HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znas novi, nije lepo da dolazis ovde i da pljujes po onome sto mi volimo.. steci cemo samo los utisak o tebi, a to ti nije potrebno uopste.. ukusi su razliciti, veoma.. i o tome ne vredi raspravljati.. nisam klinka pa opet volim da ih slusam.. zar radim nesto lose, moze li mi to neko zabraniti?? To je moja volja i briga me bili oni metal, love metal ili bilo sta drugo ja volim da slusam njihove pesme.. svako ima svoje.. oki? :wink: Ne mislim nista lose.. I nemoj da budes takav.. :wink: :D

Natasha_88:
Znas novi, nije lepo da dolazis ovde i da pljujes po onome sto mi volimo.. steci cemo samo los utisak o tebi, a to ti nije potrebno uopste.. ukusi su razliciti, veoma.. i o tome ne vredi raspravljati.. nisam klinka pa opet volim da ih slusam.. zar radim nesto lose, moze li mi to neko zabraniti?? To je moja volja i briga me bili oni metal, love metal ili bilo sta drugo ja volim da slusam njihove pesme.. svako ima svoje.. oki? :wink: Ne mislim nista lose.. I nemoj da budes takav.. :wink: :D

Da, ali nisam ja nikom rekao da je retard kao sto je Painkiller_girl rekla meni. I ranije sam se ja raspravljao sa neistomisljenicima ali nikog nisam vredjao (nazivajuci ga pogrdnim imenima) niti je iko mene vredjao

He he he... Slatko se nasmejah

Neko_novi:
Tuzno je to sto takve smesne grupe uopste postoje. Ali sta sada kada se nadju neki pametnjakovici koji ih slusaju jer su "bolji" od ovih koje slusaju ostali.

Cek cek... A kada smo mi to rekli da je HIM bolji od ostalih bendova?
Dacu ti jedan savet: prvo se vrati i procitaj prethodne 73 strane i onda komentarisi, jer tada ces imati pravo na to.
NAMA su omiljena grupa. NAMA su najbolji. I jedno 100 puta je mnogo fanova pre nas reklo da vole i mnoge druge bendove, koji su kvalitetniji. I svi mi smo primer.
Nemoj vise da pricas molim te kada ne znas i kada se ne razumes. Idi na temu Hammerfall i komentarisi tamo.

Neko_novi:
Da, ali nisam ja nikom rekao da je retard kao sto je Painkiller_girl rekla meni. I ranije sam se ja raspravljao sa neistomisljenicima ali nikog nisam vredjao (nazivajuci ga pogrdnim imenima) niti je iko mene vredjao

Ljudi drugacije reaguju na odredjene situacije.. Nije lepo druge nazivati pogrdnim imenima to stoji, ali eto vidis.. neko te napadne, neko te iskulira, a neko ( kao ja ) jednostavno mora da na neki kulturniji nacin to prokomentarise.. Meni su smesna ta prepucavanja.. Kao mala deca smo.. Mislim da si dovoljno sazreo da znas da ne treba drugima nametati svoja misljenja.. Ti imas pravo da izneses to svoje misljenje a da li ce to neko da prihvati ili ne......... oki? Pozzzzz... :wink:

Ljudi nemojte se cimati... HIM je najbolji i mi to znamo... Zasto se onda cimate zbog misljenja ljudi koji nemaju pojma sta je prava muzika... Samo ih iskulirajte, jer HIM je najbolji... I mogu samo da zavide...

Back