HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo i ja da ti pozelim dobrodoslicu(:
Evo teme za razgovor...
Kako vam se dopada omot?

az_6306_Venus%20Doom_HIM.jpg

Meni je sjajan... Prvo zato sto Ville ili bend ili heartagram nisu na omotu,volim takve omote bez slika izvodjaca...
Drugo...slika mi je super...
Ukazuje na to da su napravili veliku promenu na ovom albumu.

super slika..:)

Pa, to mi bre reci! Pošto ja, sticajem neobjašnjivih i nadasve nesrećnih okolnosti, nisam bila na tom EXIT-u (da, da...), neki prijatelji su pokušavali da me... hm... uteše. Kao, ma, nisi ništa ni propustila, grozno su pevali, ništa se nije čulo, a Ville je na kraju samo bacio mikrofon, k'o da mu je i sam nastup bio preko one stvari... itd.
Naravno da sam ostala nepokolebljivo neutešna.

BILO JE DIVNO I SVE SE ČULO (MADA JA SAM STAJALA KRAJ ZVUČNIKA;)), A ŠTO SE TIČE BACANJA MIKROFONA...PA, MAKAR NAS JE POZDRAVIO ("Thank you very much and goodnight"), A TO NEKAD NI NE URADI.

delovalo je kao da i sam Ville jedva čeka da vidi Bilijev nastup ;) čak ga je i spomenuo u nekoj pesmi,čini mi se Vampire Heart ili tako nešto...
negoo...razmišljam nešto ovih dana...ako HIM namerava da se vrati svojim goth metal korenima,bilo bi veoma kul da ponovo ubace neki ženski vokal kao za vreme Greatest lovesongs ili 666 ways to love faze...ili da konačno urade jedan dobar duet...
a skoro sam čitao neki intervju sa Daniem (Cradle of Filth) koji kaže da bi jako voleo da uradi jednu pesmu sa HIMom na njihovom sledećem albumu pošto mu se jako svideo Venus Doom....i tako. :)

"YOU CANT ESCAPE THE WRATH OF MY HEART BEATING TO YOUR BILLY IDOL SONG..."

DAAAAA:D

NEEEEE:-(

Pa, to mi bre reci! Pošto ja, sticajem neobjašnjivih i nadasve nesrećnih okolnosti, nisam bila na tom EXIT-u (da, da...), neki prijatelji su pokušavali da me... hm... uteše. Kao, ma, nisi ništa ni propustila, grozno su pevali, ništa se nije čulo, a Ville je na kraju samo bacio mikrofon, k'o da mu je i sam nastup bio preko one stvari... itd.
Naravno da sam ostala nepokolebljivo neutešna.

Jooooj...znam kako ti je bilo:( Ista prica i sa mnom...Kasnije sam gledala snimak koncerta na RTS-u i plakala kao kisna godina...Ostvario bi mi se san da nas o5 "posete"...Otisla bih na koncert i da mi je to poslednje sto bih uradila.

evo posto sam bolesna i ne mogu da izadjem, gledala malo po youtube-u neke intervjue, ovaj je jos iz Dark Light perioda (to je po meni najslabiji album btw) ali je Ville toliko smesan na pocetku...

Jooooj...znam kako ti je bilo:( Ista prica i sa mnom...Kasnije sam gledala snimak koncerta na RTS-u i plakala kao kisna godina...Ostvario bi mi se san da nas o5 "posete"...Otisla bih na koncert i da mi je to poslednje sto bih uradila.

Apsolutno. Ja ne znam koji bi događaj istorijskih razmera trebalo da se odigra, pa da me spreči da odem na koncert kada bi ponovo nastupali ovde.
Mada, ja imam interni dogovor sa jednom prijateljicom da ćemo im dati još malo fore, pa ako vidimo da neće da dolaze, a mi ćemo da se spakujemo i via Helsinki. Oni tamo često nastupaju, pa što da ne. Možda mi se svidi Helsinki, pa rešim da ostanem tamo. ;)

evo posto sam bolesna i ne mogu da izadjem, gledala malo po youtube-u neke intervjue, ovaj je jos iz Dark Light perioda (to je po meni najslabiji album btw) ali je Ville toliko smesan na pocetku...

Odgledala sam...
Oooo, bože na nebesima, kakva je on lutkica... Zašto, o zašto, ja ne mogu da imam ovakvog muškarca kraj sebe?
Baš bih bila srećna... Samo bih ćutala i uživala u svojoj sreći... Ne bih nikoga smarala...
:?:

Evo jedno konkretno pitanje,
ZASRO JE VILE VAMA LEP..?
Imam mnogo lepsih (i ne pozerskih) metalaca od njega sa mnogo boljim glasom od njega..?
NPR...

