HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha..Ok..Ma, ja sam mislila...Posto, sada je ipak star za TAKVE gluposti...

ako misliš na ******ljenje sa muškarcima, grešiš...prošle godine se ******io sa pevačem grupe the Used (koja je odlična - obavezno poslušati) koji isto kao Ville ima običaj da se ljubi sa drugim muškarcima.

p.s. nije mi jasno kako je Villence mogao da poljubi to debelo neobrijano svinjče :bljak:

Hahahahah... Villence... sviđa mi se...
Ma, da - kao što si rekao: on se deklariše kao bisex, ali nema mnogo iskustva. Jedino ako se računa onaj nesrećni slučaj "silovanja" od pre... dve godine, valjda. Mada to ne spada u istu kategoriju.
A inače ako je njemu zezanje da se ljubaka sa tipovima, pa bože moj. Njegova privatna gospodska stvar. Respect.
I ja bih se ljubakala sa ribama, da nemam dečka koga bi to dovelo do ivice ludila.

Ville je rekao da je spavao sa jednim od članova HIMa i da mu se nije dopalo.to je verovatno Mige,ali mogao bi biti i Linde koji otvoreno govori da je bisex iako je oženjen....hm,ali Mige je previše dlakav a Villence kaže da ne voli "hairy balls" :lol:
uglavnom,nemam ništa protiv toga i tvrdim da je Ville bisex bez nekog velikog iskustva sa muškarcima ;)

p.s. sve što sam napisao je lako proverljivo,u slučaju da sumnjate u istinitost mojih reči 8-)

Verujem ti, znam da je stvarno izjavio davno, ali nije valjda da mu iko veruje u to???
Villence-pilence u 10 intervjua izjavi 10 različitih stvari, a jedna od njih (i to često ponavljana) je da nekad izmišlja jer mu je dosadno da stalno odgovara jedno te isto na pitanja novinara. U međuvremenu sam čitala i neko njegovo filozofiranje o biseksualnosti "u teoriji" i da nikad nije imao takva iskustva (ako se naravno ne računaju pomenuta cmakanja he he).

ako misliš na ******ljenje sa muškarcima, grešiš...prošle godine se ******io sa pevačem grupe the Used (koja je odlična - obavezno poslušati) koji isto kao Ville ima običaj da se ljubi sa drugim muškarcima.

p.s. nije mi jasno kako je Villence mogao da poljubi to debelo neobrijano svinjče :bljak:

Ne, ne..Mislila sam na spavanje sa muskarcima ;)
Mator je za to...A videla sam kako se ******io, na slici jednoj...Po tvom opisu, trebalo bi da mislimo na istu osobu :)

beše to lep koncert...sviđa mi se i nastup iz 2005. samo što je mnogo agresivniji od ovog...a kad smo već kod Rock am Ringa ove godine HIM ponovo nastupa tako da će sigurno biti fenomenalno.

Verujem ti, znam da je stvarno izjavio davno, ali nije valjda da mu iko veruje u to???

upravu si...vrlo često izjavljuje svakakve nebuloze,ali nekako mi je lakše da poverujem da je bisex kada.....POGLEDAM OVAJ KONTRAVERZNI SNIMAK :mrgreen: :

i ne,ne možete da zamislite kakve se debate vode o ovom snimku,koji je btw tema svih finskih televizija i svih HIM foruma.

upravu si...vrlo često izjavljuje svakakve nebuloze,ali nekako mi je lakše da poverujem da je bisex kada.....POGLEDAM OVAJ KONTRAVERZNI SNIMAK :mrgreen: :

i ne,ne možete da zamislite kakve se debate vode o ovom snimku,koji je btw tema svih finskih televizija i svih HIM foruma.

Mislim da cu da povratim:evil:
Uzas...
I da, solitary, razumem zasto se jezis ;)

villelindelv8.jpg

NASTYYYY!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Koji debil... stvarno nije normalan.

A gde se održava taj Rock am Ring?

A je l' neko ima neku fotku njegove (ex?) ribe? Nemam pojma kako izgleda, nikad nisam naletela na neku njegovu fotku sa njom.

Back