Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I love hip-hop :D
slusam bs,marchela...par pesama od juica..i tak...ne sve...ali volim da slusam
a slusam i one strance...50..eminem.pomalo i lil jon....svidza mi se pesma od houstona-i like it...bash mi se svidja ta pesma..(brat je uticao na mene..nevoljno..ali uticao je...):lol:

natasha`:
a slusam i one strance...50..eminem.pomalo i lil jon....svidza mi se pesma od houstona-i like it...bash mi se svidja ta pesma..(brat je uticao na mene..nevoljno..ali uticao je...):lol:
I LIKE THAT

natasha`:
a od lil john-a get loww

Rudjer:
Ja sam slusao hiphop od 14. do 18. godine i sad vise ne slusam i ponosim se time.Kako je to debilna muzika! Brate, mi smo sjebani, nemamo para, klosari, *****, tozla, utoke, brate, kapiras?Te gluposti slusaju samo neafirmisane licnosti.Idite studirajte nesto, postanite neki ljudi, nemojte biti deca citavog zivota.

ja sam i ranije krenuo sa slushanjem HIP HOP muzike i sa svojih 27 godina josh sam veci ljubitelj postao te muzike ...... to mi je u krvi :wink:

Tako da savetujem omladinu da slusha ovu muziku ,ali da ne obracaju mnogo paznju na domace i strane tekstove o kriminalu , drogama i ostalim glupostima ...ipak to je njihov zivot !!! 8-)

Uhuhuhh ovde sve neki hiphop experti! :)

Da i ja iskomentarisem to sto je Rudjer rekao:
Hiphop poput mnogih pravaca u muzici nastao izmedju ostalog i iz nekog bunta, to sto si ti naveo je slucaj konkretno sa domacom scenom.. koju je uslovilo ovakvo stanje u zemlji, ali da si neki poznavalac (kao sto nisi) znao bi da ima i vise nego mnogo pesama sa pozitivnom konotacijom! :p
I molim ljude da ne svrstavaju Pedes' para, Eminema, Lil Johna i tako tu buraniju medju hiphop... To nije biznis vec nacin zivota! Sastoji se iz 4 elementa: breakdancing, MC-ing, DJ-ing (skratching) i graffiti!
Rep mu dodje vise ta komercijala koje se vecina ozbiljnijih poklonika hiphopa gadi tj. cisto rokanje u mikrofon na matricu koja veze sa zivotom nema, samo prosto ponavljanje jedne iste melodije..
Ako si pravi uzivalac pravca, shvatices da nije sve u textu, nego da je i matrica umetnost, katkad i veca od samog texta!
I potvrdjujem ono sto je Vision rekao nekoliko postova ranije!

Za kraj samo da kazem da neko ne u3puje da sam neki hoper - nisam, ali oni sto 3puju da jesu neka malo porazmisle...

If hip hop should die before I wake
I'll put an extended clip inside of my AK
Roll to every station, murder the DJ
Roll to every station, murder the DJ

NAS - HIP HOP IS DEAD

da li je hip hop MRTAV????????
sta mislite o hip hop sceni kod nas i u svijetu?
da li je mtv doprinjeo komercijalizaciji rap-a

hip hop nije skroz mrtav, ali je poprilichno ubijen.

josh uvek ima dobrih izvodjacha... recimo jedi mind tricks.. a i stari se koprcaju.. Gza je izdao novi album sa Dj Muggs-om.
Medjutim, mnogo ih manje nego ranije...

Medjutim, ono shto ide na mtv-u je sramota... I sramota je shta sve danas nazivaju hip-hopom...

Chak i taj Nas se dosta akao sa Jay-Z dok je ovaj upropashcavao zanr u najvece.. pa mu sad kao zao.. yeah.. uostalom, Nas je meni uvek vishe dobar mc a ne neko ko veruje u zanr.

evo ti i odgovori...

1. Poprilicno.
2. Kod nas je slichno, samo par njih vrede.. A ti se jedva slushaju. Juice je recimo sramota... prva ideja kad ga vidim je da bacim peglu od toga koliki je to seljak.
3. Oh da. Posebno Jay-Z i Puff Daddy.

Teme se samo otvaraju:!:
Kao da nema ko da ih zatvori
Jeste da volim Rap ali od ovolikih teme mi se smuču da se time pohvalim
ili pišite svi ovde ili na nekoj drugoj temi ali nemoj da ses rasturamo:!:

Jedi Mind Tricks, Army Of The Pharaohs, The Game, Nas, Canibus, Cunninlynguists,
Drag-On, Shyne, Eve, Talib Kweli, mozda jos neko --- ono sto valja od gore pomenute muzike, mada verujem da vecina "poznavalaca" nije ni cula za vecinu; a ako cemo pravo Kanye West i nije toliko reper koliko je kompozitor i tekstopisac mada je 'Diamonds from Sierra Leone' sjajna pesma

50 Cent, G-Unit, Lil John, P Diddy i MTV su napravili cirkus od hip hopa

G-UNOOOT ! ! ! !

Back