HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izvalite Valov novi imidž

2005125381083619114_rs.jpg

dokaz da mu metalerski imidž iz 2004. odlično stoji...plus izgleda deset godina mlađe,samo se nadam da se jednom u životu neće ošišati/obrijati pred novi album.

Fency, stvarno izgleda fenomenalno ovde!!! Nemam, doduše, ništa protiv brijanja, ali šišanje je apsolutno neprihvatljivo!!!

E DA, DOBRODOŠLA THE HEARTLESS, BOLJE NAS NAŠLA I ŠTO DUŽE NAM OSTALA:D

izvalite Valov novi imidž

2005125381083619114_rs.jpg

dokaz da mu metalerski imidž iz 2004. odlično stoji...plus izgleda deset godina mlađe,samo se nadam da se jednom u životu neće ošišati/obrijati pred novi album.

apsolutno najbolji imidz koji je furao :)
kao sto sam i napisao par postovi ranije .... a tu je i ono legendarno prstenje xexe ....
btw jel iko poslusao SQ Tribute ??? valja za opustanje :)
btw2 nisam cuo da dolaze...nesto se pricalo pre par meseci ali nista precizno ...

Woooow!!! Ovo je komentar na imidž. Coooool!!!
Da, nikakvo šišanje ne dolazi u obzir - ni sad, ni nikad!!!
Stvarno izgleda dosta mlađe ovako. Baš lepo. Hm. :roll:

dobar je onaj gudački tribute...inače,poslušajte na youtube.com bend Dark secret love koji fenomenalno skida HIM!pevač ne samo da liči na Villea,već i potpuno isto zvuči kao on!

ne znam zašto posle godinu dana imam potrebu da odgovorim na ovo pitanje,ali ne,ne slušam ih :lol:
u svakom slučaju previše su mi sladunjavi...sada više slušam bendove kao što su Type O i Paradise Lost, koji sam relativno skoro krenuo da slušam.

qq gde ovo iskopa :lol: ne sećam se ni da sam postovala to O.o
i dobro je što ih ne slušaš, prešao si na pravi gothic :p

Ufff...look je sooooper...Cula sam i ja nesto da trebaju doci,obradovala se bzvz...Btw nova sam ovde:)

'Ajd, da se ne žališ posle :D :
DOBRODOŠLAAA!!!
Videćeš, lepo jedno društvance...
I da: nema potrebe da se osećaš starosno ugroženom, kao ni na bilo koji drugi način. Hehe.

Ljudi, ja sam trenutno u fazi apstinencije, ili kolokvijalnije rečeno "skidanja" sa HIM-a. Bar na nekoliko dana. Skontala sam da poslednja dva meseca nisam menjala plejlistu na mp3 plejeru, pa rekoh sebi: što je mnogo - mnogo je. Znate, i kavijar može da dosadi ako se jede baš svakog dana... i tako mesecima... godinama...

Ima li vas sa sličnim problemom?

I, gde je ovaj Solitary? Ućuta se nešto...
Juhuuuuu!!! Solitary!!! Javi se!
:mrgreen:

Ja ne volim Him, no necu o tome da raspravljam, nego da kazem Mikici da sam i ja isto nacuo - rekose na 202-jci pre neko vece da je moguce ponovo da budu na Exitu. Pa se ti nadaj. Pozdrav za Fensi ubicu zato sto slusa Paradise Lost ;)

Ne zezaj, na 202-jci!?! Oooo, što ću se sad uhvatiti ove informacije k'o pijan plota!!! Zamisli!
A kako bi to moglo da se proveri?
Mislim, ako ima i najmanje šanse da budu ponovo na EXIT-u, to znači da bi trebalo polaku uzimati te karte...

Hvala na dobrodoslici! Bas divno od vas! A omiljeni spot, hm, cek da vidim, pa imam tri, Funeral of hearts (svidja mi se atmosfera, a i Ville je meni bio najlepsi u Love Metal fazi, mada ovaj novi hot look ozbiljno preti da izbije na prvo mesto), Killing Loneliness (ali evropska verzija, ona americka mi je malo... blah) i The Kiss of Dawn mi je odlican isto... Sto se tice Exit-a ja sam pitala drugaricu koja je u organizaciji i ona je rekla da tesko mogu ponovo jer su bili vec '06-te... nadam se da lupeta :)
P.S. sto se ljudima ne svidja kad on ima bradicu? meni je bas super, deluje tako zrelo kako i razmislja...