Trym-6346.jpg

Posto vecina pristalica HIMa su ili pocetnici ili pozeri ne ocekujem da znate o kome se radi...

Dakle nemas kvalitetan odgovor na moje pitanje..?
To ne znaci da ja smaram vec nesto drugo...
Ja sam samo lepo i kulturno pitala...

NE... jer ne odgovaram na prosta i neumesna pitanja niti na blentave konstatacije ... e to znaci samo TO!
2nd...niti si lepo niti kulturno pitala nego pod*ebacki-ustvari to si ti umislila da bi KAO ispala neka faca....neznas sta bi od dosade pa ajde idem na temu HIM da ih malo za*ebavam.kao mi so glupi i blentavi pa ne znamo da svi redom vole da sikaniraju HIMovce....e jadni ste!
3th...bolje ti je da ako nemas nista pametnije da kazes zaobidjes ovu temu jer ovde ima itekako zrelih,muzicko obrazovanih tj OBAVESTENIH i gle cuda-STARIJIH osoba a ne samo devojcica i zaljubljenih klinki :!:
toliko ....

btw ... ta tvoja bozanstva od lepote postavljaj na neku drugu temu,jer ovo je ipak-ako nisi primetila tema o HIMu ...

kakvo pitanje takav i odgovor :| lepota je samo sporedna stvar kod svakog benda.
lepših metalaca,možda ima,ali sa boljim glasom,nikako ;)

Posto vecina pristalica HIMa su ili pocetnici ili pozeri ne ocekujem da znate o kome se radi...

žao mi je što još uvek postoje osobe sa ovako retardiranim stavovima,ali dobro...i da,svako ko sluša black zna ko je čova sa slike...ipak nisu svi pozeri i početnici ;)

Imam mnogo lepsih (i ne pozerskih) metalaca od njega sa mnogo boljim glasom od njega..?

Zar ti mislis da svi oni koji slusaju HIM(a ima ih mnoooogo) u stvari slusaju zbog toga jer su zaljubljeni u Ville Valo-a?Ja ne bih tako rekla...Recimo,ja obozavam ovaj bend upravo zbog toga jer volim ono sto oni stvaraju.Naravno,ima i onih koji su "zaljubljeni" u njega,ali,eto,ja ih ne osudjujem...Ville jeste lep,ali i Burton je takodje,Linde isto...Kad sam pocela da ih slusam svi su mi govorili da je to samo faza(jer sam odmah na pocetku poludela za njihovom muzikom),ali ta "faza" traje vec godinama i nikakvi me komentari ne bi ubedili da oni nisu vredni mog obozavanja!

Uopste nije stvar u lepoti, pa ne gledas ti njegovu facu dok slusasa Ipod... I niko valjda nije lud da slusa bend godinama samo jer mu je pevac lep... Ja u stvari mislim da ti pevac postaje lep jer ti se toliko svidja njegova muzika, a ne obrnuto...

NPR...

Trym-6346.jpg

dobro je kad ti znas ko je

nemam naviku da se bilo kome pravdam ali volim da zapusim usta glupacama kao sto je ovo gore
ako nekog zanima to je TRYM iz EMPEROR

I COVEK NIJE LOS ALI OD VILLA NIJE BOLJI NIKAKO

dal sad mozes da kazes da smo pocetnici i pozeri...pozerko!

hajde da sada svi trazimo po internetu neke lijeve grupe i dizemo ih u nebesa jer niko ne zna za njih...
ili da pljujemo po svim popularnim jer, naravno, ako su popularne ne mogu biti i dobre...
jer previse ljudi zna za njih...
:lol: koji manjak samopouzdanja ***

nego, back to the topic: dobrodosla, the heartless :)
ovdje nema diskriminacije ni po pitanju godina ni po tome je li stariji ili noviji fan u pitanju

Kao ni po broju postova, kilaži, znaku u horoskopu i sličnim irelevantnim kriterijumima.
:lol: :lol: :lol: hahaha, bože, kako sam samo duhovita...

Hm. Evo uozbiljiću se.

Elem, ja sam tek pre nekog vremena "otkrila" pesmu Dark Secret Love, tj. preslušala sam je sa punom pažnjom. Nekoliko stotina puta. I zaključila sam da je pesma potpuno savršena.
Čudi me da nemaju više takvih pesama. Šta vi mislite o tome? Mislim, činjenica je da je ta pesma... pa, drugačija, zar ne?

nemam naviku da se bilo kome pravdam ali volim da zapusim usta glupacama kao sto je ovo gore
ako nekog zanima to je TRYM iz EMPEROR

Samo cu se nasmejati na ovo...
Bravo bend je pogodjen...:lol::lol::lol:
To je Ihsahn... Ha, ha...
A ime benda si procitala u uglu slike, a..?:lol::lol::lol:
Pokrij se usima...

