HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm... A kad?
Pitam pošto sasvim slučajno planiram da idem u Nemačku na leto, pošto se nadam da ću diplomirati do tada. Imam obećano putovanje na destinaciju koju sama biram. Ja 'oću u Drezden. Hehe.

Hm. Nevermind. Našla oficijelni sajat.

beše to lep koncert...sviđa mi se i nastup iz 2005. samo što je mnogo agresivniji od ovog...a kad smo već kod Rock am Ringa ove godine HIM ponovo nastupa tako da će sigurno biti fenomenalno.

po meni...grupa je u to vreme-znaci 2000. do '05 imala najbolji 'imidz'....ili sta vec....naj svirke,Ville je bar tad pevao a ne stenjao i mumlao na mikrofon...i dalje ih slusam,al tad sam bas otkidao na njih :D
ma sa njima sam poceo da slusam tu muziku...njima se vecito i vracam!mislim da ko god je bar mesec dana slusao HIM ima 'isti problem' :twisted:

hej ljudi! ja vas citam bukvalno od pocetka, ali posto sam uzasno lenja, evo tek se sad pridruzujem... nisam bila na Exitu '06 tako da se nadam da dolaze ove godine, ali ako se to desi izmedju 1.i 10. maja, vrsim harakiri jer sam tad na apsolventskoj ekskurziji (da, toliko sam matora:)

AAC3.jpg

evo za Fuu Jonne i njega dok su jos bili zajedno, mada ima ranije na forumu jedna njena slika, ali je mnogo bolja nego ova (a ja hocu da ona izgleda lose:)

Da, bre! Ja sam počela da ih slušam sasvim spontano pre neku godinu, i to ne na sopstvenu inicijativu. Moja cimerka u domu je imala neka dva albuma, i kad smo istresle sve od kvalitetne muzike što smo imale po CD-ima - jer u to vreme nismo imale komp u sobi - ostao nam je bio još HIM. Pa, reko', 'ajde, šta sad, nisam ih nikad nešto slušala ne znam koliko, al' ću crknem više od Guns-a, Billija Idola i čega već... Lennija Kravitza!
O, bože... narednih nekoliko meseci smo slušale ISKLJUČIVO HIM! Mislim da je pola doma poludelo od dvadesetak pesama koje su se vrtele u nedogled.
I... evo me i dan-danas...
Zaključak: HIM JE NEIZLEČIVA BOLEST!!!
:twisted: :heart: :twisted:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Koji debil... stvarno nije normalan.

A gde se održava taj Rock am Ring?

A je l' neko ima neku fotku njegove (ex?) ribe? Nemam pojma kako izgleda, nikad nisam naletela na neku njegovu fotku sa njom.

imas na netu da nadjes sliku njega i one njegove devojke jonne nygren tako upisi,zena je gaborcina

HAHAHAHAHAHAHA!!!
Sad ću da pogledam. Nisam znala ime po kom bih tražila.

Pa, dobro, nije baš TOLIKO ružna... Mislim, nije neka lepotica, al' nije baš ni totalni rovac.
Zbunjuje me to što je na svakoj fotki drugačija, našla sam ih nekoliko, i ne mogu da povežem jednu s drugom, tako da u stvari i nisam stekla neki jasan utisak.

Šta bre? Kakvog robijaša?
hahahahaha
Ovo postaje sve zabavnije...
Ali, brate, baš je zgodna... Sad sam našla dve-tri fotke na kojima se vidi lepo. Baš ima lepo telo.

Koliko su dugo njih dvoje bili zajedno?

I ja bolujem od iste bolesti već godinama, tačnije ovo mi je 7. godina.
Ja zapravo mislim da je Jonna baš lepa, ali je bitch i dobro je za Villenceta što su raskantali...mislim, žena ga je fizički zlostavljala!
Ova je iz 2006. (krizni period u njihovoj vezi):
valoSSP_410_vi.jpg

Evo još par:
jonna.jpg

JonnaNygren-1.jpg

evo za Fuu Jonne i njega dok su jos bili zajedno, mada ima ranije na forumu jedna njena slika, ali je mnogo bolja nego ova (a ja hocu da ona izgleda lose:)

Ijaaaoo, hvala ti!!
Nisam uopšte videla tvoje postove sve do sada!
Baš ti hvala.
By the way, meni je apsolventski istekao još pre godinu dana, tako da... iscooliraj... i dalje nisi najstarija ovde...
Pri tom sam jednu godinu i obnovila :mrgreen:

E, da, da, te fotke sam i našla. Šta znam. Nije mi previše ružna, ali nije ni lepa. Nekako deluje malo... neproduhovljeno. Malo onako, kako bih rekla, primitivno.
Mada, šta se to mene tiče, ja sam as good as married. :roll:

Šta bre? Kakvog robijaša?
hahahahaha
Ovo postaje sve zabavnije...
Ali, brate, baš je zgodna... Sad sam našla dve-tri fotke na kojima se vidi lepo. Baš ima lepo telo.

Koliko su dugo njih dvoje bili zajedno?

Bili su negde od sredine 2003. do čini mi se aprila 2007. ali sa prekidima.
U martu 2006. Ville ju je šutnuo preko sms-a, ona je pukla i završila na rehabilitaciji (lekovi, alkohol...). Onda se on pokajao i pomirio se s njom, ali ne zadugo...pa je i on u međuvremenu završio na rehabilitaciji, a ona je za to vreme našla drugog tipa i sad se priča da se i udala...

E NEGO JEL ZNA NEKO AL DA JE BAS BAS SIGURAN DAL SE VILLE DROGIRA ILI SLICNO...

On stalno poriče i govori kako to nije za njega, da mu organizam ne bi izdržao...ko zna?
Nedavno sam čitala recenzije koncerta u Nemačkoj od pre par dana i tu piše da je čak PIO PIVO!!!???

Villeov brat je 1983. lav u horoskopu, bavio se boksom, sada svira bas u nekim bendovima...

Susanna
susanna.JPG

Back