Hvala na dobrodoslici! Bas divno od vas! A omiljeni spot, hm, cek da vidim, pa imam tri, Funeral of hearts (svidja mi se atmosfera, a i Ville je meni bio najlepsi u Love Metal fazi, mada ovaj novi hot look ozbiljno preti da izbije na prvo mesto), Killing Loneliness (ali evropska verzija, ona americka mi je malo... blah) i The Kiss of Dawn mi je odlican isto... Sto se tice Exit-a ja sam pitala drugaricu koja je u organizaciji i ona je rekla da tesko mogu ponovo jer su bili vec '06-te... nadam se da lupeta :)
P.S. sto se ljudima ne svidja kad on ima bradicu? meni je bas super, deluje tako zrelo kako i razmislja...

Pa, ima nekako... Sta ja znam... Neznu facu. Ne stoji mu. Kada sam bila zaljubljena u njega, i videla ga sa bradom... Plakala sam, jedno... 2h...:lol::lol:
Strasno... Eto, da kazem da sada najbolje izgleda, po mom misljenju... Ipak je u bleed well:twisted::lol::lol:

Pa, to mi bre reci! Pošto ja, sticajem neobjašnjivih i nadasve nesrećnih okolnosti, nisam bila na tom EXIT-u (da, da...), neki prijatelji su pokušavali da me... hm... uteše. Kao, ma, nisi ništa ni propustila, grozno su pevali, ništa se nije čulo, a Ville je na kraju samo bacio mikrofon, k'o da mu je i sam nastup bio preko one stvari... itd.
Naravno da sam ostala nepokolebljivo neutešna.

Pa, to mi bre reci! Pošto ja, sticajem neobjašnjivih i nadasve nesrećnih okolnosti, nisam bila na tom EXIT-u (da, da...), neki prijatelji su pokušavali da me... hm... uteše. Kao, ma, nisi ništa ni propustila, grozno su pevali, ništa se nije čulo, a Ville je na kraju samo bacio mikrofon, k'o da mu je i sam nastup bio preko one stvari... itd.
Naravno da sam ostala nepokolebljivo neutešna.

lol jeste,baci je mikrofon a mi ono kao - sta mu bi?! lol ma ludak ...
bilo je extra!i naravno da ce ti svi reci da je bilo njesra i da su jedva cekali da se zavrsi i da pocne Bili Idol .... pa sta ocekujes da kazu za HIM?! xexe

delovalo je kao da i sam Ville jedva čeka da vidi Bilijev nastup ;) čak ga je i spomenuo u nekoj pesmi,čini mi se Vampire Heart ili tako nešto...
negoo...razmišljam nešto ovih dana...ako HIM namerava da se vrati svojim goth metal korenima,bilo bi veoma kul da ponovo ubace neki ženski vokal kao za vreme Greatest lovesongs ili 666 ways to love faze...ili da konačno urade jedan dobar duet...
a skoro sam čitao neki intervju sa Daniem (Cradle of Filth) koji kaže da bi jako voleo da uradi jednu pesmu sa HIMom na njihovom sledećem albumu pošto mu se jako svideo Venus Doom....i tako. :)

delovalo je kao da i sam Ville jedva čeka da vidi Bilijev nastup ;) čak ga je i spomenuo u nekoj pesmi,čini mi se Vampire Heart ili tako nešto...
negoo...razmišljam nešto ovih dana...ako HIM namerava da se vrati svojim goth metal korenima,bilo bi veoma kul da ponovo ubace neki ženski vokal kao za vreme Greatest lovesongs ili 666 ways to love faze...ili da konačno urade jedan dobar duet...
a skoro sam čitao neki intervju sa Daniem (Cradle of Filth) koji kaže da bi jako voleo da uradi jednu pesmu sa HIMom na njihovom sledećem albumu pošto mu se jako svideo Venus Doom....i tako. :)

Njam, njam... Bilo bi zanimljivo:mrgreen:
'Ocu taj duet... Ili da napravi nesto sa Deathstars (Nemoguce je, znam...):mrgreen:

Back