Za neupucene u mnogo zemalja je Emperor mnogo poznatiji bend od HIM,
a onaj ko nije cuo za bend je ..... "jadan mu taj metal koji slusa"...

kakvo pitanje takav i odgovor :| lepota je samo sporedna stvar kod svakog benda.
lepših metalaca,možda ima,ali sa boljim glasom,nikako ;)

žao mi je što još uvek postoje osobe sa ovako retardiranim stavovima,ali dobro...i da,svako ko sluša black zna ko je čova sa slike...ipak nisu svi pozeri i početnici ;)

U 90% procenata na ovoj temi se baljezga o njegovoj lepoti...
Ako nisi primetio i zato sam to prokomentarisala...
Tvoj komentar je retardiran jer sam napisala UGLAVNOM...
Obicno se ti ljudi(kao recimo i sam ti)
dokazu na nekoj drugoj temi,
a tvojih postova sam se nacitala...

Kao ni po broju postova, kilaži, znaku u horoskopu i sličnim irelevantnim kriterijumima.
:lol: :lol: :lol: hahaha, bože, kako sam samo duhovita...

Hm. Evo uozbiljiću se.

Elem, ja sam tek pre nekog vremena "otkrila" pesmu Dark Secret Love, tj. preslušala sam je sa punom pažnjom. Nekoliko stotina puta. I zaključila sam da je pesma potpuno savršena.
Čudi me da nemaju više takvih pesama. Šta vi mislite o tome? Mislim, činjenica je da je ta pesma... pa, drugačija, zar ne?

ma nemoj, a cula sam da samo debele cure slusaju metal, tako da je moguca ta "kilaza diskriminacija" :lol:

ova pjesma je dobra iz ugla muzike, tekst je kratak za moj ukus :D
iznenadio me je stil pjevanja, melodija, skoro pa da ne prepoznam HIM ...

NE... jer ne odgovaram na prosta i neumesna pitanja niti na blentave konstatacije ... e to znaci samo TO!
2nd...niti si lepo niti kulturno pitala nego pod*ebacki-ustvari to si ti umislila da bi KAO ispala neka faca....neznas sta bi od dosade pa ajde idem na temu HIM da ih malo za*ebavam.kao mi so glupi i blentavi pa ne znamo da svi redom vole da sikaniraju HIMovce....e jadni ste!
3th...bolje ti je da ako nemas nista pametnije da kazes zaobidjes ovu temu jer ovde ima itekako zrelih,muzicko obrazovanih tj OBAVESTENIH i gle cuda-STARIJIH osoba a ne samo devojcica i zaljubljenih klinki :!:
toliko ....

btw ... ta tvoja bozanstva od lepote postavljaj na neku drugu temu,jer ovo je ipak-ako nisi primetila tema o HIMu ...

Vidis ovako nazalost prvo moram da ti skrenem paznju na pravopis...
Jedva sam te razumela sta zelis da kazes...
Prvo slovu u recenici-potrudi se da ti bude veliko
(znam da mnogi na forumu pokusavaju da pisu sto brze, ali je ovako preglednije)
ajde- 'ajde
ustvari-u stvari
posle svake tacke, zareza(znaka interpukcije, uopste...) pravi razmak...
ima jos manjih gresaka ali i ovo ce biti dovoljno...

E sada da ti odgovorim...
Ne verujem ni da si starija od maximalno 18 godina,
i ne verujem da si muzicki obrazovana(posto pismeno sigurno nisi...)...
A kamoli zrela, tako da...
A zasto si ti recimo pod##bavala one koji slusaju Cecu na temi o njoj..?:lol:
Zato i ja radim ovo...

To nije komercijalni bend koji je napravljen za zaludjivanje sirokih narodnih masa samo radi para...
Verovatno na yutube ima vise tokio hotela od HIMa,
dakle oni su bolji..?

NPR...

Trym-6346.jpg

Slazem se da Ville nije nista posebno. Sto se glasa tice, nije ni tu najbolji. Ali ono, Svako ima neki svoj ukus.Zadnja recenica ti je vec vredjanje. Nemoj da vredjas, jer, svako od nas moze da nadje sliku nekog rockera/metalca koga ti neces prepoznati. Molim te, ako vec ne volis HIM (a razumem i zasto ne volis), drzi se dalje od ove teme. Hvala.

Back