Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[QUOTE=

@Alexxxa

R-n-B današnji mrzim iz dna duše! R-n-B je nekada davno, bio naziv za nešto mnogo drugačije i bolje...

@MinM_4Life

Kako Srbija nema R-n-B?! A gej-boj bend M.V.P.?

@Eminem za život

Pa da... oni kao rade muziku... U stvari, oni rade "muziku"...

@Saki

"Kad tu smo mi"... da, ta pesma... Ma Struka ima okej strofu... alu lud se utopio u one gej priče... sa svojim gej flow-om i "wanksta" delivery-em... A o M.V.P.-u (Mnogo-Veliki-Ped.eri) ne bih da pričam... Jeste da je ovo "mnogo veliki" pleonazam, ali u ovakvim situacijama se da upotrebiti...

MinM_4Life:
@thruo - ajde, ajde, nemoj se siriti puno ;)

Dobro, dobro... :)
Ali kad čuješ pesmu, veruj mi, složićeš se sa mnom... Najgore je to što ljudi nemaju ni sluha, ni glas, niti su nešto posebno građeni za oči maloletnica... niti svojom pojavom donose nešto dobro...

Ne znam pojma... oni sebe deklarišu kao R-n-B... ali... ebem mu miša... pitanje je da li to uopšte može da se svrsta pod muziku!
Nego, zanima me... pošto ti je nick takav... koji ti je najbolji njegov album/pesme?

Jel to GRU sa njima u spotu mozda???

Ma mani me (za nick) to je bilo kad sm bila zaludjena eminemom.... a sad admin nikako da mi promeni.... Al najbolji album.... hmm... pa dobar mi je Infinite> Marshall Mathers ima par dobrih pesama, i Off the wall je dobar. 8 Mile soundtrack ima dobrih stvari....

Jeste... Gru je s njima u spotu...

Infinite mi je najbolji album... On je meni na "Top10" listi albuma... Kako je čovek pokidao na tom albumu... Pravi rep... Nisu mu ni ostali albumi loši, ali stil mu je, po meni, bio najbolji na tom prvom LP-u...

Koji ti je sad reper "4 life"?

@Saki

Znao sam da ćeš da se ubaciš u konverzaciju čim spomenem Denira :)
I ja ga gotivim... On je jedini na domaćpj sceni kog možda "volim" i više od marčela!
Čuo sam da treba da mu izađe prvi studijski album za bassivity... Kad će to?

au pa trebao je vecj biti ali njakaju ga ovi producenti shta vecj :roll:
znam da je trebao izacji josh pre THC...a njima izashao vecj :? :/
jbg valjda cje sve biti oke :D
[a ja ga volim vishe od sviju :cool::lol:]
tako da..kazhu uskoro vecj zadnjih mesec dana je bilo USKORO U PRODAJU! :shock: :evil: :evil: :evil:

Ma... on će biti jedino kvalitetno bassivity izdanje još od "Ulice vol.1"....
A što se tiče THC la Familia ekipa... taj lik koji je njima dao mikrofon u ruke je idiot... ja lošije izvođače nisam čuo...

hehehe deniro...ma ne znam videcjemo...neki kazhu da ja mnogo dobra album :shock: ne znam tachno na kom forumu sam chitala....ali imam neki osecjaj da cje da me razochara :lol:,,,ne znam shto :lol:....mozhda shto ne volim pesme poput "Tata daje kesh" :?,...ne znam :lol:..nije mi losha pesma,,,ali ne volim to ku.rchenje ...a ako mu je CD takav ceo..mada s enadam da nije...nebi to onda bio on :wink: :lol:
a THC,,,,nemam pojma :lol:...i njih slusham :lol:...tj volim par pesama..."za ulicu ortake" i "samo nek se rola"...ne znam...mislim da je to to :lol:

Ja sam se na THC ložio u osmom razredu... "Šta bi, emsi? Nisi čuo mi ni ime, ali zato si čuo kako dobro bacam rime!"... I jeste da su mi oni tada bili "full", ali ja sam i tada repovao bolje od njih... Usput, verovatno ću uskoro da završim jednu pesmu sa ortakom... Uradio sam matricu... tekst je gotov... Samo treba da se snimi, u kućnoj produkciji sa šuštanjem u pozadini, jer mikrofon ne valja... pa ćeš mi dati uputstva kako da uploadujem pesmu, jer nemam ja tako dugo net, pa ne znam sve te fore i fazone... :)

Back