauzimash za nju jer predpostavljam da nije glupa i da moze sama da mi kazhe ono shto misli...

Vikler i Kaja su se pomirili.
pleasantry.gif

ja se ne bih pomirila nikada
ni da sam na njegovom mesut, ni na njenom.
suvishe groznih rechi je izgovoreno. :lol:

Sad ce neko da kaze da smo seljanke sto gledamo VB-a. :(
Ona zurka u vb je bila nevidjeno dobra. A Zorica Markovic je pokazala da osim sto ume da se sara po faci, histerise, cuga, i ume i da repuje! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sad ce neko da kaze da smo seljanke sto gledamo VB-a. :(
Ona zurka u vb je bila nevidjeno dobra. A Zorica Markovic je pokazala da osim sto ume da se sara po faci, histerise, cuga, i ume i da repuje! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

haha...nisam ja gledala VB nikada. Samo sam odgledala to kada su pustili kaji shta je on rekao za nju i onda sam chula shta je ona za njega.

Ja licno slusam samo old-skool rap... ove nove zezalice mi nikako ne odgovaraju...
A bre... oni bassevi k'o onaj 50 Cent... mozak me boli... :lol: :D

Shta ja znam... Ima i dobrih new school izvodjacha, samo shto ne uspevaju da se probiju od silnih 50 Cent klonova.

A shto se tiche VB, bilo mi je jako smesno kako su svi (uglavnom devojke) ispljuvale Ajsa, a lik je nenadyebiv. Iako mu fali kulture.
Pa sta god rekao o ribama, on ih prvi najvise voli. A i sam je to izjavio.

Doduse ja bas ne gotivim nesto njihovu muziku.

(ajmo sad tura pljuvanja)

I to je sasvim normalno.
Teshko je i pratiti otkako je hip hop postao samo deo muzichke industrije, a ne zivot like it used to be.
Pretpostavljam da vecina tako i pronalazi nove izvodjache... Kad naleti.

Ae bre prestanite da se svadjate i vratite se na temu! :lol:

Hip-Hop i dalje jeste kultura, samo indijanci iz diznilenda koji sebe nazivaju producentuima nemaju blage veze i mesaju pojam hip hop i rep tako da je sada to njima isto. Trenutno aktivni izvodjaci koje treba poslusati jesu: Atmosphere, Aesop Rock, Vakill, MC Juice, Jedi Mind Tricks, NAS, The Game... Oni vracaju nadu da rep muzika nije umrla i da je ima na sceni i svesno odrzavaju hip-hop kulturu. Naravno tu je jos aktivnih MC-jeva, ove gore sam naveo jer ih ja slusam, a mozda vam nikola i pacer predloze nesto bolje, a sto se tice repa kod nas, pa ima ga, ali uglavno neko snimi oke dobar prvi demo album, pa posle predje na Centov fazon, ono kola, ribe, pare i to, i sve ostane na oke prvom albumu. Naravno ima kod nas zaista dobrih MC-jeva. Marcelo, Struka, Demian, DeNiro, Ikac, Lud, Krang... Sta znam. Ima ih tu jos puno....

P.S. DeNiro je sasvim oke, ali njemu je vazniji kvantitet nego kvalitet...

Ae bre prestanite da se svadjate i vratite se na temu! :lol:

Hip-Hop i dalje jeste kultura, samo indijanci iz diznilenda koji sebe nazivaju producentuima nemaju blage veze i mesaju pojam hip hop i rep tako da je sada to njima isto. Trenutno aktivni izvodjaci koje treba poslusati jesu: Atmosphere, Aesop Rock, Vakill, MC Juice, Jedi Mind Tricks, NAS, The Game... Oni vracaju nadu da rep muzika nije umrla i da je ima na sceni i svesno odrzavaju hip-hop kulturu. Naravno tu je jos aktivnih MC-jeva, ove gore sam naveo jer ih ja slusam, a mozda vam nikola i pacer predloze nesto bolje, a sto se tice repa kod nas, pa ima ga, ali uglavno neko snimi oke dobar prvi demo album, pa posle predje na Centov fazon, ono kola, ribe, pare i to, i sve ostane na oke prvom albumu. Naravno ima kod nas zaista dobrih MC-jeva. Marcelo, Struka, Demian, DeNiro, Ikac, Lud, Krang... Sta znam. Ima ih tu jos puno....

Pa ne svadjamo se vishe... :)

I potpisujem tvoj post. :)

deniro je smor.. znate ono sto vecito prica o ljudima koji ga pljuju preko neta? to sam ja :mrgreen: zezam se, imam ja pametnija posla :lol:
sto se domaceg repa tice, u zadnje vreme sam maltene prestao da ga slusam, ali demian je neprikosnoveni kralj domace scene..

I meni se DeNiro ne svidja...Ne volim to shto on snima...
Da,da,da Demian ima dobre stvari....ali ipak ja najvishe volim BC i MC Sky Wikler-a tako da su mi oni na vrhu....

Hm...hip-hop.....ne prija mi da slušam, ali evo, mogla bih jedino da izdvojim jednu umetnicu čija muzika jednim delom zahvata hip-hop pravac, a obožavam da je slušam ! ....
Erykah Badu !!!-apsolutni genije od čoveka !!!!!!!!!!!!
Tačno zna pravu meru i fenomenalno kombinuje hip-hop i soul muziku...milina je slušati je!!!
Moji favoriti: Love of my life, Bag Lady, On & On, Apple Tree, Soldier, Danger....
p.s. obavezno poslušati novi album "New Amerykah pt.one World war III" , pogotovo pesme: Healer, Soldier i Honey...odlične su !
Go, Erykah, go.......

kejti:
Hm...hip-hop.....ne prija mi da slušam, ali evo, mogla bih jedino da izdvojim jednu umetnicu čija muzika jednim delom zahvata hip-hop pravac, a obožavam da je slušam ! ....
Erykah Badu !!!-apsolutni genije od čoveka !!!!!!!!!!!!
Tačno zna pravu meru i fenomenalno kombinuje hip-hop i soul muziku...milina je slušati je!!!
dobra je erykah, volim da je slusam.. mada imam samo Baduizm..

Prevodim neku pesmu i imam tri reci koje ne mogu da prevedem.Ili ih nema u recnicima na netu ili su tamo neki njihovi slengovi ili sta vec...Pa ako bi neko bio ljubazan da mi prevede:
-holla
-concealing
I da li nesto znaci kada kazu A ili je to samo slovo,mislim razumete sta hocu reci//
txanks unapred

Back