Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jel cuo neko pesmu Bleedwell?
kakav raspad...vise nisam siguran da li cu baciti pare na ovaj album...doduse Cyanide sun je fantasticna pesma...
mnaah...izglada da sam prerastao tu deciju boljku zvanu HIM ko bi rekao...
nisam cuo tu pesmu..
a cim sam video spisak pesama za venus doom, oko mi je zapelo za Cyanide sun, posto Deathstars ima fantasticnu pesmu Cyanide!!!
jos ako bude dobra, to ce biti super
nadam se
a Cyanide sun mozete cuti na (kakve li ironije) youtube.com...moram da priznam da su me tih minut i par sekundi doveli na ivicu suza...jbg a i tekst je...no comment.
should've known how hard it is to stop
Tearing each other apart
Separating souls entwined
in all these labyrinth and lies
I'll be drowing you in this river of gloom
Forever in my heart
In my love
This emptiness that I've made my own
Embracing memorys of dreams long gone
One last caress from the corpse of love
Is all I want underneath the Cyanide Sun...
kakva pesma...
a sto se tice drugog spota ja glasam za Dead Lovers Lane u pocetku mi se nije svidela,ali vremenom sam promenio misljenje...
Tuzno je to sto takve smesne grupe uopste postoje. Ali sta sada kada se nadju neki pametnjakovici koji ih slusaju jer su "bolji" od ovih koje slusaju ostali.
HIM nije smeshna grupa.....ako si doshao owde da izigrawash"neeshto" bolje da nisi ni dolazio...uostalom shta ti znash ...........owde si samo wishak!!!!!!!!!!!!!!!!!!