Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onom nowomHIMgirl:shta ti znachi Smanu ono "sine o chemu ti zborish?ne kontam te" namenjeno kome???
Painkiller_girl:Jao, pa ti si prepametan za nas, sto uopste trosis vrijeme pisuci ovde?
Natasha_88:Znas novi, nije lepo da dolazis ovde i da pljujes po onome sto mi volimo.. steci cemo samo los utisak o tebi, a to ti nije potrebno uopste.. ukusi su razliciti, veoma.. i o tome ne vredi raspravljati.. nisam klinka pa opet volim da ih slusam.. zar radim nesto lose, moze li mi to neko zabraniti?? To je moja volja i briga me bili oni metal, love metal ili bilo sta drugo ja volim da slusam njihove pesme.. svako ima svoje.. oki? :wink: Ne mislim nista lose.. I nemoj da budes takav.. :wink:![]()
Neko_novi:Ok, onda nema potrebe da ovde vise saljem bilo kakve komentare jer ocigledno su i ovde neki klinci kao i na onoj drugoj temi.
Neko_novi:Tuzno je to sto takve smesne grupe uopste postoje. Ali sta sada kada se nadju neki pametnjakovici koji ih slusaju jer su "bolji" od ovih koje slusaju ostali.
Fency_Killer:drago mi je da si primetioal' jbg...pogledaj temu "u toku je invazija..." i sve ce ti biti jasno...
Tako je... Cuo si Fensija.Fency_Killer:drago mi je da si primetioal' jbg...pogledaj temu "u toku je invazija..." i sve ce ti biti jasno...
Neko_novi:Da, ali nisam ja nikom rekao da je retard kao sto je Painkiller_girl rekla meni. I ranije sam se ja raspravljao sa neistomisljenicima ali nikog nisam vredjao (nazivajuci ga pogrdnim imenima) niti je iko mene vredjao